Hlavní obsah

Sex: 6 poloh, které lichotí vaší postavě

Foto: thinkstock

Mějte skvělý sex, poradíme vám, které polohy skryjí vaše tělesné nedostatkyFoto: thinkstock

Reklama

Strie? Celulitida? Větší pozadí? Povislá prsa? Silnější stehna! Zapomeňte na nejistotu, existují milostné pozice, a je jich rovnou šest, ve kterých budete vypadat božsky a zamaskujete všechno, co se vám na sobě nelíbí!

Článek

Přiznejme si to, muže většinou nezajímá, jestli vaše stehna připomínají rosol, máte na břiše jeden nebo dva bochánky, či vám povislá kůže na pažích kazí celkový vzhled… Když před sebou vidí nahou ženu, myslí jenom na ten sex. Jenže to nezastaví nejisté pocity ženy, která není spokojená s tím, jak vypadá (a že snad ani nikdy nebude). Dobrou zprávou je, že se stačí správně natočit, a rázem vyzdvihnete vaše přednosti a zároveň potlačíte nedokonalosti. Takže si přestaňte dělat starosti a prožijte ohromující sex s touto top „šestkou“ poloh lichotících každé postavě!

1. Jezdecká, na koníčka čelem k milenci

Chcete-li ukázat: vaše úchvatná prsa

Chcete-li skrýt: větší zadek

Jestli milujete svá prsa, zaujměte pozici, která mu je ukáže v celé kráse – vyskočte do sedla! Přes vaše vnady neuvidí na nic jiného, natož aby přemýšlel, kde máte pozadí. Teď v parném létě si na sobě nechte sukni, pouze ji vyhrňte, nechte ho opřít se zády o zeď a omotejte si jeho ruce okolo pasu. Nedáte mu šanci na únik a vy si budete připadat naprosto chlípně! A kdo říká, že si ho nemůžete posadit na okraj postele a pevně ho stisknout okolo ramen? Jízda!

2. Jezdecká, zády k jeho obličeji

Chcete-li ukázat: pevný zadek a štíhlá záda

Chcete-li skrýt: malá prsa

Rozkročte se a odvraťte čelem od něj, naskytne se mu úžasný pohled na obloukovité linie vašich zad a křivky pasu. To se bude hodit dámám, které si myslí, že by jejich prsa potřebovala přifouknout. Toužíte-li totiž před mužem něco skrýt, ukažte mu něco jiného: neméně atraktivního, a to dobře tvarovaný zadek rozhodně je!

3. Psí poloha

Chcete-li ukázat: štíhlejší či vyrýsované nohy

Chcete-li skrýt:oblast břicha

Když se vrhnete na všechny čtyři a opřete se o předloktí, stane se vaše břicho téměř neviditelné, čili vůbec nebudete muset mít strach, že by byť jedno jeho oko zahlédlo povislou nebo popraskanou kůži, neexistující (nevyrýsované) svaly nebo jen „bouli“ vzniklou z vydatné večeře. Navíc pokud zvednete zadek víc do vzduchu, svaly na nohou se vám napnou, čím z jeho pohledu vypadají vaše nohy ještě delší a štíhlejší, než doopravdy jsou (pomoci si můžete taburetkou). Paráda!

Foto: archiv redakce

Která z těchto poloh bude slušet vám?Foto: archiv redakce

4. Lžíce

Chcete-li ukázat: horní polovinu těla

Chcete-li skrýt: lopatky, záda, popřípadě pas

V pozici, ve které milenci leží na boku v řadě za sebou, lze odvrátit pozornost od postavy typu přesýpacích hodin, kdy je horní polovina těla štíhlejší, kdežto od pasu dolů se rozšiřuje. Tím, že muž leží za ženou, přirozeně spustí jednu ruku přes její prsa nebo ji chytne za pas… Řeší u toho velikost vašeho pozadí, když ho má přitisknuté ve svém klíně? No ne! A i kdyby náhodou ano, otočte hlavu a zbavte ho takového pokukování líbáním. A propos, jak si tak mozkovnu podpíráte rukou, ukazujete tricepsy a přidáváte na důrazu lopatkám. Super výsledek!

5. Misionář

Chcete-li ukázat: prsa, pečlivě upravený rozkrok (a tím ho omráčit)

Chcete-li skrýt: větší pozadí a břicho, silnější stehna

Nepodceňujte misionářskou pozici, neboť při ní břicho vypadá plošší. A taky od nohou se docela slušně odvede pozornost. Zvlášť když zvolíte variantu zadek na okraji postele neboli on na kolenou. Nohy mu totiž omotáte kolem pasu nebo volně svěsíte z postele, takže skryjete veškeré nedokonalosti.

6. Vestoje, zády k milenci

Chcete-li ukázat:upravené ruce, pěstěné vlasy, zadek

Chcete-li skrýt: prsa, břicho (a únavu)

Stát čelem ke zdi s rukama nad hlavou, špulit zadnici a nechat partnera, aby se zezadu přitulil, je možností, jak zamaskovat popraskané či větší bříško či prsa a přitáhnout pozornost k rozpuštěným vlasům a rukám. Že ani jedno z toho muže nerajcuje? Pch! Třeba vzdech v kombinaci se zatnutou pěstí nebo náznakem křečovitého sevření prstů vypovídá o vášni. Takový vizuální vjem může milence rychleji popohnat k orgasmickému cíli, když nemáte náladu na dlouhou noc…

Foto: archiv redakce

Lžíce, misionář nebo vestoje zády k němu? Už máte vybráno?Foto: archiv redakce

Hlavně nenastavovat žádná zrcadla, vyhnout se ostrým světlům a udělat si pohodlí. Pak už skvělému sexu nic nebrání!

A jakou polohou maskujete své nedokonalosti vy?

Reklama

Načítám