Hlavní obsah

Sex: Naučte se přiblížit i oddálit jeho vyvrcholení. Tyhle tipy zaberou!

Foto: gpointstudio, shutterstock.com

Poradíme vám, jak pracovat s jeho vyvrcholením, ať už je potřebujete oddálit, nebo přiblížitFoto: gpointstudio, shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představte si, že máte milování ve svých rukou. Zasněte se. Jaké to asi je, řídit tempo podle svých možností a nálady? Počkat… Dá se něco takového naučit? Jistě. Jen je nutné znát pár fíglů!

Článek

V posteli se může stát cokoli. Pokud jste již vyčerpaní a máte za sebou několik vyvrcholení, nezbývá než udělat vše pro co nejrychlejší příchod vyvrcholení, jež milence do této chvíle míjelo. Jak se to dělá a co vlastně na většinu mužů platí? Pokud si myslíte, že věc vezmete čistě do vlastních rukou, zadržte.

Přibližování vrcholu slasti

„Příliš usilovné pumpování může citlivost penisu utlumit a stát se tak kontraproduktivní,“ říká Paul Joannides, americký sexuální poradce a sexuální mentor tamní mládeže s tím, že chybou je i absence lubrikačního prostředku. „Jeho použití je mnohem vhodnější než práce nasucho,“ prvotně radí známý odborník. No dobře, a co dál? Tyhle tipy nezklamou!

2 v 1

Příchod vyvrcholení může při souloži výrazně urychlit současná stimulace varlat a šourku. Můžete tedy jemně uchopit „dvojčata“, tahat za ně a nenásilně s nimi manipulovat, zatímco partnera oblažujete svým jazykem. Některým právě tento způsob stimulace navozuje silné vzrušení.

Foto: KIRAYONAK_YULIYA, shutterstock.com

Jsou triky, které umí s jeho orgasmem divyFoto: KIRAYONAK_YULIYA, shutterstock.com

Napínání

V praxi se velmi osvědčuje i pevné natažení předkožky kolem těla penisu, jež obvykle přináší intenzivnější pocit slasti. Můžete tak přispět k rychlejší ejakulaci jak při orální nebo ruční masáži s použitím lubrikačního prostředku, tak v průběhu soulože. Mimochodem, pokud uchopíte partnerův penis v místě, kde vyčnívá při styku z pochvy, můžete ho mačkat, svírat, nebo právě pohybovat předkožkou. Tak do toho.

Trik s mystickým místem

Někteří muži mají na části penisu, která je ukryta pod šourkem nebo pokračuje ke konečníku, tajné místo, které při stisku prohlubuje intenzitu prožitku. Není lehké je najít. Je třeba bádat a s pomocí prstů vypozorovat, jak a jestli partner na vaše stimulační pokusy reaguje.

„Ženy, o kterých je známo, že dokážou partnery dokonale uspokojit ústy, většinou postupují tak, že zatímco rty a špičkou jazyka zpracovávají penis, jednou rukou se soustředí právě na tento bod,“ ještě radí Paul Joannides. Pak je tu ještě ta věc s ovládáním svých svalů…

Cvak!

V okamžiku maximálního zasunutí penisu zvyšte jeho vzrušení krátkými „staženími“ vaginálních svalů. Podobného efektu se dá dosáhnout, když se milujete v poloze, kdy máte nohy u sebe. Když je totiž co nejvíce stisknete k sobě, dojde k sevření penisu a jeho „pošťouchnutí“ k akci.

Máte spíš opačný problém? Takhle partnerův orgasmus naopak zbrzdíte!

Oddalování vrcholu slasti

Přestaňte milence hladit, dráždit ho – a taky nepohybujte pánví, když už supí jako lokomotiva. Spíš se soustřeďte na takové milostné pozice, kdy si dotyčný udrží stupeň svého vzrušení, zatímco váš stupeň vzrušení zůstane nedotčen. K těm patří třeba misionářská poloha.

Foto: _Photographee.eu, shutterstock.com

Pokud chcete, aby ještě nebyl, tak první, co byste měli udělat, je, změnit polohuFoto: _Photographee.eu, shutterstock.com

Změňte polohu

Britská sexuoložka Tracey Cox misionáře popisuje tak, že on je hlavní aktér, má plně v moci to, jak hluboko a pod jakým úhlem do vás pronikne a jak rychle se bude pohybovat. „Proto je tato volba vhodná především pro muže, kteří velmi záhy ejakulují,“ tvrdí sexuoložka. Funkční je ale i jezdecká pozice, neboť při ní partner lépe uvolní pánevní svaly.

Femorální styk

Odborníci v případě nouze doporučují i praktikování takzvaného femorálního styku, kdy penis klouže mezi stydkými pysky, ale nedostane se ani o kousek dál.

Tlaková níž

Pokud při souloži stisknete hráz, tedy oblast mezi šourkem a konečníkem, ejakulace se oddálí. Na někoho zabírá tlak vyvinutý na kořen penisu. Opět je to o pozorování.

Hluboké dýchání

A když je nejhůř, přestaňte se hýbat a jděte příkladem. Prostě začněte zhluboka a pravidelně dýchat. A chtějte po milenci, aby vás následoval. Získá tak nad ejakulací větší kontrolu.

A jak orgasmus přibližujete a oddalujete právě vy?

Reklama

Související témata:

Načítám