Hlavní obsah

Štíhlé tělo do hodiny? Jde to!

Reklama

Všichni víte, že pohyb je na shozená kila nejlepší. Bohužel realita vám už často tolik nepřeje. Některé partie prostě odolávají. Existuje i snazší způsob, jak vyzrát na partie, kterým se nechce dolů.

Článek

Faktorů, které stojí v cestě za štíhlou postavou proti vám, je někdy až příliš. Přinášíme rady odborníků estetické medicíny, jak docílit vysněných křivek rychleji, když cvičení ani diety nepomáhají.

Proměna na Klinice Yes Visage

Zatočte s tuky rychle a účinně

Nejpopulárnějším řešením je laserová liposukce SlimLipo. Že jste o ní už slyšeli? Není divu. Je to v současnosti nejšetrnější a nejrychlejší liposukce estetické medicíny. Nejenže je to liposukce bezbolestná, bez nutnosti celkové anestezie, ale po této liposukci se bez dlouhého zotavování můžete už druhý den vrátit zpátky do běžného života.

„Jde tedy o hubnutí rychlé a komfortní. A navíc je zde dvojí efekt. Jednak tuky mizí, ale zároveň laser působí na pokožku, která se vypne, zpevní a po zákroku snadno přilne zpět k tělu, takže se minimalizuje riziko kožních převisů či nerovností," vysvětluje MUDr. Tomáš Paduch z Kliniky Yes Visage.

Řešit lze nejen klasické partie, jako je například bříško, boky, stehna a další, ale díky preciznosti laserové technologie také malé oblasti jako paže, kolena nebo podbradek. Více o moderní liposukci SlimLipo na www.yesvisage.cz/slimlipo.

Proměna na Klinice Yes Visage

Proměna na Klinice Yes Visage

Proměna na Klinice Yes Visage

Přeneste si tuk tam, kde vám bude slušet

Útlejší pas, štíhlejší stehna a centimetry dolů však nemusí vyřešit vše. Ačkoli už díky moderní liposukci SlimLipo po zásahu odborníků nikde nepřebývá, někde se ho může naopak nedostávat.

„Tyto dva problémy lze mnohdy vyřešit najednou. Díky moderní metodě lipotransfer lze tuk přenést z místa, kde vám přebýval, na místa, kde vám chybí, a kde bude i slušet – ať už se jedná o větší poprsí, plnější rty, omlazení obličeje či vytvarovanější zadeček. Lidský tuk je ten nejlepší implantát, neboť organismus nemusí přijímat nic cizího, pouze své vlastní buňky,“ vysvětluje primář Kliniky Yes Visage MUDr. Martin Molitor.

Více je zákrok popsán na www.yesvisage.cz/lipotransfer.

Proměna na Klinice Yes Visage

Pevné břicho zpět

Abdominoplastika či miniabdominoplastika. Maminky již o tomto zákroku možná někdy slyšely. O co jde? Napravuje nepříznivé změny oblasti bříška, jako jsou převisy, povolená povislá kůže a povolené rozestoupené břišní svaly, které nejčastěji vznikají právě po porodu. To je problém, který nevyřeší ani úporné cvičení, jak nám potvrdil MUDr. Martin Molitor.

Právě abdominoplastika dává bříšku zpět pevný plochý tvar. Navíc tento zákrok lze také úspěšně kombinovat s liposukcí v lipoabdominoplastiku. Více o jednotlivých zákrocích na www.yesvisage.cz/abdominoplastika.

Proměna na Klinice Yes Visage

Hubnutí u čtení časopisu

Pro ty, kteří chtějí řešit drobnější lokalizované oblasti a pouze neinvazivně, se pak velké oblibě těší Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting. „Jedná se o zcela bezbolestnou neinvazivní metodu odstranění přebytečných tukových zásob v oblasti bříška, boků, stehen nebo paží bez jakéhokoli zásahu do pokožky.

Kryolipolýza Zeltiq Coolsculpting má největší rozsah účinnosti a jako jediná slibuje nejlepší úbytek tukové tkáně mezi neinvazivními metodami vůbec. I proto je z neinvazivních metod nejoblíbenější,“ vysvětluje MUDr. Pavel Boček a dodává, že v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě provozuje tuto patentovanou technologii pouze Klinika Yes Visage.

Proměna na Klinice Yes Visage

Více informací na www.yesvisage.cz/kryolipolyza.

Tip pro vás:

Citovaní odborníci jsou z kliniky Yes Visage, která je na tvarování postavy a hubnutí specialistou v Česku. Navíc díky komplexnosti služeb v tvarování postavy tak lékař může zvolit pro klienta skutečně tu nejvhodnější metodu od neinvazivního zákroku přes miniinvazivní až po zákroky plastického chirurga. Navíc na všech recepcích klinik Yes Visage v Praze, Brně, Ostravě nebo Bratislavě lze každý zákrok pořídit přímo na místě také na splátky a s nulovým navýšením.

Více o zmíněných a dalších zákrocích naleznete na www.yesvisage.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám