Hlavní obsah

Sex na internetu: Co všechno je na prodej?

Foto: thinkstock

Toužíte po něčem extra? Na internetu najdete úplně všechno!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jaké sexuální služby jsou na internetu k mání aneb Co hledají (ne)obyčejní lidé s (ne)obyčejnými tužbami? Panenství, nahý klaun, lesbický zážitek, použité kalhotky, anonymní schůzka v hotelu!

Článek

Kalifornský sexuální terapeut Robert Dunlap má pravdu. „Je to úplná revoluce a stále se šíří dál. Internet změnil všechno. Spousta lidí si sedne k počítači, něco najde, a řekne si: Tohle se mi líbí. Právě tohle hledám." Proto nabídka prodeje panenství už snad nikoho nepřekvapí.

O nevinnost je zájem

Brazilka Catarina Migliorini (20) svůj věneček nedávno vydražila v internetové aukci za 600 tisíc eur, což je v přepočtu asi 15 milionů korun. „Nikdy jsem nepotkala správného člověka, se kterým bych to udělala, byla jsem příliš zaneprázdněná. Tohle je rozumnější než se opít na party a mít sex s neznámým člověkem,“ vysvětlila novinám Folha de Sao Paulo. Peníze prý poputují na studia a charitu.

Klauni a kalhotky

Jestli se vám tohle zdá divné, následující inzerát je ještě bizarnější. „Nabízím služby dospělého opilého klauna pro oslavy narozenin. Neumím žádná kouzla, jen se svlékat, smát a pít,“ uvádí pisatel, jehož finanční odměna je předmětem dohody. Nejen on tak apeluje na „slabou stránku“ fetišistů. Vždyť prodej použitých kalhotek je celkem dobrý byznys z domova. Za jeden kus kupující zaplatí okolo třech stovek, se sekretem po orgasmu o dvě stě korun víc. To ale není nic proti další nabízené službě.

Foto: thinkstock

Pornofilm už mnohé neuspokojuje. Chtějí si to zkusit také naživo...Foto: thinkstock

Zpeněžit se dá i plynatost

Jsou lidé, kteří trpí nadýmáním. A jsou tací, kteří v rámci svých erotických hrátek k prdům velmi rádi čichají: a ještě za to zaplatí. „Bi mladík chce inhalovat každý kousek vašeho smradu,“ inzeruje jistý Bud. „Pošlete informace o sobě. Když budete v pohodě a spojíme to s výpraskem, je možná dlouhodobá spolupráce,“ láká zájemce s tím, že odměna bude vyplácena hodinově. Kdo si chce přivydělat, může se taky nahý nechat obkládat kousky pizzy: velké a mastné. „Dovolte mi zabalit vám nejen ruce a nohy sýrem,“ uvádí nick Deep Dish. Necháte se? Nebo je to na vás moc „perverzní“? Tak třeba najdete zalíbení v anonymním setkání na hotelovém pokoji.

Schůzka naslepo pro odvážné

Podmínka? Otevřenost orálnímu a análnímu sexu. E-mailem obdržíte adresu hotelu, číslo pokoje a čas. Po vstoupení za sebou zavřete dveře, svléknete se a kleknete si na postel. Z koupelny vyjde osoba. A pak? Můžete říkat věci jako „ještě“, „nepřestávej“, „víc“. Nic jiného. (Na závěr „díky“.) Až osoba odejde, můžete rozsvítit, umýt se a dát na postel peníze. Už zadáváte hesla do vyhledávače? A chcete být spíš klient či aktér?

Nový trend z Austrálie

Delicious Dalliances, firma nabízející prožitek heterosexuálním dámám s občasnými lesbickými fantaziemi, je připravena splnit všechna přání. „Mám klientky, které říkají, že by nikdy nepodvedly svého manžela. Ale tohle je něco jiného,“ říká zakladatelka Ingrid. „Tohle není bordel. Bordel je pro muže,“ vysvětluje médiím s tím, že aspoň jednou za život by každá žena měla ukojit svoji zvědavost a prozkoumat vlastní sexualitu. Za poplatek samozřejmě. Inu, zvědavost se prodává asi nejlépe…

A jakou službu byste za peníze nabízeli vy?

Reklama

Načítám