Hlavní obsah
Foto: Petr Makovička

Foto: Petr Makovička

Zbyla vám po Velikonocích vejce, nebo prostě jen máte chuť na nějakou lehčí dobrotu? Zkuste salát s vejci a jablkem!

10 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
2 porce
  • 4 ks vejce
    3
  • 1 ks červeného jablka
  • 3 lžíce bílého jogurtu
    7
  • 2 lžíce majonézy
    3
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka pepře
  • 1 lžička citronové šťávy
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Energetická hodnota celkem pro 1 porci
Energie1 243,23 kJ
Bílkoviny13,93 g
Tuky20,6 g
Sacharidy12,5 g
Sůl1,01 g
SAFA4,28 g
Vláknina2,18 g
Cukry10,83 g
Související témata:

Načítám