Hlavní obsah

Sex: Jednou je málo? Máme návod, jak chlapa vydráždit do dalšího kola!

Foto: Profimedia

Stálo to za to a vy byste chtěla ještě? Poradíme vámFoto: Profimedia

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co děláte po prvním kole milování? Nic? Chyba. Znovu vyvolat něžnou náladu a „přesvědčit“ partnera k dalšímu styku patří ke strhujícím momentům. A jak se to dělá? Lepší návod než tenhle neexistuje!

Článek

Jak to vypadá v ložnici jiných párů? Britská sexuoložka Tracey Cox říká, že 43 procent žen se jde po milování osprchovat, 20 procent si čistí zuby, 30 procent spokojeně usne a sedm procent si zapálí cigaretu. A muži? Většina z nich usne! Jak to? Tenhle vtip přírody má svoje opodstatnění.

Rozdíly ve vnímání sexuality

Americký psycholog a sexuolog Michael Bader, který pravidelně píše pro magazín Psychology Today, na základě své klinické praxe zastává teorii, že žena chvíli po sexu touží po citovém ubezpečení. Chce slyšet, nebo aspoň jakkoli neverbálně vyjádřit, že muži nešlo jenom o jedno. Pánové to mají jinak.

Ti považují sex za to hlavní, a když „splní svoje plány“, chtějí už jen spát. Jejich mise totiž byla splněna. Ale pozor, existují i tací, zejména ti mladší, kterým jedna soulož nestačí. Jim, nebo jejich partnerkám. Co pak? Existuje nějaký zaručený způsob, jak milence znovu vydráždit?

Ano, zná ho světově uznávaný britský psycholog a sexuolog Glenn Wilson, který se s ním svěřil ve své knize Vynalézavá láska. Ten za nejlepší začátek považuje jistou u mužů velmi oblíbenou praktiku.

Foto: Profimedia

Hlavně nespěchejte, nějaký oddech pánové opravdu potřebujíFoto: Profimedia

Technika, která nezklame

„Nejlepším a téměř zaručeným postupem, jak muže podruhé narychlo vzrušit, je orální sex. Budete-li stále vzrušena, leč neuspokojena, pravděpodobně budete i ochotnější k dráždění ústy,“ popisuje odborník s tím, že jemnost hraje prim. Proto pozor hlavně na zuby nebo prstýnky.

Pokud muž už jednou vyvrcholil, může být v oblasti rozkroku citlivý a jeho potřeba chvilkového oddechu je téměř nutná. Kolik to dělá v přesných číslech? „Někteří muži uvítají i sebevzrušivější dráždění nejdříve po deseti i více minutách,“ dodává Glenn Wilson. Ale ani pak není vyhráno.

I muži chtějí něhu

Útok přímo na „místo činu“ může šokovat. Než se jazykem, rty nebo rukou vydáte do jeho rozkroku, vzbuzujte v partnerovi touhu a laskejte ho celým svým tělem, šimrejte ve vlasech, přejíždějte nehty po zádech… Jakmile se projeví nastupující vzrušení, teprve pak můžete přejít do další, tedy orální fáze.

„Věnujte nějakou dobu laskání jeho pohlavního údu ústy. Tomuto měkoučkému, vlhkému dráždění bude málo mužů odolávat delší dobu. I ten váš bude brzy opět připraven k milování,“ radí Glenn Wilson a přiznává, že jakmile si „odbudete“ počáteční opatrnost, můžete se víc rozjet.

Foto: Profimedia

Nejjistější je zkusit udělat něco jinak než obvykle. To muže zajímá!Foto: Profimedia

Z nuly na 100

Napodruhé totiž mnoho mužů potřebuje razantnější chování a jednání, a proto se nebojte přistoupit k věcem, které se mu líbí nebo by se mu líbit mohly. Kroužení prstem okolo řitního otvoru? Porno v televizi? Nějaká sexuální hra? Podle Glenna Wilsona cokoli dalšího a nevšedního dokáže zázraky. S původním postupem totiž s velkou pravděpodobností neuspějete. A bonus vašeho snažení?

Samotné druhé kolo a žádné zábrany. Zmíněný odborník říká, že první vlna milování uvolní i stydlivé dvojice, které po znovuvydráždění muže obvykle zacházejí dál a hlouběji… V překladu to znamená, že rády zkouší to, co by jim normálně připadalo troufalé nebo obtížné. Je to tedy čas i na nové experimenty a osobní fantazie. Tak co si splníte?

A co vy? Máte zkušenosti se sexem „ve druhém kole“?

Reklama

Související témata:

Načítám