Hlavní obsah

Rozchodové peklo aneb I takhle se může ex mstít

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Foto: Antonio Guillem, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K životu bohužel patří i rozchody. V ideálním případě jsou klidné a slušné, ale často se stává, že si lidé potřebují ubližovat. Někdy jde jen o úsměvné naschvály, ale jindy o opravdu citelné rány. I tohle se například stává.

Článek

Někdy si myslíte, že jste našli svůj ideální protějšek, ale po čase je všechno jinak. A vy jen sledujete, jak se z někoho, koho jste milovali, stal úplně jiný člověk. Klidný rozchod si můžete jen přát, ve skutečnosti vás čeká divoké drama.

Internetový server Whisper uspořádal anonymní anketu, jejíž otázka zněla jasně a nekomplikovaně: Co hrozného vám provedl(a) ex poté, co jste se rozešli? Některé odpovědi jsou opravdu děsivé, jiné spíš úsměvné, každopádně ani jeden z těchto rozchodů asi moc příjemný nebyl.

Za vším jsou peníze

Bohužel z některých vztahů neodcházíte jen se zlomeným srdcem, ale i s velkou finanční ztrátou. Své o tom vědí třeba tito lidé:

  • Bývalý přítel mi ukradl všechny šperky a prodal je v zastavárně. Bylo to asi dvacet prstýnků, řada z nich byla po mé zemřelé mamince a babičce. Cítím naprostou bezmoc.
  • Zjistila jsem, že můj ex mi po rozchodu ukradl jeden prstýnek, který se v naší rodině dědil po generace. Nejde ani tak o peníze a jeho reálnou cenu, pro mě měl nevyčíslitelnou hodnotu.
  • Právě jsem volala do banky a dohodla si tam splátkový kalendář na kreditku, kterou mi ex ukradl a totálně vyčerpal.

Účastníci ankety se Whisperu svěřili také třeba s tím, že jim expartneři ukradli a zničili auto, rozšlapali sbalené krabice připravené ke stěhování a podobně. Vztek prostě s lidmi dělá nepěkné věci, ale dokud jde jen o věci, není to to nejhorší.

Úsměvné naschvály

Následující pomsty vás sice spíš rozesmějí, ale příjemné určitě nejsou. Svět se kvůli nim nezboří, ovšem ke slušnému rozchodu tohle prostě nepatří:

  • Když jsem se rozešla s přítelem a on se ode mě odstěhoval, zjistila jsem, že mi ukradl všechna dálková ovládání na všechna zařízení, co doma mám. Jestli si se mnou chce zahrávat, gratuluji, funguje to.
  • Po rozchodu vzala ex několik mých opravdu oblíbených oblekových košil a rozstříhala je. Jako upomínku mi je takhle zničené nechala na verandě. A to jsem si myslel, že rozejít jsme se chtěli oba.
  • Jedna bývalka mi zničila pár oblíbených košil, ale ta poslední mi zničila úplně všechno oblečení kromě toho, co jsem měl zrovna na sobě.
Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Někdy jsou rozchody opravdu zlé a lidé si vzájemně hodně ubližujíFoto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Opravdová bolest

Bohužel, bývalí partneři si dělají i mnohem horší věci. Dobře se totiž ze vztahu znají a vědí, kde má jejich protějšek nejslabší místo. Kde to bude opravdu bolet. A pak jsou schopni i něčeho takového:

  • Bývalá partnerka mi ukradla osobní deník a celý si ho detailně přečetla. Pak ho nemilosrdně zničila. Snažím se na to nemyslet a přenést se přes to, ale nedaří se mi to.
  • Před rokem mi po rozchodu ex ukradl psa a zbavil se ho. Našel se až nyní, po roce. Svého psa hluboce miluji, ale je to stále můj pes? Nevím, jestli je správné vzít ho od jeho nové rodiny a od dětí, které ho mají rády...
  • Můj ex mi ukradl všechny mé přátele, jsem nyní úplně sama.
  • V minulosti jsem napsala svojí mamince divadelní hru, která mohla být i publikována. Ex ji ale ukradl a kompletně zničil.

Máte za sebou divoký rozchod? Jak to vypadalo u vás?

Načítám