Hlavní obsah

Styděla se za prsa, teď na nich vydělává

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Příroda k ní byla rozhodně štědrá: nadělila jí opravdu velká ňadra. Jenže Katiana Kay z Miami z nich nikdy nebyla moc nadšená, spíš se za ně styděla. Pak zveřejnila na sociální síti jedno video a dnes díky svému výraznému poprsí vydělává nemalé peníze!

Článek

Mladá Američanka Katiana Kay (18) přiznává, že donedávna měla ze svých vnad spíš komplexy, než že by na ně byla pyšná. Styděla se, a že by jí mohly vydělat nějaké peníze, ji v životě nenapadlo.

Náhodné video způsobilo poprask

Jednou – ani neví, jak ji to napadlo – natočila video, v němž poskakuje, a zveřejnila ho na TikToku. Najednou začaly přibývat lajky, pochvalné komentáře a dotazy od jiných žen, které příroda také obdařila. Katiana Kay se proto svých fanoušků zeptala, zda by chtěli, aby je ve svých videích učila, jak s velkými ňadry skákat či tančit. A zájem byl obrovský!

Foto: Profimedia.cz

Katiana Kay měla dřív komplexy, ale to už je dávno pryčFoto: Profimedia.cz

Vydělává velké peníze

A tak začala Katiana Kay natáčet videa, ve kterých skáče či twerkuje a vysvětluje, jak na to. A pro lepší názornost to vždy dělá v titěrných a upnutých topech. Výsledek? Má už asi 650 tisíc sledujících a jediné video jí dokáže vydělat i 25 tisíc dolarů, což je v přepočtu asi 540 tisíc korun!

Mladá žena si ovšem uvědomuje, že život na sociálních sítích není skutečný. Proto se svůj úspěch snaží brát jen jako práci a způsob obživy: „Když jste pořád jen na sociálních sítích, nutí vás to se neustále porovnávat s ostatními, což ale není dobré. Takže si pořád dopřávám čas i mimo počítač, mobil a sociální sítě.“

Foto: Profimedia.cz

Krásná dívka se přestala stydět a dokázala své přednosti zpeněžitFoto: Profimedia.cz

Že k vám příroda takhle štědrá nebyla? Možná uvažujete o plastice. Znáte 8 zásadních otázek, které ženy zajímají před operací prsou? 

Reklama

Související témata:

Načítám