Hlavní obsah

Sex ve třech přítel odsuzuje

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Přítel chce mít sex jen se mnouFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsem top manažerka v jedné střední firmě a neustále se stýkám s lidmi, a protože se pohybuji ve strojírenství, většinu obchodních schůzek vedu s muži.

Článek

Neustále slýchám samé komplimenty, narážky a dvojsmyslné věty. Často přemýšlím, jaké by to bylo s tím či oním... Se svým přítelem jsem něco málo přes sedm let a myslím, že jsme šťastní. Proto je pro mne znepokojující, že vidina z mých asi 17-18 let, že si najdu přítele, toho si vezmu a budeme šťastní a věrní až do smrti, se mi tak nějak začala rozplývat se vzrůstajícím věkem. Není pro mě snadné se udržet a tzv. se nespustit. Připadá mi velice nepřirozené být jen s jednou osobou - milovat jednu osobu, to ano, ale celoživotní sex pouze s jedním mužem mi připadá jako úkol pro bohy, protože člověk takový úkol nemůže splnit - alespoň pro mne je to velice obtížné až nemožné.

Není to tak dávno, co se mi opět přihodil takovýto incident, naštěstí jsem včas couvla, proto si myslím, že v případě swingers party, kam bych chtěla jít se svým přítelem, bych se vybouřila tam a nebyl by to podvod. Bohužel ale můj přítel na takové věci není. Důkazem toho byla jedna akce, kam jsme si jako vždy pozvali striptérku - to, co přišlo, mi připadalo jako anděl, byla štíhlá, krásná, blond... to, co následovalo při samotném striptýzu, kdy si zvala každého muže z místnosti a nakonec i mě, nebudu popisovat, protože by se to hodilo nejspíš do noční show. Touhy, které jsem měla, jsem také sdělila i své drahé polovičce - chci tě vidět, jak se s ní miluješ... pak i já... a pak všichni tři dohromady... Můj nápad se příteli vůbec nelíbil a celý týden se mnou nemluvil. Z toho usuzuji, že je něco špatně, nebo myslíte, že ne?

Související témata:

Načítám