Hlavní obsah

Svatba Harryho a Meghan podle numerologie

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Svatba prince Harryho (33) a jeho vyvolené Meghan Markle (36) je na spadnutí. Pro den D byl vybrán 19. květen 2018. Přinese dvojici štěstí? To vám prozradí numerologický rozbor tohoto data.

Článek

Zjistit číslo konkrétního dne je poměrně jednoduché – stačí sečíst jednotlivé číslice v celém datu. To jsme také provedli, abychom zjistili, jaké číslo manželství prince Harryho ovlivní. Svatba proběhne 19. května 2018, výpočet tedy bude vypadat takto:

1 + 9 + 5 + 2 + 0 + 1 + 8 = 26

I tyto číslice je nutné dále posčítat:

2 + 6 = 8

Číslem blížící se královské svatby je tedy osmička. Co to pro pár znamená?

Ambice a tvrdá práce

Osmička jako číslo dne jejich sňatku ukazuje, že má dvojice velké ambice. Sešly se tu dvě silné osobnosti a doma občas bude asi pěkné horko, když se tyto povahy střetnou. Na druhou stranu to ale znamená i to, že ve vztahu chtějí uspět a jsou odhodláni tvrdě pracovat na tom, aby žili spokojeně a dobře se jim dařilo.

Osmička také znamená, že bude jejich vztah hodně organizovaný a na spontaneitu zde nebude příliš místa. To je možná daň, kterou musejí zaplatit všichni královští potomci. Zájem, jenž budou dvojici vždy věnovat média, a zároveň určitá formální úroveň jejich veřejného vystupování, se projeví na celkovém vyznění vztahu. Avšak nejde o nic negativního, číslo osm znamená, že jejich manželství bude fungovat jako prosperující byznys.

Foto: Profimedia.cz

V osmičkových vztazích jsou partneři naladěni jeden na druhého a jsou ochotni na spokojeném soužití a společném štěstí tvrdě pracovatFoto: Profimedia.cz

Klíčové je skutečné partnerství

Pro osmičkové vztahy je klíčem k úspěchu najít rovnováhu, bod, ve kterém budou oba partneři spokojení. Nesmějí sklouznout do sobeckosti, k majetnickým sklonům, nesmí docházet k citovému vydírání, jeden z partnerů zkrátka nesmí mít převahu nad druhým. Vztahy pod číslem osm prosperují tehdy, když jsou si partneři skutečně partnery.

Pokud se Harrymu a Meghan povede všechno vybalancovat, bude vztah přínosný pro oba, protože se od sebe navzájem mohou mnohé naučit. Partneři jsou zde naladěni na stejnou vlnu a dokážou se vzájemně sladit a ovlivňovat, aniž by vznikaly zbytečné třecí plochy.

Pomalá vášeň

Vztahy, které zaštiťuje praktická a ambiciózní osmička, málokdy začínají vášnivou zamilovaností, lidé se do nich nevrhají po hlavě. Rozkvétají pomalu, což může být i případ královského páru. Jsou to dobré zprávy, vášeň a přitažlivost tu totiž nijak neochabují, právě naopak. Čím více času spolu dvojice stráví, tím více se bude jejich intimita prohlubovat.

Ačkoli díky výše nastíněné organizované formálnosti tohoto manželství může pár občas navenek působit chladněji a odměřeněji, ve skutečnosti se pod povrchem skrývá vřelost – partneři zkrátka jen drží své projevy náklonnosti pod pokličkou. Jinak ale ukazují vztahy zaštítěné osmičkou na velmi kompatibilní jedince, kteří si dokážou vyjít vstříc.

Foto: Profimedia.cz

Manželství Harryho a Meghan má velikou šanci být dlouhé, úspěšné a spokojenéFoto: Profimedia.cz

Jak dlouho jim to vydrží

Osmičkové vztahy jsou známé svou délkou: málokdy končí rozvodem či rozchodem, většinou jsou nadosmrti. Partnery jsou totiž velmi odhodlaní, houževnatí a cílevědomí jedinci, kteří se překážek nezaleknou, neutíkají před nimi, nic předčasně nekončí. Jsou schopní ledasco obětovat a vynaložit spoustu energie, aby byl jejich vztah lepší. Umějí komunikovat a vše si vyjasnit.

Manželství prince Harryho a Meghan Markle by tak mělo být pomalu se prohlubujícím soužitím dvou silných jedinců, které sice bude vyžadovat určité úsilí na obou stranách, ale bude se rozvíjet po opravdu dlouhou dobu.

Budete sledovat královskou svatbu? Aktuální informace o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete i na Seznam Zprávy.

Reklama

Související témata:

Načítám