Hlavní obsah

Sexy herci a zpěváci? I v Česku se najdou!

Foto: isifa

Tomáš Klus sesadil z pěveckého trůnu i Karla GottaFoto: isifa

K létu patří sexy muži! Ale proč stále lovit v dalekých hollywoodských vodách, když fešáci „rostou“ i v našich luzích a hájích? Pro inspiraci jsme pro vás vybrali deset těch, kteří se líbí nám.

Článek

Jistě je znáte všechny – a možná právě kvůli nim zapínáte pravidelně televizi, nebo chodíte do divadla nebo na koncerty.

Filip Blažek

Dlouhé kudrnaté vlasy z něj udělaly romantického hrdinu mnoha pohádek. Pak si „sjel" hlavu strojkem na tři milimetry a začal dostávat role holkařů, drsňáků – prostě chlapů, jak se patří. Jednou z nejznámějších je ta v seriálu Přešlapy, ze kterého je i naše fotka. Tam zapózoval i zcela nahý, což ještě prodloužilo již tak početnou frontu fanynek.

Foto: archiv FTV Prima

Filip Blažek si zahrál jednu z hlavních rolí v seriálu PřešlapyFoto: archiv FTV Prima

Vojta Dyk

Ať je vám dvacet nebo šedesát, musíte připustit, že na tom hubeném čahounovi prostě něco je. Těžko říct, jestli měl štěstí na dobré role, láká nás jeho nádherný hlas nebo v něm obdivujeme komedianta ze skupiny Nightwork, která se nebojí zcela svléknout, ale ani vyrazit v teplácích. Každopádně je víc důvodů, proč závidět jeho partnerce Táně...

Foto: isifa

Vojtu Dyka milujeme jako herce i zpěvákaFoto: isifa

Tomáš Klus

Jeden den vypadá jako rozverný kluk, kterému byste neprodali lístek na mládeži nepřístupný film, další den byste se hádali, že už má třicítku dávno za sebou. Český slavík, který sesadil z trůnu Karla Gotta, baví svými texty, ale i tajemstvím, které kolem sebe zcela programově udržuje – tedy hlavně kolem svého soukromí. Bohužel to, že je zadaný, je nade vší pochybnost...

Foto: isifa

Písničky Tomáše Kluse se vždy umisťují na špičkách žebříčků popularityFoto: isifa

Martin Kraus

Sám o sobě mluví jako o klukovi z farmy od koní, který si dovede představit svůj život spíš bez filmování než bez farmaření. Ostatní v něm vidí sexy symbol a často dostává označení český Belmondo. V poslední době ho známe hlavně ze seriálu Cesty domů, ale objevil se krátce i v Ulici nebo seriálu Vyprávěj.

Foto: archiv České televize

Ne nadarmo dostává Martin Kraus přezdívku český BelmondoFoto: archiv České televize

Jiří Langmajer

Herec s velkým charismatem pochází z muzikantské rodiny a během studia na konzervatoři ještě hrál na několik nástrojů, a dokonce i stepoval. Naštěstí se pak zaměřil na herectví, za což ho milujeme. Stránky médií plní ale i svými zálety a výměnami žen. Foto je z filmu Na vlastní nebezpečí, při jehož natáčení se vážně zranil.

Foto: archiv filmu Na vlastní nebezpečí

Jiří Langmajer se dostává do médií i svými častými románkyFoto: archiv filmu Na vlastní nebezpečí

Vojta Kotek

Dávno je doba, kdy byl Vojta jen potřeštěný snowboarďák nebo rafťák. Má za sebou velkou roli v dabingu, když „dostal“ Harryho Pottera... Začíná se o něm mluvit i jako o režisérovi... I když – nejznámější je asi z reklam, které staví hlavně na humoru. Fotografie je z filmu Perfect Days, ve kterém si zahrál například s Ivanou Chýlkovou.

Foto: archiv filmu Perfect Days

Vojta Kotek už není jen ztřeštěný snowboarďákFoto: archiv filmu Perfect Days

Ondřej Sokol

Při vyslovení jeho jména většině naskočí Partička a Ondrova neuvěřitelná pohotovost, fantazie a smysl pro humor. Málokdo o něm uvažuje jako o seriózním herci, který dostal například i cenu Alfréda Radoka a cenu Thálie. Kromě divadla se objevil i v seriálu Ordinace v růžové zahradě, jejíchž několik dílů i režíroval.

Foto: archiv TV Prima

Ondřeje Sokola si málokdo dovede představit i v seriózních rolíchFoto: archiv TV Prima

Lukáš Vaculík

Jeho herecká kariéra začala v pasáži nebo v barech, po kterých se potuloval se Sagvanem Tofim. Pak si prožil lásku mezi kapkami deště a přes nástup do tanku se dostal až k černým baronům. Pak jeho filmové období utichlo a věnoval se hlavně divadlu – a to na několika scénách, například Rokoku či Divadelním klubu. Teď se občas do filmu vrací, ale hlavně do pohádek.

Foto: archiv České televize

Lukáš Vaculík ukázal vypracované tělo v seriálu Proč bychom se netopiliFoto: archiv České televize

Ondřej Vetchý

Od malička chtěl být hercem, svou kariéru nastartoval v dramatickém kroužku a už od dvanácti i rolemi v Horáckém divadle Jihlava. Na svém kontě má mnoho úspěšných rolí v Činoherním klubu, ale i kolem dvou stovek filmových postav. Stejně ho ale asi nejvíc milujeme v roli čerta z pohádky S čerty nejsou žerty nebo v Okresním přeboru, ze kterého je i tato fotka.

Foto: archiv TV Nova

Neodolatelný je Ondřej Vetchý v seriálu Okresní přeborFoto: archiv TV Nova

Ondřej Brzobohatý

Zpívá, hraje, skládá a dobře vypadá… Ovšem k těmhle kladům má v současné době jedno velké minus. Údajně totiž randí s Táňou Kuchařovou – tedy jednou z nejhezčích holek planety. To je kalibr, který nejde jen tak překonat – takže v přehledu sexy mužů zůstává, ale pěkně na posledním místě!

Foto: isifa

Ondřej Brzobohatý nasadil fanynkám laťku velmi vysoko tím, že začal randit se světovou modelkouFoto: isifa

Který z českých slavných mužů vám v přehledu chybí? Napište nám svého favorita.

Reklama