Hlavní obsah

Sexy věci, které můžete dělat, když partner není doma!

Foto: thinkstock

Snad se nebojíte zůstat chvíli samy? :-)Foto: thinkstock

Reklama

Samota může být tak zábavná! Odešel partner do práce? Odjel na služební cestu? Využijte času, který máte jen pro sebe, a vrhněte se do osobního lechtivého dobrodružství! P. S.: Nuda nemá šanci!

Článek

Vy a on – dočasně každý zvlášť? Tak to je naprosto ideální chvíle pro experimenty všeho druhu! U jistých věcí je totiž rušení druhou osobou naprosto nežádoucí! Vás nenapadá nic, co může dělat „myš“, když „kocour“ není doma? Možností existují desítky!

1. Pusťte si porno…

Výzkumnice Meredith Chivers a její kolegové z University of Toronto zastávají názor, že ženy se mohou více sexuálně otevřít, pokud se dívají na erotické filmy, ve kterých jsou za hvězdy osoby stejného pohlaví. „Ženy zřejmě víc zajímá lesbický sex,“ říká Michael Bailey, vědec a spoluautor studie, během které výzkumníci měřili skutečné vzrušení prostřednictvím zařízení připojeného na genitálie. Tak proč si nerozšířit obzory a neuvolnit se u filmu?

2. Masturbujte

„Chopte se zrcátka a prozkoumávejte samy sebe.“ Kdo tuhle větu říká? Sexuoložka Beverly Whipple z Ruthers Univerzity. Když vás nikdo nebude rušit, v klidu zjistíte, co vám dělá dobře, a budete moci informace zužitkovat při milování. „Dopřejte si koupel nebo sprchu a začněte objevovat sexuální reakce svého těla,“ hlásá sexuoložka na všechny strany.

Foto: thinkstock

V soukromí bez ostychu a lépe poznáte vlastní těloFoto: thinkstock

3. Provětrejte prádelník

Kdy jindy se dá zjistit, jak vám sluší krajkové spodní prádlo, šátek omotaný okolo pasu, podprsenka se zvířecím vzorem, než o samotě? „Dobrou volbou je vyzkoušený a osvědčený sexy oděv: kombinace zakryté a odhalené pokožky, jakou nabízejí punčochy a podvazky, bezbrannost i moc vysokých podpatků a jemný dotyk hedvábí na pleti,“ radí Anna Span, britská režisérka filmů pro dospělé, všem odvážným milenkám, které se nebojí projevit a zkoušet, co jim sluší.

4. Vzdělávejte se

Chodíte domů z práce kolem obchodu s knihami? Obětujte část platu za poučení a nové informace! Příručka k výprasku, tantrický sex, fantazie o deseti orgasmech během hodiny… Chlípné rady, návody, tipy. To je to pravé pro „mono chvíle“. Zabavíte se jako nikdy! Britská sexpertka Tracey Cox říká, že z každé podobné knihy lze načerpat pár nápadů, nemusíte je číst celé. „Kupte si i nějaký pikantní erotický román,“ nechává se slyšet odbornice na všechno hříšné a svůdné.

Foto: thinkstock

To je pravá příležitost k zahloubání se do erotické literaturyFoto: thinkstock

Nakupte erotické hračky

Erotické překvápko rovná se nová a důmyslně rafinovaná hračka. Tu si můžete v pohodlí domova vybrat přes internet, do vašeho vkusu a názoru vám nikdo nemluví, dáte na své momentální rozpoložení a recenze ostatních nakupujících, pak jen milence postavíte před hotovou věc.

Proč svůj čas věnovat zrovna tomuhle? „Muži sexuální pomůcky přímo milují, a když váš partner bude vědět, že proti jejich používání nic nemáte, určitě ho to nažhaví,“ radí Tracey Cox svým fanouškům prostřednictvím jedné ze svých knih a dává tak najevo, že volné minuty strávené hledáním erotické hračky patří ke kvalitně využitému času. Jsou vaše úmysly spíš živočišné?

Vytvořte kreativní dárek

Cítíte, že se z vašeho vztahu vytrácí vášeň? Stereotyp pohltil původní sexuální nenasytnost? Využijte toho, že je druhá polovička v práci či na cestách, a připravte si na pozdější chvíle ve dvou něco mimořádného. Jedná se o sexuální kupon s popisem několika zábavných myšlenek (výměna rolí, hra na hodinový hotel, natočení neslušného videa…). Připište termíny, do kdy je kupon platný. Celé to vložte do obálky a ve vhodné chvíli předejte partnerovi. Můžete se vsadit, že takový originální dárek ho vyvede z míry.

Tak co, budete o samotě lelkovat, nebo se pustíte do nějakého z intimnějších dobrodružství?

Reklama

Související témata:

Načítám