Hlavní obsah

Sexy hrátky: Tyhle drobnosti z vaší ložnice vyženou rutinu

Foto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Foto: Goran Bogicevic, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prosinec je poměrně náročný na různá setkání, přípravy, shánění dárků a s nimi spojený stres. Že na milování v tomto hektickém období vůbec nemáte náladu? To se nikdo nemůže divit, nicméně když se zastavíte, můžete získat mnohé. Na tyhle maličkosti, které vás vyvedou z rutiny, budete vzpomínat!

Článek

Mezi vším tím shonem, který si předvánoční čas žádá, mnozí zapomínají na svého partnera či partnerku. Překvapte ho a udělejte si intimní hodinku. Uvidíte, že díky ní budete víc v pohodě. A ne, nemusíte vymýšlet krkolomné a akrobatické sexuální kousky, stačí pár drobností a hned bude prosinec veselejší!

Použijte lubrikant

Naprostá maličkost, která udělá váš sexuální život lepší? Lubrikant, který usnadňuje pronikání a způsobuje, že sex je pro oba partnery pohodlnější a lepší. Co se týče zimních měsíců, zvolte ten s aromatem vanilky a skořice, který dokreslí atmosféru blížících se svátků. A už jste zkoušeli speciální hřejivý lubrikační gel? Smyslná vlna radosti přináší silnější orgasmy a teplo do intimních partií. Příjemná zkušenost…

Pořiďte pár báječných snímků

Díky smartphonům je naprosto jednoduché pořídit si pár sexy selfies (samozřejmě jen s člověkem, kterému plně důvěřujete). Proč svoji večerní zábavu nepodpoříte koketními pózami? Půjčte si nějaký červený kostým, pod který pochopitelně patří nové a dosud neokoukané spodní prádlo – taktéž v rudé, která patří nejen k Vánocům, ale i k samotné vášni. Role s rekvizitami přinese do vašeho života čerstvý vzduch. Není důvod, proč to nezdokumentovat...

Foto: VP Photo Studio, Shutterstock.com

Svátky mohou být sexy. Stačí přijít s několika nečekanými nápadyFoto: VP Photo Studio, Shutterstock.com

Nechte se ovládat

Ne, řeč není o nadvládě a pokoření (ačkoli, existuje spousta důvodů, proč si i tohle zamilovat). Jednoduše předejte partnerovi dálkové ovládání k vibrátoru. Jedná se o napínavou hru, u které nikdy nevíte, jaký bude mít průběh. Vsaďte se, že drahé polovičce to nedá a bude si chtít hrát donekonečna! Vibrátory s dálkovým ovládáním jsou k mání v dobrých erotických obchodech, přičemž cena jednoho kusu se obvykle pohybuje okolo dvou tisíc korun.

Přenocujte v hotelu

Někdy se s tím nejlepší, co v posteli zažijete, váže jiné lůžko a neznámé prostředí. Hotel nabízí obojí. Nemusíte se starat o špinavé povlečení, občerstvení si necháte donést na pokoj. Zvlášť v předvánočním čase, kdy jsou na sebe lidé milejší, patří tahle maličkost k báječným zkušenostem. Už jen proto, že se o vás konečně někdo stará.

Foto: Vasilyev Alexandr, Shutterstock.com

Vymaňte se z běžného režimu a věnujte se sobě navzájem, dárky počkajíFoto: Vasilyev Alexandr, Shutterstock.com

Zahrajte si, kdo vydrží déle

V případě, že váš život připomíná jízdu rychlovlakem, pravděpodobně znáte jen cestu do ložnice a ven. Tuhle rutinu a nudu můžete narušit malou, nevinnou hrou. Příště, až budete chtít mít sex, domluvte se, že se navzájem budete dráždit rukama a jazykem. Vaším úkolem ale bude co nejdéle odolat orgasmu, bez ohledu na to, jak moc je to obtížné. Kdo vyhraje, může si něco přát…

Zakažte si známou polohu 

Mnoho sexuálních tipů a návodů se soustřeďuje na penetrační sex, nicméně předehra začíná už v hlavě. A právě v ní se může odehrávat mnoho zajímavého – jen si musíte zakázat nejpoužívanější praktiku (například misionářskou polohu) a nejobvyklejší místo pro milování (často je to ložnice). Co třeba dát těmto věcem stopku na celý prosinec? Uvidíte, co to udělá s vaší myslí i tělem. Třeba se s protějškem vrátíte k časům, které byly aktivnější, zběsilejší a plné chtíče.

Omezte smysly

Máme pět smyslů, ale co když je nějaký z nich vyřazený z provozu? Dejte si do uší špunty, ruce oblékněte do rukavic, oči převažte kravatou. Nebudete-li chtít, aby partner mluvil, použijte roubík. Tím, že nějaký ze smyslů vyřadíte z provozu, začnou ty ostatní „pracovat“ intenzivněji. Už jste to zkoušeli? Je to nesmírně vzrušující, to vám garantujeme!

A jaký je váš milostný život? Charakterizuje ho stereotyp, nebo naopak dobrodružství?

Reklama

Načítám