Hlavní obsah

Sex, jaký jste nezažili? Pohrajte si s rolemi!

Foto: thinkstock

Sexuální život by měl být pestrý. Jen tak vás bude bavit. Oba!Foto: thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi se v posteli pouštíte do odvážných věcí, ale máte pocit, že by se současný milenec mohl vyděsit? Nevíte, jak mu navrhnout role-playing? Tyhle čtyři tipy na nové role uvítá i největší puritán!

Článek

Nejen sexuální kouč Sean Jameson z Dublinu je tomuto způsobu zpestření v milování nakloněn. Zkuste to! A aby vše proběhlo hladce, řiďte se těmito pokyny:

  • Nebojte se nápad navrhnout jako první. Jak říká britská sexpertka Tracey Cox: „Záleží na konkrétním návrhu, ale jsem si celkem jista tím, že když mužům předhodíte cokoli nového, budou jedině rádi.“
  • Mějte na paměti, že hra nemá žádná striktní pravidla, spíš umožňuje naučit se experimentům a spontánnosti. Pokaždé může mít jiný průběh.
  • „Uvědomte si, že se jedná o sexuální hry, na kterých se musíte oboustranně dohodnout,“ radí Sean Jameson.
  • Vyzkoušejte změnu rolí, která vás osloví nejvíce.

Takže, jste připraveni na trochu dobrodružství?

4 role, které stojí za vyzkoušení

1. Pracující dívka

„Základní myšlenkou je to, že budete muset vydělávat peníze – u svého muže. Jedná se o splnění jeho přání,“ říká kouč Jameson. Jakou formou? Osobní striptérka, dívka na zavolání, služebná… Ať si „klient“ řekne, co máte dělat, ale vy mu všechno naúčtujete! S partnerem se můžete setkat doma nebo v nóbl baru, pokud máte odvahu. „Až budete spolu, připomeňte mu, že pracujete, a zda je opravdu ochoten zaplatit za vaše služby,“ radí kouč. Podle nálady mu slibte i „extra“ speciální pozornost. Tímhle se do role vžijete jedna báseň!

Foto: thinkstock

Milostné hrátky mohou mít jakoukoli formu, kterou z námi navrhovaných zvolíte vy?Foto: thinkstock

2. Polonahá pokojská

Nahá „otrokyně“ v submisivní (podřízené) pozici je snem snad každého muže s touhou po nadvládě či voyeuristickými sklony! Ovšem, pokud vám není myšlenka být sledována někým jiným nepříjemná, o to líp. Vše, co musíte udělat, je uklidit váš dům nebo byt včetně vydrhnutí podlahy. Tak na kolena a čistit! Co mít při tom na sobě? Kostým služky nebo obyčejná zástěra a prachovka jistě splní svůj účel. (Příště zkuste hru na instalatéra a bohatou paničku.)

3. Zločin a trest

„Tato další výměna rolí je velmi zábavná, pokud se vám líbí rozdávat nějaké tresty nebo přijímat kárání od svého muže,“ popisuje Sean Jameson. Jestli chcete být tím, kdo tresty uděluje, oblečte si uniformu policistky a začněte zatýkáním. Prostě chyťte svého muže při činu něčeho nekalého. Pak se musíte rozhodnout, jaký trest si zaslouží.

  • proveďte důkladnou osobní prohlídku
  • svažte ho a naplácejte mu
  • zneužijte pravomoc veřejného činitele a vyžadujte přízeň na oplátku za svobodu

To je jen několik nápadů, co můžete se svým mužem dělat. Při „akci“ vás určitě napadne i něco dalšího!

4. Předstírání spánku

Tato myšlenka není pro každého, ale kdo ji zkusí, zjistí, že je zábavná. Vy budete předstírat, že spíte, zatímco váš partner se pokusí dělat možné i nemožné, aby vás probudil. Cílem aktivního partnera je snaha přimět toho pasivního, aby nahlas zasténal. Je to hra ve stylu „dobyvatel a jeho kořist“.

Nyní když víte, jak se pokusit o změnu rolí, vytvořte si vlastní vzrušující hru a proměňte nudné noci v sexuální oheň!

A na co si v posteli hrajete vy?

Související témata:

Načítám