Hlavní obsah

Šaty, na které se můžete spolehnout! Jsou totiž nadčasové

Foto: Profimedia

S jakými šaty nikdy nešlápnete vedle? Víme to!Foto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Existují šaty, na které se můžete spolehnout za každé situace. A tahle pětice typů šatů to splňuje na jedničku. O jaké jde? Koukněte se samy!

Článek

Tak schválně, představte si svoji šatnu a šaty v ní. Dokážete určit, kolik jich nosíte a při jejich oblékání nemusíte složitě přemýšlet, zda jsou vhodné na tu danou příležitost nebo nevyžadují složitý styling? Vzhledem k tomu, že je snad každá žena čas od času obětí impulzivních nákupů, věříme, že výběr bývá občas velký, přesto jaksi... nepoužitelný. S těmito šaty se vám to ale nestane!

Šaty říkající, kdo je tady šéf

Strukturované a elegantní, takové, v nichž se cítíte sebevědomě a víte, že můžete dokázat cokoli. To jsou přesně ony. Sázkou na jistotu jsou šaty černé nebo královsky modré, popřípadě šaty v jiném odstínu ze škály základních barev, chybu neuděláte ani s jemným vzorem. Důležité je, ale byly v midi délce (zhruba od kolen až do půlky lýtek), neměly velký výstřih, a to nejdůležitější – seděly jako ulité.

Foto: Archiv firem

V jednoduchosti je krása. Na foto (zleva): Orsay, 949 Kč, Astratex, 1569 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Šaty do pracovního prostředí by měly mít jasně definovaný a příléhavější střih. Na foto (zleva): Mohito, 1199 Kč, Astratex, 1599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Nazapomínejte ani na vhodný doplněk. Na foto (zleva): Zara, 999 Kč, Baťa, 1199 KčFoto: Archiv firem

Party šaty, které si zamilujete

Takový typ šatů pravdědopobně nebude v šatně v převaze. Vlastně bohatě postačí jedny, zato dokonalé. Nemusí jít nutně o šaty v midi délce, naopak, čím rafinovanější, tím lepší. Budou to ty, v nichž se snadno sbírají komplimenty a vy v nich na dámské jízdě zazáříte.

Foto: Archiv firem

Zajímavé střihy z vás udělají nepřehlédnutelnou. Na foto (zleva): H&M, 999 Kč, ASOS, 515 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Objevte kouzlo materiálů, co zaujmou na první pohled. Na foto (zleva): Gina Tricot, 810 Kč, Vila, 869 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

K party šatům jedině podpatky. Na foto (zleva): Wojas, 2450 Kč, Baťa, 2999 KčFoto: Archiv firem

LBD – malé černé

Šaty, co se dají nosit do nekonečna. Věřte, že nákup malých černých je jedna z nejlepších investic, kterou sobě a své skříni můžete dopřát. Jsou jednoduše všestranné a kombinovatelné na mnoho různých způsobů. Mixujte je se šperky, nazujte k nim elegantní lodičky nebo nízké sandálky, vrstvěte se sakem, koženou bundou nebo klidně džískou... A noste je, kamkoli jen chcete!

Foto: Archiv firem

Malé černé mají mnoho podob. Na foto (zleva): Zara, 599 Kč, Vero Moda, 669 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

LBD se hodí do práce i na rande. Na foto (zleva): Reserved, 599 Kč, Guess Jeans, 2799 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Hodinky jako doplněk jsou vždy dobrá volba. Na foto (zleva): Daniel Wellington, 5490 Kč, Tommy Hilfiger, 4499 KčFoto: Archiv firem

Ležérní šaty k teniskám

Ty z vás, které se nerady vzdáváte šatů ani ve dnech volna, o víkendech nebo na dovolené, by si měly pořídit pohodlné volné šaty, které se budou hodit k teniskám. Jaká jsou pravidla? Volte měkké a příjemné materiály, takové, co snesou klidně i pomačkání (plátěné, teplákové...) a střih, který vám dá svobodu a komfort.

Foto: Archiv firem

Barvám ani vzorům se meze nekladou. Na foto (zleva): Zara, 499 Kč, Vila, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Vsaďte na proužky! Na foto (zleva): H&M, 349 Kč, Vero Moda, 669 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Casual šaty a bílé tenisky. Kombinace, která funguje! Na foto (zleva): Bershka, 699 Kč, Converse, 1799 KčFoto: Archiv firem

Variabilní maxi šaty

Objevíte-li maxi šaty v neutrálním odstínu a z kvalitního materiálu, máte vyhráno. Přesně takové v létě unosíte jak na speciální příležitosti, tak i na procházku ve městě nebo kafe s kamarádkou. Klíčem k úspěchu jsou dobře zvolené doplňky a boty. V prvním případě se nebojte podpatků ani výrazných šperků a v tom druhém dejte přednost jednoduchosti.

Foto: Archiv firem

Zamilujte si trend maxi šatů. Na foto (zleva): Mango, 1599 Kč, ASOS, 952 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Noste šaty v maxi délce od rána až do večera. Na foto (zleva): Lindex, 800 Kč, Zara, 499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Co říkáte na stylový klobouk? Na foto (zleva): Bershka, 249 Kč, Vero Moda, 269 KčFoto: Archiv firem

Jaké šaty nosíte nejraději vy? Nebo v létě preferujete spíše šortky či sukně?

Reklama

Související témata:

Načítám