Hlavní obsah

Bez linek to nejsem já: Jak se líčí Anna Slováčková?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bez čeho se v koupelně neobejde herečka a zpěvačka Anna Slováčková? Na kameru vám předvede své oblíbené líčení, které nosí na společenské akce nebo koncerty. Další díl ze série Jak se líčí celebrity je tady!

Článek

Annu Slováčkovou (23), celým jménem Annu Julii Slováčkovou, znáte nejspíš z televizních obrazovek ze soutěže Tvoje tvář má známý hlas, kde účinkovala v roce 2016. Pochází z umělecké rodiny, a tak není překvapením, že pokračuje v hereckých i hudebních šlépějích matky Dagmar Patrasové (63) a otce Felixe Slováčka (76). Má vlastní kapelu The Primes, hraje v divadle a v seriálu.

Vzhledem ke své profesi má k make-upu blízko. „Dělám si ráda linky, to je moje poznávací znamení. Mám je na každou akci, přes to nejede vlak,“ říká Anna. „Když člověk dělá tuhle práci, je lepší, když se umí nalíčit sám, a ví, v čem vypadá dobře. Je to jednodušší, než si před každou akcí domlouvat vizážistku.“

Zpěvačka i skladatelka

Kromě toho, že umí líčit sebe, dokáže namalovat i druhé. Jejím dalším koníčkem je totiž fotografování a svoje modelky si líčí nejradši sama. Nejvíc ji ale zaměstnává tvoření hudby. Anna Slováčková založila před pěti lety kapelu The Primes, které vyšly zatím dva videoklipy – Pod lampou a Spoutaní. Do konce roku chystají vydat ještě tři další.

Jaký hudební styl můžete čekat? Anna nám o sobě prozradila, že je v muzice starou duší. „Stejně tak je na tom naše kapela, snažím se ji nepouštět do efekty předimenzovaných věcí, a když už, tak to musí být vkusné. Doufám, že jak se vrací móda, tak se vrátí i styl hudby 80. a 90. let, to bych si přála.“

Kde ji můžete vidět

29. června bude s kapelou vystupovat v pražském klubu Joe. Na podzim chystá hudební show Film Music Tour, kdy bude za doprovodu dechového orchestru a projekcí zpívat známé filmové melodie. A na konec roku má s The Primes připravený vánoční koncert, který proběhne 12. prosince v divadle Semafor. „Taky mě můžete vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde hraji sestřičku Radku,“ dodává Anna Sedláčková.

Podívejte se i na další díly: Jak se líčí Monika Bagárová nebo Renata Langmannová?

Reklama

Načítám