Hlavní obsah

Sedm dní ve znamení hvězd: Týdenní horoskop je opět zde!

Foto: Shutterstock

Co vám slibuje horoskop na tento týden? Čtěte dál!Foto: Shutterstock

Reklama

Svoje síly spojí Mars se Saturnem a budou v nepřátelském postavení s Neptunem. Jaké životní kotrmelce by to mohlo vyvolat v tomto týdnu, se dozvíte u svého znamení.

Článek

Co vás čeká v týdnu od 22. srpna? Do zaměstnání choďte s časovým předstihem. Do puntičkářské Panny totiž dnes v 18.38 hodin vstoupí Slunce, takže nadřízení budou enormně lpět na dochvilnosti a precizní práci. Také se snažte nehladovět, ale ani se nepřejídejte, váš žaludek prostě nestrpí žádné dietní excesy!

Beran (21. 3.–21. 4.)

I když se spousta věcí vymkne vaší kontrole, vždy se najde někdo, kdo vám zlepší náladu, takže nepříjemnost pustíte z hlavy. Nicméně to neplatí pro druhou polovinu týdne, proto byste se měli vyhnout cestování na dlouhé vzdálenosti, stejně tak nocování mimo domov. Neminul by vás konfliktní zážitek, který by se stal vaší noční můrou na následných čtrnáct dní.

Býk (22. 4.–21. 5.)

Nikomu zkraje týdne neodmítejte pomoc, protože další dny budete podporu potřebovat vy, a tu byste si měli jakoby dopředu předplatit dobrými skutky. Konec týdne bude přímo pohádkový, protože vše naznačuje výhru, a to nejen finanční. Možná se zamilujete až po uši, Venuše v objetí Jupitera dokonce nevylučuje početí potomka!

Foto: Shutterstock

Býk bude mít opravdu šťastné období. Čeká ho výhra. A ta může být v čemkoli, o co se snažíFoto: Shutterstock

Blíženci (21. 5.–21. 6.)

Hodně složité budou vaše mezilidské vztahy. Začnete mít pocit, že se na nikoho nemůžete spolehnout, jenže ono to bude oboustranné! Neměli byste proto nic důležitého plánovat a sjednávat. Opakovaně se něco zašmodrchá, zkomplikuje a buď vy, nebo protistrana na schůzku nedorazí, bylo by to tedy jen plýtvání časem i vaší trpělivostí.

Rak (21. 6.–22. 7.)

Změníte-li pracovní pozici, dopadnete jako sedláci u Chlumce. Bude stačit i maličkost, když se z jedné kanceláře přestěhujete do druhé. Noví kolegové vás mezi sebe nepřijmou, vše dokonce naznačuje, že proti vám začnou intrikovat. Takže se ke konci týdne vrátíte a kámen ze srdce vám spadne v momentě, kdy usednete na svoji starou židli.

Lev (22. 7.–22. 8.)

Pokud něco sbíráte, tento týden nekupujte nové exempláře, zejména prostřednictvím internetu či na burzách. Pořádně byste se spálili a patrně mezi lidmi z branže i znemožnili. Stali byste se majiteli falzifikátu a získat peníze zpět by vůbec nebylo jednoduché. Prodejce se totiž hned po transakci vypaří, a následně navíc zjistíte, že někomu ukradl identitu.

Foto: Shutterstock

Lev musí kupovat zboží z ověřených zdrojů. Jinak může zjistit, že je třeba elektronika velmi nekvalitní!Foto: Shutterstock

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete-li provádět nějaké úpravy v domácnosti, vše si pojistěte smlouvou. Dbejte, aby řemeslníci nepopíjeli alkohol, kontrolujte po nich i drobnosti, a hlavně jim zaplaťte, až když převezmete hotové dílo. Jinak zažijete věci nevídané! Když nad sebou nebudou mít bič, možná vás koncem týdne málem trefí šlak, protože po návratu z práce zjistíte, že máte vanu nainstalovanou uprostřed obýváku!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nemáte-li pohodové vztahy s příbuznými či sousedy, vaše spory budou tento týden nabírat na síle a budou stále vyostřenější. Ve hře bude neharmonický Mars, což je planeta, která nikdy nemá k ráně daleko, proto nejlíp uděláte, když se s nimi vůbec nebudete bavit. Jeden váš rozhovor by totiž mohl skončit pěstním soubojem přímo na ulici!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zejména když vaše práce souvisí s bádáním, vědou či novými technologiemi, patrně vám nabídnou veřejnou funkci, po níž byste měli skočit všemi deseti! Mnohem snadněji se vám totiž podaří prosazovat svoje vize a plány. Sice budete čelit kritice svých věčných oponentů, ale nakonec se stáhnou, protože ani po podrobném rozboru na vašich návrzích nenajdou chybičku!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

K větší aktivitě vás bude tento týden neustále popohánět Mars. Naštěstí je ve vašem znamení ještě Saturn, který zafunguje jako spolehlivá brzda. Zejména při sportování a fyzicky namáhavé práci proto poslouchejte svoje tělo! Vždy vám ve správný čas naznačí, že už jste na hranici vyčerpání a máte si dopřát oddech.

Foto: Shutterstock

Střelec by měl dávat pozor na totální vyčerpání. A to nejen psychické, ale i fyzickéFoto: Shutterstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaším průvodcem bude osamělost. Doslechnete se totiž o sobě pomluvy takového kalibru, že zvolíte jakousi formu izolace od okolního světa. Bude to dobře, protože nikomu nebudete mít ochotu cokoli vysvětlovat, vlastně se ztrapňovat. Vše se nakonec vyřeší i bez vás. Půjde o snůšku takových nesmyslů, že by jim uvěřil jenom blázen!

Vodnář (21. 1.–18. 2.)

V následných sedmi dnech dostanete velmi zajímavou a finančně lákavou nabídku ohledně investování nebo obchodu, ale měli byste vyčkávat. Jasno nebudete mít ani po konzultaci s finančními poradci, protože každý vám bude radit něco jiného, prostě si budou protiřečit. Tak nespěchejte, o co opravdu jde, bude zřejmé až příští týden.

Ryby (19. 2.–20. 3.)

Pokud jste v práci zvyklí na přátelskou atmosféru, tento týden bude všechno jinak. Občas to bude dělat dojem, že nadřízení hádky vyhledávají, a jejich běsnění bude hodně náročné na psychiku. Důležité proto bude, abyste si jejich slova nebrali osobně, pravidelně si dopřejte vodní relaxaci v naprostém tichu, to vás vždy nabije pozitivní energií.

Tak co čeká vás?

Reklama

Načítám