Hlavní obsah

Sexy triky pro páry: Jak prodloužit milování?

Foto: Profimedia

Léto znamená dovolená a ta zase spoustu času. Tak proč věnovat milování jen kratičké chvilky?Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Alfa a omega báječného milování? Načasování. Jak dosáhnout perfektní shody a užít si milostné zážitky dlouhé minuty? Efektní triky, jak rozkoš prodloužit, patří k základní dovolenkové výbavě!

Článek

Prázdniny a všeobecně letní dovolené bývají plné sexu. Milenci jsou uvolněnější a mají na sebe víc času. Je to tedy ideální čas pro experimenty všeho druhu.

Jedním z nich je i protahování soulože, které vychází z faktu, že ženy obvykle mnohem složitěji sexuálně odpovídají na erotickou stimulaci ze strany svých partnerů, kdežto muži bez okolků a přímo míří k cíli. Je to tak proto, že poté, co dosáhnou erekce, je nic jiného než orgasmus v podstatě nezajímá. A to komplikuje situaci. Co s tím?

Hlavně žádný stereotyp!

Linda Sonntag, sexuální poradkyně, spisovatelka a autorka příruček pro dospělé doporučuje pestrou mnohotvárnost. Podle ní je právě tohle to nejdůležitější.

„Věnujte nějaký čas předehře, teprve poté přejděte k pronikavé souloži a dbejte na to, abyste neustále měnili polohy. Někdy bude navrchu muž, jindy zase žena a někdy se vám třeba oběma zachce odpočinout si nebo si užít orální sex,“ popisuje s tím, že při prodlužování milování by se milenci měli řídit pravidlem změny pokaždé, když se někdo z nich přestane ovládat.

Jakmile se tedy situace stane „podezřelou“, vždyť všichni vědí, že větru, dešti a penisu poručit nejde, ihned přehoďte výhybku na jinou kolej a začněte „jinde a jinak“, i kdyby to mělo znamenat pauzu.

Foto: Profimedia

Některé polohy muže přímo vybízejí k co nejrychlejšímu uspokojení vlasních potřebFoto: Profimedia

S. O. S. záchranná lana

„Nestyďte se někdy soulož úplně přerušit. Dejte si něco k pití, pomazlete se, popovídejte si. Žena sexuálně ochladne mnohem pomaleji než muž, a pokud muž opět začne, velmi rychle se mu přizpůsobí,“ dodává spisovatelka ve své knize Hry lásky, a naráží tak na stejnou rychlost milenců.

Pokud není příliš pozdě, pomáhá, když se pozastaví veškeré pohyby, a aniž milenec opustí pochvu, zůstává v naprostém klidu až do okamžiku, kdy jeho nutkání opadne. Vy se ale nemůžete v žádném případě pohnout, jinak se všechno zkazí!

V případě, že máte penis v ruce, zabírá následující trik. „Palcem stiskněte uzdičku – proužek kůže na spodní straně pyje napínající se těsně pod žaludem. Prsty přiložte k tělu penisu těsně nad korunou žaludu. Až ucítíte, že se jeho vyvrcholení blíží, musíte s masturbací přestat, penis na několik okamžiků silně stisknout a po chvíli opět uvolnit,“ dál doporučuje Linda Sonntag.

Síla stisku způsobí, že vztyčení na okamžik poleví, a penis poklesne. Postup se dá opakovat několikrát po sobě. Každopádně, tenhle trik se dá provést i v tom nejlepším. Přímo při milování penis vytáhněte a ejakulaci tímto způsobem zastavte.

Foto: Profimedia

Střídejte polohy, situace, odpočívejte, smějte se. Pak se budete mít k čemu vracet!Foto: Profimedia

Natočte se správně!

Někteří sexuologové a sexuální poradci, jako třeba známý Glenn Wilson z londýnského Institutu psychiatrie prodloužení soulože spojuje i s vhodnými polohami. Které zpomalí reakce muže? Takové, které řídíte vy. Nasedněte na koníčka a klidně mějte několik orgasmů po sobě jdoucích. Vy totiž kliďánko později budete moci pokračovat dál. On ne, proto to všechno děláte.

Nedělá-li nějaká z jezdeckých milostných pozic partnerovi dobře, vsaďte na polohu bok po boku, neboť omezuje pohyblivost a patří mezi ty klidnější.

Podle Glenna Wilsona roli hrají i pohyby. Jakožto žena se co nejvíce vyhýbejte obvyklé podobě přirážení „dovnitř“ a „ven“, protože to jsou v první řadě tyto pohyby, co muže vydražďují. Snažte se kroužit pánví nebo hýbat do stran. To ho udrží na uzdě.

Je to fuška? Ano, však taky nikdo neříkal, že se jedná o jednoduchou věc. Ale na trénink máte nejen celé léto…

A jak milování prodlužujete vy? Nebo ho naopak zkracujete?

Načítám