Hlavní obsah

Sex: Jaké chyby dělají muži v posteli stále dokola?

Foto: Thinkstock

Při sexu by muži neměli zapomínat na to, že nemá jít jen o jejich příjemně strávený časFoto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnoha mužům připadá velice erotické, když sami sebe vidí, jak pronikají do ženy. Ale možná právě tenhle pohled jim nedělá dobře! Jak si jinak vysvětlit, že nevnímají, co při milování dělají špatně?

Článek

V současné době je evidováno na asi šest stovek milostných pozic, z nichž některé jsou klasické, jiné divočejší, ty další téměř neproveditelné, nicméně všechny je něco spojuje.

Vždy jde hlavně o to, aby se do každé z nich šlo s vervou, opravdovým nasazením a aspoň špetkou empatie, která je důležitá pro to, aby byly ten misionář nebo koníček polohy pohodlné a příjemné. Jenže, někdy je to pouhý sen… Tyhle čtyři chyby dělají muži pořád dokola!

1. stížnost žen: zalehávání

„Normálně je misionářská poloha nebo kterákoli jiná, která se jí podobá, pohodlná pro oba. Jediný úkol, který muž má, je udržet svoje ruce aspoň trochu natažené,“ myslí si dvaatřicetiletá Lída s tím, že se již setkala se situací, kdy milence údajně začaly bolet paže.

„Já to beru, může se to stát, ale řešila bych to změnou polohy, a ne tak, aby vás muž – nedej bože stopadesátikilový – zalehl jen proto, že nezvládl situaci. Mně už se to stalo. A myslím si, že se jednalo jen o pohodlnost toho pána nade mnou,“ krčí rameny a dodává, že tíha na plicích vzrušení opravdu nezpůsobuje.

Co na to protistrana? Jarek, 33 let: „My chlapi máme takový motto. Každá klisna zvládne i toho nejstatnějšího hřebce. Tak to příroda zařídila.“

Foto: Thinkstock

Když si na křehkou ženu lehne stokilový chlap, minimálně jí to hodně ztíží dýcháníFoto: Thinkstock

2. stížnost žen: mučení prsou

„Mám čtyřky. Nestěžuji si na tu velikost, to ne, ale občas jsou ty moje holky při sexu překážkou,“ vzdychá pětatřicetiletá Jana s připomínkou, že muži jsou často vůči ňadrům neopatrní. „Přitisknou vás ke zdi, otáčí si vás a různě natáčí, takže bolestivé zmáčknutí prsou zažívám pravidelně," kroutí očima Jana, která si stěžuje převážně na to, že v některých pozicích je na ňadra vyvinutý nepříjemný tlak. „Jenže vysvětlete nadrženci, že má dávat pozor. Nemožné,“ krčí rameny.

Co na to protistrana? Lukáš, 36 let: „Sex je prostě sex. Nikdo po nás nemůže chtít, abychom se při něm ovládali."

3. stížnost žen: nejlépe neznamená nejhlouběji

„Všechny polohy zezadu jsou trochu zrádné,“ myslí si devětadvacetiletá Kristýna. „Vzhledem k tomu, že partner se může dostat hodně hluboko, někdy se vzruší natolik, až se nechá unést a přiráží jako smyslů zbavený,“ stěžuje si. „Chlapi, fakt to někdy dost bolí,“ vzkazuje.

Co na to protistrana? Karel, 34 let: „Já vinu přiznávám, ale to se nedá. Držíte ji za to pozadí, zasunujete podle svého a připadáte si jako v sedmém nebi. Kdo by neměl chuť prorazit penisem na druhou stranu?“

Foto: Thinkstock

Při některých polohách to může ženu i bolet. Muži se ale někdy zapomenou...Foto: Thinkstock

4. stížnost žen: pozor na vlasy!

„Všichni moji předchozí milenci, a i ten současný, milují, když mám při sexu rozpuštěné vlasy,“ popisuje třicetiletá Gábina.

„Já to beru, ale když jsou dva u sebe blízko, vlasy se dřív nebo později někde skřípnou. Je to nepříjemné, to ano, ale už mi takhle bývalý milenec dokonce i vyrval celý chomáč. V poloze na boku. Objal mě rukou, a najednou se rozhodl, že si mě přetočí na záda. A škubl,“ s odporem říká Gábina.

Co na to protistrana? Kryštof, 29 let: „Jó, kdybych já měl vyjmenovat, co zase ženy dělají špatně, byl by to dlouhý seznam. Stane se, no. Nic jiného k tomu říct nemůžu.“

A co pořád dokola dělá váš milenec? Vadí vám na něm něco?

Reklama

Načítám