Hlavní obsah

Šokující zpověď: Marie zhubla 57 kg!

Marie s váhou 135 kg začala mít bolesti a přestávala se líbit sama sobě. S podporou výživové poradkyně dokázala zhubnout 57 kg. Zdravotní problémy i bolesti odešly společně s nadbytečnými kily.

Článek

Jak se tato neuvěřitelná kila povedlo Marii shodit? Přinášíme vám rozhovor, ve kterém se vše dozvíte.

Maruško, řekněte, jak to bylo s vámi a hubnutím?

„Celý život bojuji s váhou. Skončila jsem na 135 kg a ručička na váze prostě nešla dolů. Jednoho dne mě v obchodním centru cestou od lékaře oslovila asistentka Naturhouse a nabídla mi bioimpedanční analýzu těla. Bioimpedanční analýza, jak jsem se sama na vlastí kůži přesvědčila, spočívala v tom, že mě zvážila na speciální váze a změřila mi poměr vody a tuku v těle. Výsledky byly značně neuspokojivé."

Začala jste docházet do výživové poradny Naturhouse. Co vám na metodě nejvíce vyhovovalo?

„Na metodě Naturhouse mi vyhovovalo pestré složení stravy, žádné hladovění, nové recepty a doporučení a podpůrný přístup výživové poradkyně Věry Burešové. Jako další bonus spatřuji v tom, že jsem se naučila připravovat nová jídla, která chutnají i mému manželovi. Do dalšího shazování mě vždy motivovalo, že jsem každý týden viděla na vlastní oči, jak hubnu. Na pravidelných týdenních konzultacích se snižovala nejen moje váha, ale také centimetry okolo pasu, břicha a boků. Výživová poradkyně Věrka mě vždy pochválila. A to je pak pocit k nezaplacení."

Jakých výsledků jste dosáhla a za jak dlouhou dobu?

„Během 14 měsíců jsem shodila 57 kg! Z velikosti oblečení 5XL jsem se dostala na běžnou konfekční velikost 42. Teď si můžu kupovat pěkné oblečení a hlavně se v něm cítit opravdu dobře. Navíc si mé ,proměny' záhy všichni všimli a teď mi říkají, jak moc mi to sluší. Je pak hezké slyšet takové lichotky. Co se týče mé zdravotní stránky, cítím se značně lépe, nebolí mě nohy, kyčle a vysoký tlak se mi také snížil. Dokonce se nebojím jít do bazénu a zaplavat si.

Součástí metody Naturhouse je užívání produktů. Které produkty jste si oblíbila?

„Z produktů mám nejraději čaje Infunat a pro případ mlsné si kupuji sušenky Fibroki."

Na konzultace s výživovou poradkyní se Maruška vždy těšila, co týden viděla výsledky a odnesla si cenné rady i motivaci

Jste na konci své cesty. Jak se cítíte?

„V současné fázi docházím do Naturhouse 1x za 6 týdnů. Je to z toho důvodu, abych si pořádně zafixovala nové stravovací návyky, pitný režim a ujistila se, že si svoji novou váhu držím. Pokaždé moc ráda vidím poradkyni Věrku, která je mou inspirací a věrným rádcem. Jsem ráda, že hubnutí s Naturhouse šlo bez odříkání a hladu. Cítím se skvěle. Všem, kteří váhají, mohu vzkázat: Nebojte se toho, zvládla jsem to já, zvládnete to i vy!"

Zaujal vás příběh paní Marušky? Objednat se na konzultaci můžete na www.naturhouse-cz.cz.

Reklama

Související témata: