Hlavní obsah

Svěží jarní make-up: Jak na to, vám ukáže Renata Langmannová

 

Reklama

Pozvání k nám do redakce přijala tentokrát vítězka České Miss 2006, modelka a influencerka Renata Novotná Langmannová (32). Na kameru vám ukáže, čím a jak se líčí a jaké jsou její beauty triky, které stihla za roky v modelingu nasbírat. Užijte si její super povídání a tutoriál na jarní, svěží a lehký make-up!

Článek

Usměvavá a sympatická Renata Novotná Langmannová (32) je další ze slavných žen, která nás pustila „do koupelny“. Ukáže vám, jaké je její oblíbené líčení a co používá za kosmetiku.

Prozradila, že v líčení je minimalistkou, protože má pocit, že výrazné a tmavé make-upy jí přidávají roky. Ve videu nahoře se můžete inspirovat jejím lehkým a přirozeným make-upem, který bude sedět všem věkovým kategoriím. Nám se nejvíc líbí trik s ledabyle nanesenou rtěnkou, který najdete až skoro na konci videa!

Modelka a influencerka

Když Renata vyhrála titul Česká Miss 2006, její život se tehdy obrátil o sto osmdesát stupňů. „Myslím, že jsem chytla ještě dobrou éru téhle soutěže a vytěžila z ní maximum. Díky soutěži je můj život jiný, než by byl bez ní,“ řekla nám při rozhovoru. V současné době je ale u ní modeling na vedlejší koleji: „Modelingu už se moc nevěnuji. Dělala jsem ho spoustu let v kuse a těch posledních deset jsem byla pořád jen sbalená v kufru.“

Před dvěma lety založila společně s Lenkou Matějkovou komunikační agenturu CoolSisterz, která se zabývá především kampaněmi pro sociální sítě. Renata zde pracuje jako influencerka a píáristka pro nejrůznější klienty, takže je na sociálních sítích jako doma. Samozřejmě jsme se nemohli nezeptat: Existuje nějaká rada, jak být na Instagramu úspěšný?

„Univerzální rada neexistuje, bohužel. Nicméně když věcem, které propagujete na svém profilu, věříte, dělá se to v podstatě samo. Do spolupráce nejdu, pokud vím, že bych o tu věc jinak nestála, kdyby mi ji někdo nenabídl.“

Návrhářka pro Teribear

Kromě toho, že vede agenturu, vymýšlí kampaně pro sociální sítě a sama vytváří obsah na svém profilu, spolupracuje také s Nadací Terezy Maxové dětem na projektu Teribear. Navrhuje vlastní kolekci doplňků (náhrdelníky, náramky, zápisníky, trička, obaly na mobil) s názvem Teribear by Renata. Zakoupit je můžete na e-shopu Teribear . Peníze poputují na další projekty, kterými se nadace zabývá.

Zajímají vás další VIP tutoriály? Mrkněte na Moniku Bagárovou nebo Marianu Prachařovou!

Reklama

Načítám