Hlavní obsah

Šťavnatá móda: Dejte šanci ovocným potiskům!

Foto: Asos

Dopřejte vitamin C i vašemu šatníku!Foto: Asos

Reklama

Že byste se měly pravidelně dopovat ovocem, určitě víte. Pořádnou dávku vitaminu C ale můžete naordinovat i vašemu šatníku. Kde natrefíte na ty nejšťavnatější kousky a s čím je doporučujeme kombinovat?

Článek

Ovocné potisky v sobě skrývají jakousi hravost. S jejich množstvím to ovšem není radno přehánět. Snadno byste mohly sklouznout ke kýči. Pokud si z našich tipů vyberete výrazný kus, kombinujte ho se super jednoduchým protějškem. Tahle vitaminová bomba je typicky letní záležitostí, skvěle se bude vyjímat i na plavkách. „Céčko“ může hrát také roli doplňku, třetí outfit mohou vyzkoušet i dámy, které by si jinak na ovoce netroufly.

Citronové šortky

Chcete si ovocné potisky užít naplno? Vsaďte na jeden výrazný kus. My jsme se zamilovali do skortu s potiskem citronů. Doplnit ho doporučujeme jednoduše, například sněhově bílým crop topem. Doplňky, boty i kabelku, můžete zvolit barevné. Baví vás trend kšiltů? K citrusovému modelu se skvěle hodí ten slaměný. Přírodou inspirovaný look můžete podtrhnout ještě dřevěnými náramky, o které si odhalené ruce říkají.

Foto: archiv firem

Na foto: skort (Nordstrom, 1459 Kč), top (H&M, 699 Kč), boty (Zara, 999 Kč), hodinky (Michael Kors, 5600 Kč), sluneční brýle (Debenhams, 1239 Kč), kšilt (Nordstrom, 410 Kč), náramky (Toms, 450 Kč), kabelka (Zara, 899 Kč)Foto: archiv firem

Plážový koktejl

Jahody, meloun, citrony a do toho ještě květiny? Ano, tenhle potisk je tak trochu divočina. Na pláž se ale dokonale hodí. Tuniku nebo kaftan můžete pro jednou vyměnit za plážovou košili, rozepnutou ji noste přes jakékoli plavky. Vypůjčit si ji můžete i z šatníku vašeho partnera. Nezapomeňte na klobouk a stylové pantofle – my si děláme zálusk na ty s průsvitným páskem přes nárt.

Foto: archiv firem

Na foto: plavky (Topshop, 1390 Kč), plážová košile (Topshop, 1040 Kč), poloprůsvitné pantofle (ASOS, 468 Kč), sluneční brýle (Topshop, 555 Kč), klobouk (ASOS, 520 Kč), květinový náramek (Topshop, 415 Kč), plážová taška (Neiman Marcus, 860 Kč), osuška (Debenhams, 399 Kč)Foto: archiv firem

Ovoce jako doplněk

Že se vám šťavnaté motivy líbí, ale zdráháte se do nich oblékat? Jděte na to přes doplňky. Ananasové psaníčko unosíte na různé způsoby, vzít si ho můžete jak na party, tak i na běžné denní nošení. Skvěle bude vypadat ve společnosti „denim on denim“ trendu, kdy se kombinují dva džínové kousky. Co třeba otrhané šortky a lehká košile?

Foto: archiv firem

Na foto: šortky (H&M, 699 Kč), denimová košile (Mango, 1200 Kč), sandály (Zara, 1999 Kč), náhrdelník (H&M, 799 Kč), sluneční brýle (Topshop, 585 Kč), set prstenů (Debenhams, 320 Kč), psaníčko (River Island, 520 Kč)Foto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): top Zara, 299 Kč a šaty ASOS, 555 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): triko Bershka, 299 Kč a šaty ASOS, 659 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): triko Etsy, 457 Kč a sukně Boohoo, 340 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): triko Topshop, 1320 Kč a crop top Chicnova, 340 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): plavky Bershka, 159 Kč/díl a svetr Chicnova, 610 KčFoto: archiv firem

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): psaníčko New Look, 380 Kč a tenisky ASOS, 366 KčFoto: archiv firem

Co vy a ovocný trend? Dáte mu šanci, nebo to není váš šálek kávy? Napište nám!

Reklama

Načítám