Hlavní obsah

Sex: 5 poloh, ke kterým nepotřebujete postel!

Foto: Thinkstock

Člověk přece nepotřebuje k sexu postel!Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Studená a tvrdá podlaha, kolena spálená od koberce, nepohodlí. Ale bez postele se dá milovat i stylově a bezbolestně! Přidržujte se jeden druhého nebo se opřete o zeď! Pět variant poloh nezklame!

Článek

Co mají společného vánoční večírky, prostory pod schodištěm, kabinky obchodů, chodby, předsíně, spižírny a sklepy? Na žádném takovém místě a během většiny společenských akcí (vyjma swingers party) nenajdete v nejbližším okolí postel, která by se dala využít pro sex. A vlastně, proč by taky měla? Její absence nutně nemusí být na škodu. Těchto pět poloh vás o tom přesvědčí!

1. Hříšný tanec

Jo, jo, tančit se dá i bez parketu, předepsaných póz a oblečení. Stačí, když se postavíte čelem k sobě, přitisknete k sobě trupy, jeden druhého chytnete za pas, přidržíte se partnera a se zvednutou nohou mu umožníte, aby si našel cestu mezi vaše stehna. Až se to podaří, nohu dáte zpět na zem. Ačkoli je možné z bezprostřední blízkosti sledovat výraz protějšku, není to ono. Lepší variantou je prohnutí v pase neboli záklon, který tuto polohu výrazně vylepšuje. Uvidíte, co vám „sedne“ víc.

2. Vestoje u zdi

Pokud není čas na žádné vymýšlení, protože děti ve vaně nevydrží věčnost a začnou se hlásit o pozornost, chtíč se dokonale uspokojí pomocí klasiky. Vy se rukama opřete o zeď a vyšpulíte pozadí. On přistoupí zezadu, chytne vás za boky a přiráží. Pokud není příliš markantní rozdíl mezi tělesnými výškami obou partnerů, poloha je pohodlná i trochu drsná zároveň. U mužů probouzí zvířecí instinkty a ženám dělá dobře, protože je jim masírován bod G. Leckdo tuto pozici ještě vylepšuje tak, že ženu mírně přitahuje k sobě – za vlasy…

3. Vítězný oblouk

Je možné, že čelo přitisknuté na zeď vás přestane bavit. Chápeme to. Varianta hlubokého předklonu to může vyřešit, i když, uznáváme, ne dlouhodobě. Jak na to? Od zdi se pomalu „přeručkujte“ dolů k podlaze. (Dávejte pozor na hlavu a trochu si poodstupte, ať se neprobouráte k sousedům.)

Zatímco on stojí, vy si osvěžíte hodiny gymnastiky na střední škole a rukama se přidržujete o zem. Pokud na ni kvůli zkráceným vazům nedosáhnete, berte jako oporu všechno, co je v dohledu – třeba taburetka nebo křeslo. Starožitná váza se mezi to nepočítá!

4. Píst

Dáváte přednost pohledu z očí do očí? Pak se na partnera vyloženě pověste jako kabát. Budete-li mu chtít ulehčit, omotejte mu okolo pasu pouze jednu nohu, tou druhou udržujte stabilitu. Budete-li mu chtít zavařit, spojte si ruce za jeho krkem a skočte mu do klína. Ovšem nezaručujeme, že se druhý den podepíše pošťačce. Bude mít namožené svaly!

5. Efektní nástup

Času málo, postel nikde, ale v rohu chodby aspoň křeslo? Bude užitečné! Muž si do něj sedne, opře se, roztáhne nohy a vyčká, až mu milenka ukáže záda. Doteď je vám to jasné? Paráda. Tak snižte svoje těžiště na úroveň jeho rozkroku, vystrčte na něj půlky a nechte ho, aby přitáhnul svoje kolena víc k hrudníku, překřížil nohy v kotnících a přitáhnul si vás k sobě. Vám jako opora poslouží jeho nastavená kolena.

Tak co, ještě vám chybí postel?

Reklama

Načítám