Hlavní obsah

Španělsko: skvělá dovolená pro všechny

Reklama

Pokud hledáte nejlepší zážitky, perfektní služby, pohodu, klid a bezpečí, pak hledejte ve Španělsku. Tato destinace se pro letošní sezonu stává synonymem ideální dovolené. Najděte si to své!

Článek

Kvalitní hotely v celém Španělsku u dlouhých písečných pláží s čistým mořem slibují perfektní rodinnou dovolenou. Nádherná okolní příroda přímo vybízí k večerním procházkám po pobřeží. Baleáry, Andalusie nebo Kanárské ostrovy jsou pro rodiny s dětmi jako stvořené. V mnoha hotelech jsou i dětské klubyv českém jazyce, kde si děti mohou vyzkoušet bohaté množství sportovních aktivit a poměřit své síly s vrstevníky. Nově jsou zde i speciální sportovní akademie.

Ráj pro děti i dospělé na Baleárských ostrovech

Souostroví na východ od pevninského Španělska je zajímavou směsicí všech možných příchutí a barev. Prolínají se tu různé stopy kultur a architektonických stylů, dokonalé scenérie podtrhuje panenská příroda.

Ibiza, Mallorca, Menorca i Formentera myslí na děti především, proto jsou všechny hotely skvěle vybaveny pro pobyt s nimi. Můžete zde navštívit i několik vodních i zábavních parků. Díky strategické poloze, okouzlující přírodě a stálému slunečnému počasí patří Baleárské ostrovy k nejnavštěvovanějším místům v Evropě. Skvělou dovolenou zde prožijete v jakémkoli věku. A nezáleží na tom, zda vyhledáváte zábavu nebo toužíte po klidu, vybere si každý.

Ibiza slibuje i klidnou dovolenou

Jih Španělska láká i na historii

Klid, bezpečí a pohodu najdete i ve španělské Andalusii. V regionu proslaveném gastronomií, širokými písečnými plážemi i nádhernými přírodními parky. A samozřejmě také historií – to třeba, když si uděláte výlet do Huelvy a navštívíte klášter, ve kterém mořeplavec Kryštof Kolumbus čekal na povolení k vyplutí objevit Nový svět.

Můžete se těšit na perfektní servis v kvalitních hotelech. Letoviska nabízejí nespočet možností sportovního vyžití, a to vše uprostřed krásných přírodních scenérií. Příznivci golfu jistě ocení špičková golfová hřiště. Je pouze na vás, zda se necháte zlákat v rytmu flamenca za koridou na Costa del Sol nebo vyzkoušíte nejkrásnější pláže Španělska na pobřeží Costa de la Luz či panenskou přírodu Costa de Almería.

Perfektní koupání v Andalusii

Uprostřed přírody na Kanárských ostrovech

Ať už si pro dovolenou vyberete kterýkoli z Kanárských ostrovů, všude na vás čekají výborné podmínky pro opalování a koupání. Upravenými plážemi s perfektním servisem jsou proslaveny zvláště Gran Canaria a Tenerife. Sport i lenošení, azurové moře i panenskou přírodu v přírodních rezervacích oceníte na Fuerteventuře a na Lanzarote. A děti budou ze zábavních parků a zoo nadšené. Kanárské ostrovy nabízejí bezbřehou paletu aktivit, jimiž si ukrátíte volný čas. Během své dovolené se tady rozhodně nudit nebudete!

Okouzlující pláže na Tenerife

Reklama

Související témata:

Načítám