Hlavní obsah

Speciální horoskop na březen. Podle tarotů!

Foto: Thinkstock

Březen znamená pro všechny jaro. A co přinese právě vám?Foto: Thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bude pro vás březen šťastným měsícem? Opět jsme se za vás zeptali tarotových karet. Co čeká Berany, Vodnáře nebo třeba Raky? Zjistěte to v naší předpovědi!

Článek

Jaro se hlásí! Nezapomeňte proto na detoxikaci po zimě. Nejúčinnější pro stravou odlehčené dny je úplněk, tedy okolo 16. 3. Kdo chce umocnit očistu organismu, může využít i síly novoluní, to vychází na 1. 3. a 30. 3. Vynechte smažená a jiná těžká jídla.

Obecně se v březnu doporučuje péče o chodidla, účinnější než jindy jsou například reflexní masáže. A na co dalšího byste se měli zaměřit? Tohle radí tarotové karty!

Berani (21. 3.–20. 4.) Král pohárů – Blázen – Královna pohárů

Čeká vás měsíc plný lásky a porozumění. Ve všech směrech dejte na svůj odhad a cit pro situaci, nemůžete se splést. Jediné, čeho se vyvarujte, je poddávání se náladám, churavění, foukání bolístek. Porozumění od okolí se nedočkáte, spíše naopak. Váš partner se chce bavit, a to s vámi, ba co víc, čeká na vaše nápady. Nezadané čeká nový vztah, a kdo plánuje změny v zaměstnání, má na to tu nejpříhodnější dobu.

Býci (21. 4.–21. 5.) 7 mečů – Slunce – 6 pentaklů

V oblasti vztahů vám karty doporučují nic neanalyzovat, dlouze nediskutovat, jen tím všechno zhoršíte. Obzvlášť se vyvarujte nevěry nebo svádění zadaných partnerů, všechno by se vám nepěkně vrátilo. Zdraví vám bude sloužit skvěle, využijte energii a dopřejte tělu více sportu nebo fyzicky pracujte, nejlépe se zemí. V práci se vám bude dařit, překonáte vše, co vás trápilo, ukáže se, že jste měli pravdu vy.

Foto: Thinkstock

Býci budou v plné síle, tak by právě toho měli náležitě využít!Foto: Thinkstock

Blíženci (22. 5.–21. 6.) Princ pohárů – Princezna pohárů – 4 meče

Spory a úvahy, co dál v zaměstnání, dejte k ledu, dopřejte si pauzu, uklidněte se. Ničeho konkrétního nedocílíte, jen byste mohli onemocnět. Využijte mimořádně dobrého období, které se vám nabízí ve vztazích. Mnozí z vás se zamilují, do rodin vstoupí čerstvý vítr lásky a porozumění. Mnozí dostanou nabídku k sňatku. Můžete čekat přátelské gesto a povzbuzení od druhých, smířlivá gesta přijměte, kompromis přijde sám, doprovázen uznáním a dobrou příležitostí, se kterou jste vůbec nepočítali.

Raci (22. 6.–22. 7.) 9 pentaklů – 3 pentakly – 10 holí

Důvěřujte svému štěstí. Veškeré krize budou překonány, ve vztazích zavládne stabilita. Velmi dobré období v zaměstnání, stačí, když couvnete na chvíli z pozice, že víte všechno nejlépe, hodně tím získáte. Většinu z vás čeká povýšení, zvýšení platu, nečekaně dobré obraty, zisk. Zažijete překvapení, nečekané šťastné setkání, návštěvu, Zkuste udělat něco, co jste ještě nikdy neudělali.

Lev (23. 7.–22. 8.) Královna mečů – Princ pentaklů – Velekněz

Měsíc je pro vás stvořený k zamyšlení se nad závislostmi a zbavení se jich. Přeje smysluplnému jednání, logice, iniciativě. Odpovězte si, co a proč děláte, jaký to má pro vás hlubší smysl. Zbavte se všeho, co vás omezuje, nutí k předpojatosti, zbavuje nezávislosti a kreativity.Zamyslete se, zda se příliš neupínáte ke své škodě k materiálním hodnotám. Zbavujete se tak lehkosti a kreativity, oboje budete potřebovat, dostanete opravdu lukrativní nabídku.

Panna (23. 8.–22. 9.) 5 mečů – 7 pohárů – 4 pentakly

Všechna vážná rozhodnutí odložte na vhodnější dobu. Nebraňte se konfrontaci, ale s konečným řešením počkejte. Je možné, že někdo kolem vás šíří zlomyslné pomluvy. Analyzujte, mějte co nejvíce informací, teprve potom si udělejte závěr. Mnozí z vás se zamilují, chvíle si vychutnejte, jak se patří, jen si nestavte vzdušné zámky, uvědomte si vždy rizika i to, že váš pohled může zkreslovat potřeba jistoty za každou cenu. Zaměřte na jakékoli aktivity, které vám přinášejí radost ze života!

Foto: Thinkstock

Panny by měly s definitivními rozhodnutími ještě chvilku počkatFoto: Thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.) 6 pohárů – Eso holí – 7 pentaklů

Měsíc přeje talentům, uměleckému vyjádření se. Svoje vzpomínky vyjádřete tvůrčím způsobem nebo za ním jděte nyní, z nové startovací čáry, podmínky na to máte velmi dobré. V práci budete bohatě odměněni, budete mít pocit, že jste již zvítězili, ale obrníte-li se trpělivostí, čeká vás odměna ještě větší. Některé nápady prostě musí ještě dozrát, nebo vymyslíte další.

Štír (24. 10.–22. 11.) Síla – Svět – Viselec

Čeká vás příliv vášně do vztahů, nové možnosti v profesním i soukromém životě, úspěchy v práci. Budete mít spoustu energie, radost z nebezpečí a postupu vpřed. Hlídejte si destruktivní chování, prchlivost. Čeká vás lekce trpělivosti a diplomacie, respektujte tempo, povahu a potřeby druhých, učte se nechat dozrávat události vlastním tempem, pozorujte, neberte situace tak, že jste vydáni na milost i nemilost druhým. Pak je svět otevřený jen pro vás.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 2 pentakly – 6 pentaklů – 6 holí

Rovnováhu si kazíte vrtkavými postoji, ukvapeností, lehkovážným přebíháním od jedné možnosti k druhé, odkládáním záležitostí ze strachu a nedůvěry.Přestaňte dělat moc věcí najednou. Ve vztazích projevte víc pochopení, méně očekávání, velkomyslnost i velkorysost je vám vlastní. Celé nabádání je tu jen proto, abyste si naplno užili vítězství, uznání, popularity, povýšení, nabytí sebejistoty. V březnu máte proměnu poraženého ve vítěze, užijte si to.

Foto: Thinkstock

Střelec konečně vyhraje své dlouhé bojeFoto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 4 hole – Princezna holí – Královna pentaklů

Práce není robota, vzpamatujte se, přestaňte nesmyslně dřít. Uvědomíte si tak, jaký byl a je váš dlouhodobý cíl. Vy se paradoxně, jiní ne, v momentě zastavení dočkáte velmi zajímavého obnosu peněz. Poznáte nové kontakty, dobrou motivaci, plně se novému otevřete, nebuďte jen zdvořilí. Tenhle měsíc pro vás opravdu platí, že veselá mysl je půl zdraví, neberte se moc vážně, radujte se, máte nejeden důvod.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Velekněžka – 10 pentaklů – Eso mečů

Tak trochu jste stagnovali, ne všechna rozhodnutí byla šťastná, to vše je za vámi. Nechte stranou puntičkářství, důvěřujte svému vnitřnímu hlasu, nechte se jím vést, důvěřujte lidem kolem sebe, zasahujte jen v nezbytných případech, jak to sami cítíte. Klidné sezení není nic pro vás, dělejte to, kam vás to táhne, na co máte chuť, budou tam cenné poznatky a podněty, které vás obohatí. Budete mít šťastnou ruku v obchodech všeho druhu, kdo hledal domov, najde ho.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Slunce – 10 pohárů – 10 mečů

Praktičnost, cílevědomost, zdravé sobectví, to je to, co se po vás chce. Naplno si tak vychutnáte úspěchy v zaměstnání, lásce, všude, kam se podíváte na vás čeká jen radost a úspěch. Naplno se radujte ze života, pouze si hlídejte lehkomyslnost. Nepodceňujte preventivní prohlídky, udělejte si čas na doktora, když by se vám něco nezdálo, zbrkle nic neukončujte. Nezadané čeká láska, zadané krásné chvíle, uvažujete-li o sňatku, je na to ideální doba. Jakákoli nová partnerství budou úspěšná.

Přejeme vám krásný začátek jara!

Reklama

Načítám