Hlavní obsah

Bláznivé milostné nápady, které si muži navždy pamatují!

Foto: Thinkstock

Existují momenty, které jsou pro muže nezapomenutelné. A čeho se týkají? Samozřejmě projevů lásky!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

I malá gesta znamenají velké věci! Víte, co erotického si muži navždy pamatují? Jaké sexuální blázniviny vítají s otevřenou náručí? Těchto šest ženských nápadů nemá konkurenci!

Článek

Spontánnost je sexy sama o sobě. Muži ji na ženách obdivují a vítají. Když se smíchá s nějakým erotickým nápadem a podpoří chlípným úsměvem jejich „stvořitelek“, všechny ledy tají! Příklady pro představu? Tady jsou!

1. Stylové rozloučení

„Po prvním sexu mě naprosto dostala tím, že si okolo boků omotala ručník, sebevědomě přešla přes celou ložnici až ke mně, podívala se mi do očí a darovala polibek, na který se nezapomíná,“ svěřuje se barman Lukáš a pokračuje: „Jsme spolu čtyři roky a nedávno udělala něco podobného. Okamžitě se mi to celé vrátilo zpátky.“

Proč je to výjimečné? První nebo stý sex? Odlišujte se od ostatních! „Dopřejte mu závěrečný, do morku kostí vzrušující polibek s vaším skoro nahým tělem pevně přitisknutým k jeho zcela oblečenému a ďábelsky se usmějte,“ odtajňuje recept na skvělou sexuální bláznivinu britská sexuoložka Tracey Cox ve své knize Superflirt. Zkuste to!

2. Panovačnost

„Leklá ryba versus štika. Kterou chce každý muž ulovit?“ ptá se Martin, divadelní herec, který za naprosto skvělý nápad považuje, když žena v posteli ukáže „svoji cenu“. Nekompromisně.

Proč je to výjimečné? „Určete, kdy začít a kdy přestat, stanovte tempo a místo. Vyskočte si nahoru, pak zase slezte, odveďte ho do jiné místnosti a nařiďte odlišnou polohu,“ radí všem ženám výše zmíněný britský guru v sukni. Na to muži nezapomínají!

Foto: Thinkstock

Cení se nestydatost i požadavky na změny polohFoto: Thinkstock

3. Nestydatost

„Šli jsme na večeři. Bylo teplo, měla na sobě šaty. Ty si pak vytáhla až ke kolenům a nechala mě nahlédnout mezi nohy. To bylo tak rajcovní, až jsem zapomněl, co jsem si objednal k jídlu,“ zasněně popisuje hasič Zdeněk s tím, že jeho partnerka pochopitelně neměla kalhotky.

Proč je to výjimečné? Tato sexuální bláznivina k létu neodmyslitelně patří! A na svém kouzlu neztratí nic ani v bezpečném útočišti domova! Co na to říká Tracey Cox? „Většina žen se nerada ukazuje. Troufněte si být jiná! Ukažte mu, že jste pyšná na to, co máte. Místo studu a překřižování nohou, když vás obdivuje, roztáhněte stehna, jak jen to půjde,“ radí všem, které chtějí muže vyvést z míry. A dodává, že opravdu sebevědomé ženy připojí upřený pohled do očí…“

4. Nečekané objetí

„Přišel jsem domů z práce, otevřel dveře, hodil boty do kouta, ostatně jako vždycky, a chystal se projít do obýváku. Najednou proti mně stála manželka, obtočila se okolo mého krku a smyslně řekla, že jsem jí chyběl,“ popisuje úředník Víťa, který byl tak šokovaný nápadem své ženy, že se nezmohl na slovo. A to má svoje důvody.

Proč je to výjimečné? „Čím více se k sobě tisknete, tím k sobě máte nebo chcete mít blíž. Mnozí z vás se sice objímají při vítání a loučení, ale jen mladí nebo čerství milenci mají sklon objímat se neustále a tváří v tvář,“ vysvětluje britská sexpertka s tím, že objímání v kterékoli fázi vztahu ho jen posiluje! Tak hurá na to!

Foto: Thinkstock

Touha po blízkosti, objetí, nečekaný polibek... Potěší něco víc?Foto: Thinkstock

5. Líbání na krku

„Na veřejnosti, ale i v soukromí je fajn, když k vám žena přistoupí a jen tak ledabyle vás políbí na krk! Je to tak intimní,“ zasněně popisuje bankovní poradce Igor.

Proč je to výjimečné? Znáte vůbec někoho, kdo by neměl rád laskání na krku a něžné kousání? Asi těžko. A možná hlavně proto, že krk bývá zanedbávaný. Jaká škoda!

6. Zavazování očí

„Všechny ženy o tom mluví, ale málokterá se odváží k činům,“ říká Jakub, řidič z povolání. Na mysli má spontánní zavázání očí v rámci předehry. Proč to muži tak milují a proč na to moc rádi vzpomínají?

Proč je to výjimečné? „Takový průhledný šátek dokáže sexuální napětí vystupňovat minimálně desetkrát,“ popisuje Tracey Cox a opět přidává návod: „Zavažte mu oči, pak několik vteřin vůbec nic nedělejte – tak probudíte jeho smysly. Poté ho začněte hladit. Zanedlouho se mu fantazie rozjede na plné obrátky. Uvidí vás třeba jako svůdnou Francouzku nebo jako vnadnou otrokyni…“

K tomu, aby se žena dostala svému milenci do hlavy, někdy stačí opravdu málo… Souhlasíte?

Načítám