Hlavní obsah

Sedminásobná matka čelí perverzním žádostem o nakojení

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Misty Lang má sedm dětí a obrovské přebytky mateřského mléka. Proto ho dává matkám, které ho naopak mají málo. Její dobrá vůle s sebou ale nese i nepříjemnosti v podobě perverzních žádostí od mužů. Jeden jí za to, když ho nakojí, dokonce nabídl pořádný balík peněz.

Článek

Misty Lang (38) ze Seattlu v USA je matkou sedmi dětí – dvanáctiletých dvojčat Alexe a Lexie, desetileté Calisty, osmiletých dvojčat Nashe a Lacie a tříletých dvojčat Phoenixe a Lany. Už od prvního porodu jí jde kojení skvěle, její tělo produkuje tolik mléka, že ho její děti nikdy nezvládnou spotřebovat samy. A tak nabízí to, co zbude, maminkám, jimž se mléka nedostává nebo nemohou kojit. Přestože jí to přináší trápení s perverzními nabídkami.

Přebytky mléka pomáhají 

Je obecně známo, že mateřské mléko je to nejlepší, co můžete miminku dát. A Misty Lang v tomhle směru problém opravdu nemá. Během jednoho kojení dokáže její tělo vyprodukovat něco přes litr mléka, což je množství, které nespořádají ani dvojčata. „Měla jsem to takhle už od prvního porodu, proto jsem už v roce 2008 začala přebytečné mléko dávat jiným,“ říká Misty.

Na sociálních sítích nenabízí jen mateřské mléko, ale snaží se i bojovat proti tabuizaci kojení. Sdílí tam proto fotky, na nichž svá dvojčátka kojí, a chce ukázat, že je to přirozená věc, za niž není třeba se stydět a provozovat ji někde schovaná a v utajení.

Foto: Profimedia.cz

Takhle sedminásobná maminka propaguje kojeníFoto: Profimedia.cz

Zájem mají nejen maminky

Přestože jí je hodně maminek vděčných a její fotky se setkávají s řadou pozitivních reakcí, Misty čelí i nepříjemnostem. Denně prý dostává desítky úchylných zpráv od mužů, které její velká prsa a hlavně mateřské mléko vzrušují. „Posílají mi fotky svého přirození, nabízejí peníze za fotky mých prsou, za videa, na nichž kojím, nebo dokonce i za to, že nakojím přímo je,“ říká Misty. Jeden muž jí právě za tohle nabízel v přepočtu skoro 110 tisíc korun.

Misty to pokládá za sexuální obtěžování, kterému by nikdo neměl čelit. Jak na tyto zprávy reaguje, závisí prý na její aktuální náladě: „Většinou pisatele jen zablokuju, ale párkrát jsem na nějakou zprávu odpověděla a doufala, že ti lidé pochopí, jaká je moje motivace, proč to dělám a že kojení nesouvisí se sexem.“

Foto: Profimedia.cz

Misty Lang s nejmladšími dvojčaty, která stále kojíFoto: Profimedia.cz

Chce pomáhat dál

Nejde prý jen o to, že je mateřské mléko škoda vyhodit, ale Misty jednoduše baví lidem pomáhat. A hodlá v tom pokračovat i poté, co dvojčata odstaví: chce se stát náhradní matkou a rodit děti těm, kterým to příroda nedovolila. „Darovala jsem v minulosti stovky galonů mateřského mléka a zjistila jsem, že mít možnost pomoci vyživovat něčí dítě a sledovat, jak se mu daří, je nesmírně obohacující. Mohu ale pomáhat i víc. Můžu přece někomu, kdo neměl takové štěstí jako já, donosit dítě,“ říká Misty.

Rodina a děti jsou pro ni totiž největší životní štěstí, které by podle ní měl mít možnost prožít každý, kdo o to stojí. „Všechny mé děti jsou naprosto úžasné, nemůžu na ně být pyšnější. Některé dny jsou samozřejmě těžká výzva, ale přesto je to tak velká legrace a zábava,“ tvrdí zkušená maminka.

Foto: Profimedia.cz

Zvládnou sedm dětí je někdy těžké, ale zároveň je to prý úžasnéFoto: Profimedia.cz

Zpočátku chce své dítě mateřským mlékem krmit téměř každá maminka. Otázka však je, jak dlouho kojit.

Reklama

Načítám