Hlavní obsah
0,0
(0)
Foto: Greta Blumajerová

Foto: Greta Blumajerová

Co k večeři? Povyšte topinky na dokonalou hostinu! Stačí připravit slaninu a špenát za chvíli si můžete pochutnávat.

10 min.
Příprava
15 min.
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 200 g anglické slaniny
  • 1 ks červené cibule
  • 125 g baby špenátu
  • 250 g mozzarelly
  • 2 stroužky česneku
  • 2 lžičky soli
  • 1/2 lžičky pepře
  • 8 plátků bagety
  • 1 lžíce čerstvého oregana
  • 2 lžíce oleje
Článek

Postup

01.

Slaninu nakrájejte na kostičky, cibuli na čtvrt kolečka. Špenát vyperte ve studené vodě.

02.

Bagety (použít můžete i klasický chléb) dejte opékat a mezitím v pánvi rozpalte olej a krátce opečte kostičky slaniny. Přidejte plátky česneku, cibuli, mozzarellu, špenát a vše prohřejte. Osolte, opepřete, doplňte oregano a rozdělujte na topinky.

Reklama

Související témata:

Načítám