Hlavní obsah

Sexem nabitý měsíc lásky? Takhle se na to musí!

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Foto: gpointstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máj – lásky čas. Jarní svátek zamilovaných, v západní kultuře slavený 1. května, je ideální příležitostí nejen k polibku pod rozkvetlou třešní, ale i k nastartování a obnově sexuálního života. Vyzkoušejte tyto efektivní sexuální tipy, které vás v posteli zrychlí z nuly na sto!

Článek

Delší dny a teplejší počasí? Ideální! „Množství slunečního světla má vliv na množství různých hormonů, jako jsou například endorfiny. A to je faktor, který objasňuje zvýšenou sexuální aktivitu v jarních měsících,“ tvrdí norská výzkumnice a sexuoložka Bente Træen z univerzity v Tromsø. Proč toho nevyužít? Žijte v květnu láskou a sexem! Tyhle tipy britské sexuoložky Tracey Cox obnoví váš milostný život jedna báseň (skoro jako ta od Karla Hynka Máchy).

Probuďte spontánnost

Nebojte se odhalit svou pokožku a nastavit ji slunci. A obdivu okolí. Doma si oblékněte podpatky, sexy šaty nebo volnou košili. Kalhotky „náhodou“ můžete zapomenout. Pak běžte vařit nebo uklízet. Zanedlouho se do vašeho mozku dostane zpráva, že se chystáte mít sex. Což ostatně partner pozná ihned poté, co otevřete dveře a podívá se na vás. Částečná nahota je totiž víc sexy než ta úplná.

Taky si dejte za úkol, že se pomilujete někde venku, ať už je to na vlastní zahradě nebo dětském hřišti (pod rouškou tmy a na houpačce). „Takové tajemství je nepochybně moc sexy,“ říká Tracey Cox. Navíc takový zhýralý sex může pomoci uvolnit hormony, které urychlují nástup vzrušení.

Něco si zakažte

Máte-li pocit, že je váš milostný život moc přízemní a stereotypní, probouzejte jej s pomocí malé finty. Na čtyři týdny si zakažte nejčastěji praktikovanou aktivitu. Je to líbání, orální sex, používání prstů, misionářská poloha? Nechte „to“ vystoupit z nudné šedi tak, že to přestanete dělat. Uvidíte, že až se k dané činnosti za měsíc vrátíte, budete (oba) vrnět blahem!

Vytvořte si sexuální seznam

Všechny ty romantické květnové filmy, kterými jsou zavalené komerční televizní stanice, mohou poskytnout inspiraci pro příští dny. Jakmile uvidíte nějakou scénu či nápad, který se dá snadno přenést do praxe, zapište si ho – a ve vhodný okamžik jej navrhněte partnerovi. „Tohle chci zkusit, o tohle mám zájem!“ Podle Tracey Cox podobné „pohotovostní seznamy“ přinášejí do milostného života dobrodružství a kreativitu. „Viděl jsi, jak z ní serval oblečení? Co kdybych si příště vzala něco, co taky můžeš rozcupovat?“

Foto: AlessandroBiascioli, Shutterstock.com

Změňte stereotyp. Třeba na měsíc vynechte svou nejčastější sexuální aktivituFoto: AlessandroBiascioli, Shutterstock.com

Mějte sex v jiném okamžiku dne

Je mnohem zajímavější mít sex o polední pauze nebo ráno, pokud jste se v zimě milovali spíš večer. Domluvte si pauzu, běžte s partnerem na rychlý oběd a místo dezertu si dopřejte divokou rychlovku v předsíni nebo na odlehlém parkovišti. Pubertální? Možná. Ale co takový faktor předvídatelnosti? Dokonale ho převezete, což vašemu sexuálnímu životu jen prospěje, a to nejen v květnu.

Požádejte o školení

„Přimějte vašeho partnera, aby vám ukázal, kde má ruce a jak je používá, když masturbuje. Ano, muži masturbují pravidelně a téměř vždy stejným způsobem, takže pokud začnete zrcadlit partnerovu techniku, získáte jeho uznání. À propos, nechte toho svého, aby se někdy podíval i na vás. Uspokojování v ženském podání je pro muže nesmírně vzrušující,“ říká zmíněná britská sexpertka.

Využijte nábytek – hlavně židli

Mít sex na židli přeměňuje běžné milování v něco sladkého a nového. Objevíte nové úhly pronikání, zaexperimentujete s pokrčením nohou. Sedněte si, opřete se, nakloňte, vylezte nahoru, nechte se orálně uspokojovat, zavažte si oči, nechte si na sobě boty s vysokým podpatkem, ať si připadáte zhýrale. Možností je i použití nového vibrátoru, který jste si krátce před tímto okamžikem společně vybrali v obchodě. Ať se na tu samou židli podíváte u snídaně, už vám nebude připadat tak fádní! Ať žije květen, lásky čas!

A co vy, přijdete si na jaře nabití sexuální energií?

Reklama

Načítám