Hlavní obsah

Sexuální tajemství v ohrožení: Co všechno o vašem intimním životě ví okolí?

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Foto: Syda Productions, Shutterstock.com

Reklama

Tajemství je tajná informace: služební, soukromá, listovní, obchodní, lékařská, vojenská, zpovědní... A možná i milostná. Ehm, ta vlastně ne. Věřili byste, že kamarád vašeho partnera ví, jak velká máte prsa a jak se s nimi pracuje?

Článek

Každý sexuolog a psycholog vám řekne, že komunikace je důležitá. Její kvalita v podstatě ovlivňuje celý partnerský a milenecký vztah. Jenže je „komunikace“ a „komunikace“. Kdo žvaní víc, než by měl – a navíc z partnerství vynáší intimní informace, nemusí dělat úplně dobře. Vlastně si tím může zadělávat na pěkný malér.

Jak se „obchoduje“ s pikantnostmi

„Studie, kterou jsem provedla společně s kolegy, prokázala, že mezi sexuální spokojeností a spokojeností se vztahem existuje významné propojení. Efektivní komunikace s partnerem zvyšuje kvalitu sexuální zkušenosti a totéž platí i pro vztahovou komunikaci. U té se jedná o povinnost zůstat s protějškem v kontaktu s ohledem na jeho i vaše potřeby a touhy,“ uvádí Kristen Mark, psycholožka s výzkumným zájmem o sexualitu, která působí na univerzitě v Kentucky.

Právě ta na svém blogu upozorňuje, že mluvit o svých snech a přáních – soukromě a v páru – je žádoucí. Jenže to má svá etická pravidla! Jak je to s vyzrazováním získaných informací? Ne každý drží jazyk za zuby a je vůči svému milenci taktní. Kdeže! Spíš počítejte s tím, že co řeknete či uděláte, se může dostat ven, tedy za dveře vašeho bytu. Nevěříte?

Prozraď, já to nikomu neřeknu

Legendární sexuální sloupkařka Anka Radakovich z New Yorku nedávno upozornila, že 76 procent Američanů, a je jedno, zda se jedná o muže nebo ženy, se se svými intimními zážitky, zkušenostmi i trapasy chlubí (či, chcete-li, svěřují) přátelům. Podle ní to znamená jediné. Ať žijete v Americe, Asii či Evropě, přátelé vašeho partnera o vás vědí víc, než je zdrávo. Lidé jsou tak nějak zvyklí se bavit – a dnes už o všem.

„Výsledky ankety, kterou provedl obchod se sexuálními pomůckami Eden Fantasys, jsou trochu šokující. Z výpovědí dvou tisíc osob vyplynulo, že soukromí vlastně není soukromí. Většina lidí prý tráví téměř čtyři hodiny měsíčně konverzací o svém sexuálním životě, přičemž průměrný respondent přiznává, že pikantnosti sdílí až se třemi různými osobami,“ popisuje Anka Radakovich na svých stránkách s tím, že do svědomí by si měl sáhnout každý.

Foto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Tváří se váš partner jako mlčenlivý drsňák, který ví, co se na gentlemana sluší? Možná byste se divila, co o vás všechno vykládá kamarádůmFoto: YAKOBCHUK VIACHESLAV, Shutterstock.com

Hoď kamenem, kdo jsi bez viny

Stačí, když se kamarádce zmíníte o tom, že vás vás nový přítel při sexu doslova „páře“ svým velkým penisem, a už se někomu může zdát, že porušujete hranici etiky. A navíc šíříte „poplašnou zprávu“ – o čemž hovoří další čísla.

75 procent respondentů ankety totiž uvedlo, že se jejich názor na kamarádova sexuálního partnera či partnerku negativně změnil poté, co došlo k prozrazení důvěrných detailů. Ono se asi není co divit. 21 procent stěžovatelů bez obalu „dává do placu“ stížnosti typu: má ho velkého, její vagina je moc těsná, neumí mě orálně uspokojit, již několikrát měl problém s erekcí, nic nevydrží (nebo vydrží zase až moc), heká, piští, slintá.

Spím s tebou a všichni to vědí

Máte-li pocit, že by vám stud či takt nedovolil se o něčem takovém bavit ve společnosti, pak věřte, že většina lidí o těchto záležitostech mluví osobně – žádné textové zprávy, žádné náznaky a maskování za šifry. Ne, teď a tady si pojďme říct, že Marek je v posteli absolutní nemehlo, které má sice velký penis, ale neumí ho pořádně použít. Nebo si snad tohle sladké tajemství necháte jen a jen pro sebe? Tomu nikdo nevěří! Tohle je totiž seznam deseti témat, o kterých věcech lidé diskutují nejvíc. S největší pravděpodobností ani vy nemáte čisté svědomí…

  1. Celková spokojenost se sexuálním životem. -
  2. Místa, na kterých k sexu došlo a dochází. -
  3. Doba trvání pohlavního aktu. -
  4. Prozrazení aktivnějšího iniciátora sexu a milostné frekvence obecně. -
  5. Techniky a postupy, které protějšek uvádějí do rauše. -
  6. Použité pozice. -
  7. Seznam tajných milostných přání, které partner neplní, ale mohl by. -
  8. Oblíbené druhy sexu od orálního po anální. -
  9. Tíživé momenty, selhání, trapasy, bizarní situace a neobvyklé zážitky. -
  10. Tělesné proporce milence či milenky. -

Tak co, také „žvaníte“?

Reklama

Načítám