Hlavní obsah

Styl à la Milán, Londýn nebo Paříž

Foto: Mona Martinů

V roli modelky je dnes čtenářka JanaFoto: Mona Martinů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vaší největší zálibou je poznávání nových zemí. Kdykoli máte chvilku volna, pročítáte průvodce, kterých máte hotové stohy. Ze všeho nejraději cestujete. Ale většinou bohužel jen s prstem na mapě. Pokud je i vaše vysněná dovolená v nedohlednu, nalaďte se na „výletnickou“ notu alespoň stylovým oblečením. Proměňte se v sexy Italku, „ujetou“ Britku nebo šarmantní Francouzku!

Článek

V roli cestovatelky se vám představí sympatická čtenářka Jana. Roli průvodců potom převezmou stylistka Míša Svobodová a vizážista Dušan Sládek. Připravena na cestu? Super! Vítejte v…

…Miláně!

Debatovat o tom, jestli jsme my, Češky, krásnější než Italky, nemá smysl. Pravdou ale je, že ony to zpravidla umí víc „prodat“. Vždycky vypadají stylově, ale když si jejich modely prohlédnete důkladně, zjistíte, že na jejich stylu není vůbec nic komplikovaného. V jejich šatníku převládají klasické kousky, neutrální nebo zemité barvy a kvalitní materiály. Milují oblečení tón v tónu a zářivým barvám příliš neholdují. Naši Italku Janu Míša oblékla do výrazných kalhot se zvířecím potiskem (na říši zvířat nedají Italky dopustit), přidala sexy top se šněrováním a tělový kabátek, který budete nosit léta a léta.

Na foto: kalhoty (H, 999 Kč), sandály (H, 899 Kč), taška (H, 899 Kč), kabát (United Colors of Benetton, 2699 Kč), top (H, 500 Kč), náramky (H, 300 Kč), náušnice (H, 249 Kč)

…Londýně!

Britky se módy nebojí. Neřeší, co si o jejich stylingu kdo pomyslí, a klidně smíchají nesmíchatelné. Milují originalitu, za svou největší výhru považují, když uloví kousek, který nikdo jiný nemá. Na druhé straně nehodlají slevovat ze svých nároků na pohodlí. Když vyrážejí do víru města, vybaví se raději ulítlými teniskami. V podobném duchu obula a oblékala čtenářku stylistka Míša.

Na foto: džíny (Orsay, 969 Kč), tenisky (Attr@ttivo, 1290 Kč), top (Attr@ttivo, 2190 Kč), taška (Julius, 590 Kč), náramek (Marks, 149 Kč), čelenka (pour pour, 150 Kč)

…Saint-Tropez!

Francouzky dávají přednost jednoduchým střihům a klasice, Saint-Tropez ale svým přístavem a plážemi doslova vyzývá k tomu, abyste po něm brouzdala ve stylovém námořnickém modelu! Vyzkoušejte i vy nesmrtelnou kombinaci červené, tmavě modré a bílé, která nikdy nezklame. Stylistka Míša model doplnila krásným šátkem, kabelkou s řetízkovým uchem a trendy dřeváky.

Na foto: kalhoty (Orsay, 679 Kč), triko (Julius, 590 Kč), šátek (Attr@ttivo, 650 Kč), sako (H, 799 Kč), kabelka (Orsay, 379 Kč), dřeváky (HSwedish Hasbeens, v prodeji od 20. dubna, 1290 Kč)

…Paříži!

Láká vás romantická Paříž? Než si zabookujete letenky, vyrazte ven v roztomilých šatech v něžné starorůžové. Přidejte sáčko, a pokud jste odvážnější, připněte si na něj velikou květinu. Zaručujeme, že vás nikdo nepřehlédne! Pokud chcete svůj něžný model dotáhnout k dokonalosti, obujte si ještě krajkované lodičky. Po vzoru Francouzek ale můžete nazout i pohodlnější balerínky.

Na foto: šaty (Promod, 1299 Kč), sako (Promod, 1299 Kč), boty (Deichmann, 549 Kč), květina (Promod, 199 Kč), náušnice (Promod, 299 Kč)

Který model je nejbližší vašemu stylu, a co myslíte, že je typické pro nás, Češky? Těšíme se na vaše postřehy!

Související témata:

Načítám