Hlavní obsah

Šaty, nebo noční košilka? Tyhle slavné dámy si to popletly!

Foto: Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley představila svůj nový parfém v šatech, které ale připomínaly spíš noční košilkuFoto: Profimedia

Většinou si s módou rozumí. Oblékají se podle nejnovějších trendů a vypadají skvěle. Jenže občas i slavné ženy tak trochu ulítnou. Třeba si popletou šaty s noční košilí nebo kalhoty s pyžamem!

Článek

Většinou při pohledu na ně zatajujete dech. Nejen že jsou slavné a krásné, navíc si mohou dovolit ty nejluxusnější kousky, které módní průmysl nabízí. Ale ne vždy se zadaří. Představíme vám šest slavných žen, které vyrazily mezi lidi v oblečení, které spíš než na ulici patří do ložnice.

Heidi Klum

Modelka Heidi Klum (42) bývá ozdobou všech akcí. Vypadá skvěle a má vkus, takže její šaty patří vždy mezi ty nejopěvovanější. Přesto s dětmi vyrazila na nákup v noční košili, nebo minimálně v šatech, které tak vypadají. Černý satén, uzounká ramínka, bílá krajka, to prostě vypadá, jako když Heidi opravdu právě vstala.

Foto: Profimedia

Heidi Klum nikdy nevypadá špatně, sluší jí i tyhle šatky, ale spíš než na nákup v nich měla vyrazit do posteleFoto: Profimedia

Rihanna

Zpěvačka Rihanna (27) svými róbami velmi často šokuje. Na oficiální akce se nebojí odvážných nebo velmi objemných šatů, vždy je středem pozornosti. A je pravda, že podobnou službu jí splnilo noční oblečení, ve kterém se několikrát objevila na veřejnosti.

Na fotbalové utkání World Cup mezi Brazílií a Německem například dorazila v růžové saténové noční košili. V létě 2014 si vyšla do nočního klubu v červené průhledné košilce, pro příjezd do hotelu Met Gala zase zvolila černou košilku s bílým lemováním. A do nahrávacího studia zase přišla v pyžamových kalhotách, podprsence a župánku stejné barvy. Pravda, bylo to v půl čtvrté ráno, tak možná opravdu vylezla rovnou z postele.

Foto: Profimedia

Nevěříme, že tohle není pyžamo! Nutno ale přiznat, že v něm Rihanna vypadá dobřeFoto: Profimedia

Rosie Huntington-Whiteley

Modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley (28) měla namířeno do restaurace na oběd a asi chtěla obléct něco neformálního a pohodlného. Proto si vyšla v tmavě modré saténové noční košilce, která při troše snahy vypadá jako letní šaty.

Zdá se ale, že to nebyla úplná náhoda, protože na oficiální akci, kde představovala svůj parfém, oblékla podobný (byť trochu slavnostnější) model. Bílé saténové „šaty“ s krajkou, které přepásala šňůrkou, podle nás opravdu patří spíš do ložnice.

Foto: Profimedia

I tyhle šaty by se hodily víc do ložnice. Ale Rosie Huntington-Whiteley v nich vyrazila na obědFoto: Profimedia

Pamela Anderson

Sexbomba s bujným poprsím a hvězda seriálu Pobřežní hlídka Pamela Anderson (48) většinou obléká věci, které její křivky více než zdůrazní. V únoru 2015 ale asi dostala chuť být projednou ne tak moc sexy a na veřejnosti se objevila v bílé rozevláté košili, kterou většina žen s chutí obléká na spaní.

Foto: Profimedia

Jako by se Pamela Anderson zapomněla převléct a vyrazila ven v noční košiliFoto: Profimedia

Jessica Biel

Tady rozhodně zvítězila touha po pohodlí nad jakoukoli snahou vypadat dobře. A tak to vypadá, že herečka Jessica Biel (33) v létě 2014 ze skříně vytáhla noční košili po babičce a vyrazila do studia. Jinak si nedokážeme vysvětlit, kde by k těmto proužkovaným a velmi volným „šatům“ přišla.

Foto: Profimedia

A co to má na sobě Jessica Biel? To musí být noční úbor po babičceFoto: Profimedia

Helena Bonham Carter

Tohle není žádný omyl. Herečka Helena Bonham Carter (49) musela vědět, co dělá. Jednoduše řečeno, to, co na sebe oblékla v létě 2013, je prostě pyžamo, respektive kalhoty od pyžama. A že ven vyrazila rovnou z postele, naznačuje i to, jak je na tom její účes. Snad si alespoň vyčistila zuby.

Foto: Profimedia

Helena Bonham Carter vyrazila na pochůzky v kalhotech od pyžama a ani se to nesnaží nějak zamaskovatFoto: Profimedia

Tak co, vyrazily byste v něčem takovém mezi lidi?

Reklama

Související témata: