Hlavní obsah

Sex: Máme 3 tipy na jarní vzpruhu milostného života!

Foto: Thinkstock

Jaro je ideální k rozproudění možná ze zimy trochu unaveného sexuálního života. Máme pro vás tři tipyFoto: Thinkstock

Reklama

Na jaře se neprobouzí jenom příroda, ale i sexualita a emoce! Vyždímejte z tohoto období maximum a projděte osvěžujícím rituálem, který připraví váš milostný život na další měsíce!

Článek

Kalifornská sexuoložka Jaiya Ma, kterou svět buď miluje, nebo naopak nenávidí pro její životní styl (žije se dvěma muži a vychovává s nimi syna), říká, že jaro je čas znovuzrození a obnovy.

Je to doba, kdy se lidé začnou cítit víc sexy a živější. „Věděli jste, že 67 procent osob přiznává větší zájem o sex, jakmile je počasí teplejší?“ ptá se na svém blogu Jaiya Ma a dodává, že 74 procent lidí se cítí být atraktivnější. Proč?

Probouzí se tělo i emoce!

„Jaro je čas páření a páření znamená, že hormony zuří. Je to přirozený zvířecí cyklus. A my jsme zvířata, která ve vzduchu cítí sex,“ popisuje sexuoložka. Aby ne. Pokožka se odhaluje, ženy obnažují krky, nohy a další části těla, a muži na to vizuálně reagují. Jak vytěžit maximum z tohoto období? Zmíněná sexuoložka navrhuje třicetidenní sexuální vzpruhu, která se dá, podle zvolené varianty, absolvovat s partnerem nebo bez něj.

„Je něco, co jste vždycky chtěli prozkoumat nebo zlepšit, pokud jde o váš intimní život? Pak máte šanci. Právě teď,“ uvádí dál Jaiya Ma a nazývá svůj postup znovuzrozením. Zde jsou některé její nápady, které se hned na začátku dubna dají skvěle realizovat.

Foto: Thinkstock

Zkuste otestovat sama na sobě, co se vám líbí, a pak to ukažte partneroviFoto: Thinkstock

1. varianta: sólo potěšení

Dejte si závazek, že se po dobu 30 dní budete věnovat jen samy sobě. Vždycky vás zajímalo, jak znásobit nebo zintenzivnit svoje orgasmy? Pořád nemáte dokonalý přehled o svých erotogenních zónách? A co hračky, které vám mohou pomoci v cestě za největší rozkoší? Nemáte na ně čas – stejně jako na ostatní bádání? Tak odteď to bude jinak! Masturbujte, až se vám ruce budou zelenat! Aspoň pár minut denně!

„Sama jsem tento rituál podstoupila a po celých 30 dní v kuse jsem se soustředila na techniky i reakce svého těla. Mohu říct, že osobně jsem objevila spoustu věcí, o kterých jsem před tím neměla ani tušení. Je to velmi užitečné, když se později o své poznatky podělíte s partnerem,“ dál radí Jaiya Ma.

2. varianta: orální průzkum

Přece jen dáváte přednost pouze milostným pokusům v páru? Je to sice škoda, protože všechno, co se týče sexu, začíná „u zdroje“, tedy u vás samotných, ale i bez toho se můžete na jaře pohnout dál. „Třicet dní orálního průzkumu? To je výzva, která odhalí skrytá potěšení a umožní vám dozvědět se o sobě i partnerovi spoustu věcí,“ říká certifikovaná odbornice.

Vyzkoušejte každý den nějakou novou orální techniku (v naší rubrice sex je inspirace dost). Jednou vynechte ruce, podruhé na ně naopak klaďte důraz, jeden celý den se třeba jen vášnivě líbejte… Vzájemně si a partnerem dávejte pozitivní vazbu. Jako sexuoložka, která má i tuto techniku za sebou, a to neuvěřitelných 90 (!) dní! Prý to bylo fantastické…

Foto: Thinkstock

Už jste se někdy zkoušeli milovat zcela beze slov i bez jakýchkoli zvuků? Zkuste to, je to sexy!Foto: Thinkstock

3. varianta: probuzení ze zimního spánku

„Lepší čas na oživení sexuálního života nenajdete. Jaro je bezkonkurenční a vy právě teď rozmrazte po všech těch zimních měsících svoje libido. Jezte afrodiziaka, pište si chlípné esemesky, předstírejte, že jste se právě potkali, poskytujte si masáže a hrajte kreativní hry. 30 dní, jak jinak,“ apeluje na délku jarní vzpruhy Jaiya Ma. Žádná párová zábava vás nenapadá? A co tohle?

Nevypusťte ani hlásku! Tiché milování bez jakýchkoli hlasových a akustických projevů je jeden z tipů psychologa a spisovatele Otmara Chadima. Přichází také čas na milování v trávě, na houpačce nebo v síti. A co teprve les! Stihnete všechny tyhle nápady za pouhých 30 dní?

Foto: Archiv firem

Probuďte jaro i na svém spodním prádle. Krajkový vzor s květinami je velmi aktuální. Inspirujte se!Foto: Archiv firem

A jak to máte vy? Cítíte na jaře sexuální únavu, nebo se ve vás probouzí vášeň?

Reklama

Načítám