Hlavní obsah

S výrazem fish-gape budete krásné na každé fotce. Odkoukejte ho od celebrit!

Foto: Profimedia

Cara Delevingne a její dokonalý fish-gape. Od ní by se mohla kdejaká hvězda učitFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak to, že celebrity na každé fotce vypadají skvěle? Proč nikdy nemají druhou bradu nebo úsměv, který jim zkřiví tvář? Ne, nejsou dokonalé ani zázračně fotogenické. Ovládají takzvaný fish-gape!

Článek

Fish-gape je spojení slov fish (ryba) a gape (okounět). Takže pokud bychom to přeložili do češtiny, jde o výraz tváře, který připomíná jakýsi nedbalý pohled ryb. Celebrity si ho oblíbily, protože díky němu vypadají na fotkách mladší, jejich pleť působí hladším dojmem, jako by byla bez vrásek. Také trochu zeštíhluje a vyvolává dojem smyslnosti.

Není to těžké. Stačí trochu naklonit bradu, vcucnout tváře a mírně pootevřít ústa. Jen tak malinko, aby byly vidět zuby, ke kterým přitisknete jazyk. Přidejte smyslný pohled do dáli a je to! Pokud chcete působit méně smyslně, ale více přátelsky, malinko se usmějte, ale jen tak, aby se zuby nerozpojily. A očima směřujte do fotoaparátu. Podívejte, jak to zafungovalo u slavných žen.

Blonďatá kráska Jennifer

Herečku Jennifer Lawrence (25) znáte nejspíš ze série filmů Hunger Games. Je to velká hvězda, a tak není divu, že i ona si osvojila fish-gape. A že jí to sluší, nemůžete popřít.

Foto: Profimedia

I Jennifer Lawrence si fish-gape osvojila a rozhodně se jí to vyplatiloFoto: Profimedia

Sexy andílek Rosie

Rosie Huntington-Whiteley (28) je modelka. A to ne ledajaká, je to jeden z andílků Victoria Secret. Je to profesionálka každým coulem a ke své práci potřebuje nejen dokonalé tělo, ale i bezchybný výraz. Divili bychom se, kdyby neuměla nasadit fish-gape.

Foto: Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley profi výraz musí ovládat už jen kvůli své práci super modelkyFoto: Profimedia

Přísná Victoria

Zpěvačka, a dnes především módní návrhářka Victoria Beckham (41) se na poli showbyznysu pohybuje jako ryba ve vodě. Vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby byla průkopnicí tohohle sexy výrazu. Protože Victoria moc dobře ví, jak se do kamery tvářit. A rozhodně se nemusí bát, že by ji třeba někdo rozesmál. Její kamenný výraz je už legendou.

Foto: Profimedia

Překvapuje někoho, že takzvaný rybí pohled má v oblibě i showbyznysová matadorka Victoria Beckham?Foto: Profimedia

Něžná hvězda Keira

Krásnou a něžnou herečku Keiru Knightley (30) znáte z mnoha filmů. Jmenujme třeba Lásku nebeskou, Piráty z Karibiku či Annu Kareninu. Fish-gape v jejím podání je opravdu nádherný, jako by k vám Keira sestoupila z nadýchaného obláčku. Tak snový umí nasadit pohled.

Foto: Profimedia

Keira Knightley vypadá jako taková něžná a přirozená kráska, ale i ona si dává velký pozor na to, jak se tváříFoto: Profimedia

Dokonalá Uma

Herečka Uma Thurman (45) nás asi nikdy nepřestane bavit. Je nádherná, sexy, je to úchvatná herečka, která si poradí s jakoukoli rolí. A umění nasadit smyslný výraz je snad jen třešnička na dortu.

Foto: Profimedia

Uma Thurman a její dokonale zasněný pohled a přesná ukázka fish-gapeFoto: Profimedia

Krásná Cara

Mladinká Cara Delevingne (23) toho dokázala už hodně. Proslavila se na přehlídkových molech a dnes o ní bez nadsázky lze říct, že je to super modelka. Objevuje se ale i v roli herečky či zpěvačky. Je prostě skvělá a rozhodně za to nevděčí jen tomu, jak dokonalý výraz umí nasadit.

Foto: Profimedia

Cara Delevingne je další super modelka, která má nejen doknalé tělo, ale i výraz tvářeFoto: Profimedia

Smyslná Kate

Kate Winslet (40) je prototypem sexy zralé ženy, důkaz toho, že i bez extrémní štíhlosti lze dobýt Hollywood. Je nádherná a je to skvělá herečka. A když nasadí ten správný výraz, je to dokonalost. Jí to ale sluší, i když se směje od ucha k uchu.

Foto: Profimedia

Ani Kate Winslet není pozadu, i ona umí nasadit fish-gapeFoto: Profimedia

Bondova holka Rosamund

Co by to bylo za Bond Girl, kdyby neuměla fish-gape? Herečka Rosamund Pike (36) se stala velkou hvězdou poté, co získala roli ve filmu Dnes neumírej, kde ztvárnila sexy Bond Girl Mirandu Frostovou. A ve světě velkého filmu to bez profesionálního výrazu prostě nejde.

Foto: Profimedia

Bond Girl Rosamund Pike prostě ví, jak se tvářit, aby to vypadalo dobřeFoto: Profimedia

Tak co, budete taky trénovat rybí pohled?

Načítám