Hlavní obsah

Sex jinde než v posteli? Nej polohy do celého bytu

Foto: Thinkstock

Ložnice není už dávno moc zábavná? Tak se na ni vybodněte a věnujte se sexu třeba v koupelně!Foto: Thinkstock

Reklama

Milování v ložnici je dost přeceňované a staromódní. Vždyť existuje tolik opomíjených míst, která v bytě nebo domě vyloženě svádí k neřestem. Rozhlédněte se a dejte šanci nevšedním zážitkům!

Článek

Hot spot? U vás doma? No jasně! Obvykle se hovoří o ložnici, ale s trochou fantazie se dá milostný život okořenit nejen tam. Vlastně, „jde to“ všude. Jen chtít, ale pro začátek se zaměřte na tato místa. Uvidíte, že se vám sexy cestování zalíbí!

1. V předsíni

Proč to zkusit? „Je to takové spontánní a naléhavé. Prostě jen přijdete domů z nákupu nebo schůzky, zašeptáte partnerovi, na co máte chuť a jdete na to,“ směje se dvaatřicetiletá Kateřina.

Jak na to? Rychlovka hned na prahu? Málo místa? Není čas na svlékání? Žena se opře o zeď a vyšpulí zadeček. Muž do ní vstoupí zezadu. Je to dobré v zájmu rovnováhy. Pokud předsíňovou stěnu zdobí zrcadlo, o to lépe. Budete lépe vidět „až za roh“.

2. V kuchyni

Proč to zkusit? „Láska přece prochází žaludkem, no ne? A v kuchyni se dá povzbuzovat nejen chuť k jídlu,“ šibalsky mrká šestatřicetiletá Maruška.

Jak na to? Se zástěrou, bez zástěry, co na tom záleží? Prostě požádejte o pomoc při přípravě jídla a polibkem navrhněte smyslný předkrm. Zkontrolujte, jestli na jídelním stole nebo kuchyňské desce neleží nic ostrého, a hurá na to.

Velmi oblíbenou pozicí je varianta misionáře, kdy si žena lehne na záda a svěsí nohy dolů. Anebo si sedne na pracovní desku. Obě tyto pozice jsou považovány za polohy podporující emocionální intimitu. A propos, v blízkosti lednice lze vytáhnout i různé rekvizity od šlehačky, sirupů až třeba po jogurty…

3. Ve sprše

Proč to zkusit? „Horká voda, vůně mýdla, bublinky, masážní žínky a lepší hygiena, která nahrává třeba orálnímu sexu. Já osobně jsem schopná muže udělat pusou jen tam,“ zasněně uvádí devětadvacetiletá Kristýna.

Jak na to? Nechte proud vody dopadat na vaše záda, hezky se v nich prohněte a vystrčte pozadí. Muž vás rukama sevře v pase, a pokud jeho samotného trápí stísněný prostor, opře se o nějakou ze stěn sprchového koutu.

4. Na schodech

Proč to zkusit? „Je to neobvyklé a vlastně docela příjemné. Pokud doma nejste tak docela sami, zároveň riskujete, že vás někdo přistihne, takže si chtě nechtě musíte pospíšit,“ říká čtyřiatřicetiletá Klára.

Jak na to? Muž se posadí na nějaký ze schodů v dolní části schodiště, žena si na něj obkročmo sedne. Pro větší pohodlí milence lze pod jeho nohy přisunout taburet. Role se pochopitelně dají i prohodit: trochu otlačená záda může mít i milenka. Troufnete si na tuhle střídačku?

5. Na chodbě

Proč to zkusit? „Každá změna dobrá. Milovat se na chodbě znamená být všude a zároveň nikde,“ usmívá se třicetiletá Jolana.

Jak na to? Stojí v rohu křeslo? Taburet? Ne? Tak ho tam jednoho dne dejte. Bude se hodit, až budete mít náladu na psí polohu trochu jinak. Zadek a kolena nahoře, ruce se opírají o zem. A on? Jednoduše stojí za vámi. Někde se něco šustlo? Honem otevřete první dveře, které jsou nejblíže. Jé, komora? I tam „to“ jde…

A jak to máte vy? Cestujete po bytě, když máte sex?

Reklama

Načítám