Hlavní obsah

Sex: Ruční práci muži ocení aneb Jak ho uspokojit?

Foto: Profimedia

Chcete se něčemu přiučit? Tak to jste tady dobře!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Účinná technika práce rukou? Tahle cesta k vyvrcholení se mu bude líbit! Vyzkoušejte nápadité a erotické doteky, díky kterým můžete milence znovu a znovu svádět a vzrušovat. Jen v deseti krocích…

Článek

Britská sexuoložka Tracey Cox zastává názor, že sólo masturbace je sice bližší mužům než ženám, nicméně masturbace společná pozvedává milostný vztah na vyšší úroveň.

„Jak praví jedno úsloví. Čin vydá za tisíc slov. A když se budete pozorovat při masturbaci, hned vidíte, co na druhého platí,“ doporučuje všem, kdo chtějí vyzkoušet tajemství ručních hrátek ve dvou. Jak na to? Chytré horákyně to dělají takhle…

Dívejte se a učte se

„Všímejte si tlaku, rychlosti, zrychlení nebo naopak zpomalení pohybů těsně před orgasmem, dráždění nebo také nedráždění při vyvrcholení, pohybů volnou rukou. Pak už stačí jen opakovat pohyby, které má váš partner při masturbaci rád,“ univerzálně radí známá sexuální guru ve své příručce Žhavý sex.

Potom můžete vylepšit jeho repertoár přidáním vlastních vynalézavých a originálních variací. Nemáte fantazii? Nevadí. Podle návodu anglické sexuální poradkyně Lindy Sonntag uspokojíte svého milence na jedničku! Desetibodový manuál si zamilujete…

Foto: Profimedia

Zkuste si zapamatovat, co se mu líbí. Podstatné je například střídání rytmuFoto: Profimedia

  1. Nesahejte muži na penis, dokud není ztopořený a dokud tělem nebo slovy nežadoní o dotek. (Tím, že budete ve fázi předehry spěchat, si body k dobru nepřipíšete. Ty se udělují spíš za použití lubrikačního gelu, se kterým je život tak nějak hezčí.)
  2. Počínejte si sebejistě a soustřeďte se na pohyby, které by měly být pevné a ležérní. Tvařte se, že situaci máte ve svých rukou a že víte, co děláte. Tenhle postoj a výraz muže „dostává“.
  3. Pokud je partner obřezaný (obřízku má podle Světové zdravotnické organizace zhruba pět procent mužů ze zemí Evropské unie), soustřeďte se na dřík penisu (hráz táhnoucí se na spodní straně penisu od jeho kořene až po uzdičku, kterou krásně popisuje například Kámasútra), pohybujte pokožkou na penisu nahoru směrem k žaludu a pak zase zpátky dolů.
  4. „Nalaďte se, zatímco ho masturbujete, na jeho potřeby. Drážděte ho změnami rytmu či rychlosti a také obměňováním úhlu a tlaku,“ radí Linda Sonntag ve své skvělé publikaci Erotická předehra a doporučuje bubnování prsty na dřík penisu – tedy napodobování hraní na flétnu. Užijte si ten pocit „premiantky hudební třídy…“
  5. Přejeďte plochou dlaně po vnitřních stranách stehen, přes varlata a rychle a zlehka vzhůru po penisu, špičky se takřka nedotýkejte. Několikrát opakujte a zvyšujte tlak. (Zkrátka stupňujte vzrušení a dávkujte milenci slast.)
  6. Taky vám partner někdy „potěžkává“ ňadra? Tak mu to teď vraťte. Uchopte jeho penis, zvedněte ho, znalecky zamručte a nechte ho klesnout nazpátek. Opakujte.
  7. Uchopte pevně dřík penisu do dlaně a opakovaně tiskněte. Nejdřív jen tak jemně, pak pevněji a rázněji. V mezičase začněte milence líbat na ústa. Nebude vědět, na co se má soustředit dřív.
  8. Procházejte se prsty malými krůčky po penisu nahoru a pošimrejte ho na špičce. Lehce, skoro až necitelně, jako peříčko.
  9. „Pokud milenec není obřezaný, uchopte jeho mužství do ruky a udělejte přiléhavý kroužek z ukazováčku a palce těsně pod žaludem. Zvolna stáhněte předkožku. Stop. Zmáčknout. Zase zvedněte předkožku. Nespěchejte,“ dál radí Linda Sonntag s tím, že pravidelný rytmus je velmi důležitý.
  10. Ke konci zvyšujte tlak i tempo – již cíleně a „na jistotu“. Pravděpodobně už vás toho moc nečeká. Pár tahů, chvatů, úchopů… Jakmile cítíte, že se jeho tělo napjalo před vyvrcholením, vydržte, pokračujte a nepřestávejte. Hotovo. Teď už víte, že váš způsob je ten nejlepší…

A jaký je váš způsob „ruční práce“?

Načítám