Hlavní obsah

Do půl hodiny na stole: Smažené tvarohové kobližky

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není moc lepších dezertů, než jsou čerstvé koblihy. A dopřát si je můžete, i když zrovna nemáte času (nebo energie) nazbyt – dneska vám totiž předvedeme jejich zrychlenou, ale přitom stejně lahodnou verzi.

Článek

Připravte si neuvěřitelně vláčné tvarohové kobližky! Voní po rumu a skořici a hotové jsou opravdu během chvilky.

Přesný postup se dozvíte ve videu, ale suroviny si můžete přichystat už teď: 250 g polotučného tvarohu, 3 vejce, 250 g polohrubé mouky, lžičku kypřicího prášku, kůru z jednoho chemicky neošetřeného citronu, lžíci cukru, sůl, hrst rozinek v rumu (naložte je přes noc, nebo jednu až dvě minuty povařte i s rumem v mikrovlnce), 80 ml mléka, řepkový olej na smažení a skořicový cukr na obalení. Dobrou chuť!

Jaký dezert má podle vás nejlepší podíl času přípravy a výsledného efektu?

Reklama

Načítám