Hlavní obsah

Sex, na který se pozapomíná? Užijte si s partnerem „heavy petting“!

Foto: Profimedia

Zkuste zavzpomínat, jaké to bylo, když jste byli velmi mladíFoto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plán na víkend? Popusťte uzdu představivosti a objevte staronový způsob provozování milování bez pohlavního styku. Proč? Opět okusíte smyslné a žhavé dny svého mládí! Bude se vám to moc líbit…

Článek

Často používané praktiky teenagerů? Podle sexuologa Zlatka Pastora necking, tedy forma mazlení od pasu nahoru, a petting, čili něžné laskání a hlazení částí těla, která jsou obvykle zakrytá oblečením.

Pro stimulaci pohlavních orgánů od pasu dolů – bez vzájemného průniku má angličtina název heavy petting. Že jste na tenhle způsob erotického kontaktu dávno zapomněli? Nevadí. Nikdy není pozdě začít. A proč do toho jít právě teď?

Bez penetrace

Podle anglické spisovatelky a sexuální poradkyně Lindy Sonntag při heavy pettingu vzniká téměř nesnesitelně opojná směs zoufalství a vzrušení, která je obzvlášť užitečná v případě, když potřebujete svůj vztah osvěžit, zbavit ho stereotypu nebo jednotvárnosti.

(Tento druh mazlení je vhodný i během menstruačního období či například vyššího stupně těhotenství, kdy klasický pohlavní styk z nějakého důvodu není možný). Navíc, díky tomu, že nevzniká tlak na výkony, všechno je takové uvolněnější, nenucené, bláznivější… Potřebujete víc důvodů? Určitě ne. Tak si připomeňte tři hlavní zásady něčeho, co vám před lety na střední škole dělalo tak dobře!

Foto: Profimedia

Hlazení těch částí těla, které bývají schované pod oblečením, je rozhodně součástí dnešního experimentuFoto: Profimedia

1. Úplnou nahotu si nechte na jindy

Linda Sonntag doporučuje začít v oblečení a posléze jen uvolnit nebo odstranit některé kusy oděvu podle potřeby.

„Předem se dohodněte, že si necháte kalhotky a nedojde k žádnému vniknutí. Projděte nejrůznějšími sexuálními pozicemi, což je dobrý způsob, jak si nacvičit nové postupy pro jinou příležitost, kdy sex proběhne doopravdy,“ radí s tím, že tření penisu o váš klín klidně může vést k orgasmu, ale není dobré tuhle techniku praktikovat až příliš dlouho, aby penis neutrpěl nějakou bolestivou újmu. Takže, co vlastně dělat?

2. Využijte ženské zbraně

Konečně si najděte čas na milování mezi ňadry. Mezi skvělé pozice patří ta, kdy muž sedí s roztaženýma nohama a jeho partnerka klečí před ním. Jen si to vyzkoušejte. Akci zahajte polaskáním jeho penisu ňadry a pošimráním žaludu bradavkami.

Penis pak zmáčkněte mezi svoje dva poklady a pohybujte se nahoru a dolů, přičemž jednou rukou přidržujte kořen penisu a tou druhou tiskněte ňadra k sobě. (Pro větší pohodlí můžete použít i nějaký masážní olejíček.) Milenec chce vyvrcholit? Ještě chvíli ho napínejte a přejděte ke styku v dolní části…

Foto: Profimedia

Když se těšíte na střídání, je hra vyrovnanáFoto: Profimedia

3. Předveďte sílu svých stehen

Tiskněte partnerův penis mezi svá stehna až nahoře (v misionářské pozici nebo když leží naznak či klečí na všech čtyřech). Ovšem pozor.

„Jestliže muž ejakuluje, může se sperma v případě odhrnutých kalhotek snadno zavést do vaginy, proto mějte na paměti, že tohle není dobrá pozice k vyzkoušení, pokud neužíváte antikoncepci,“ varuje Linda Sonntag. Jak si situaci v závěru pettingového experimentu lépe ohlídat?

Celou akci zakončete vzájemnou masturbací, kterou mnozí odborníci považují za další metu v sexu. Dotýkaná osoba se těší z toho, že si řídí délku laskání, naopak v partnerovi, který hladí, se stupňuje erotické napětí a netrpělivě čeká na střídání. Oba dva byste se při téhle malé sexy hře měli cítit příjemně. Uvědomujte si, jak důležité je vzrušení a orgasmus vyvolaný bez penetrace, který akt završí. Tak co, už jste si vzpomněli, jak to tenkrát bylo?

Provozujete sex bez penetrace?

Související témata:

Načítám