Hlavní obsah

Hvězdná inspirace. Oblečte se jako Eva Longoria!

Foto: Marie Bartošová

Styling podle své oblíbené celebrity si vyzkoušela naše čtenářka KatkaFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Navzdory své nejslavnější seriálové roli není herečka Eva Longoria rozhodně žádná „zoufalka“. Její vysoce ženský styl inspiruje i naši čtenářku Katku, která si vyzkoušela oblečení v podobném duchu.

Článek

Herečku Evu Longorii si budete nejspíš pamatovat jako jednu ze zoufalých manželek ze stejnojmenného seriálu. Bez vysokých podpatků ji uvidíte jen málokdy, herečka totiž měří něco kolem 155 centimetrů. Její styl by se dal několika slovy shrnout jako jednoduchý, nadčasový a za každých okolností elegantní a ženský. Podobný náhled na módu má i Katka z Kutné Hory, která si chtěla styl své oblíbené herečky vyzkoušet.

Eva miluje barevné kalhoty. A my s ní!

Barevné kalhoty, sněhově bílá košile, nezbytné podpatky a klasická kabelka. Právě v podobné sestavě chodí Eva v civilu nejčastěji. Stylistka objevila neonově růžové kalhoty, které zkombinovala podobně jako herečka. Máte-li útlou postavu jako obě naše hrdinky, zkuste je také.

Foto: Isifa

V barevných kalhotách a košili herečka vyrazila na nákupyFoto: Isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Ann Christine, 529 Kč), halenka (Lindex, 899 Kč), boty (Baťa, 1999 Kč), kabelka (stylistky vlastní – e-shop New Look, 999 Kč), hodinky (Guess by Marciano, info o ceně v obchodě), brýle (Ann Christine, 199 Kč), náramek (F&F, 169 Kč)Foto: Marie Bartošová

Šatů není nikdy dost

Velké procento hereččina šatníku tvoří šaty. Nám se líbila ve žlutých s širší sukní, ke kterým si oblékla jen klasické sáčko a tělové lodičky. Krásné šaty s potiskem a páskem si vyzkoušela i Katka. Jen psaníčko jsme vyměnili za bílé.

Foto: Isifa

Ve žlutých šatech a sáčku se Eva procházela během filmového festivalu po CannesFoto: Isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: šaty včetně pásku (F&F, 899 Kč), sako (Promod, 999 Kč), boty (Zara, 1999 Kč), psaníčko (Lindex, 599 Kč), brýle (Lindex, 199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Obměna na večer: Stylový overal

Pohodlný kousek oblečení, nad jehož kombinací nemusíte dlouho dumat. Overal se ve vašem šatníku neztratí – obléknout ho můžete na běžné denní nošení i na večer. Zatímco Evu okouzlil tmavě modrý s hlubokým výstřihem, stylistka dala přednost černému overalu se zipem na straně.

Foto: Isifa

Overal s odvážným dekoltem herečka doplnila výraznými náušnicemiFoto: Isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: overal (Promod, 1299 Kč), náušnice (F&F, 249 Kč), boty (Baťa, 1199 Kč)Foto: Marie Bartošová

Bílá nikdy nezklame

Oblečení v čistě bílém provedení? To zkrátka nemůže dopadnout špatně. Obzvlášť dobře vypadá v kontrastu s jemným opálením. Pro typy, jako je Eva nebo naše čtenářka, je tahle barva jako dělaná. Stylistka Katku oblékla do kraťasů s vyšším pasem, přidala transparentní halenku a sako. Výrazným prvkem jsou boty zdobené kameny.

Foto: Isifa

Bílá barva je trendem sezony. Dopustit na ni nedá ani Eva LongoriaFoto: Isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kraťasy (Zara, 899 Kč), halenka (F&F, 449 Kč), sako (Promod, 999 Kč), boty (Guess by Marciano, 6250 Kč)Foto: Marie Bartošová

V kalhotovém kostýmu

Když už se herečka oblékne do pánským šatníkem inspirovaných kalhot, zvolí k nim lehkou halenku, kratší sáčko, psaníčko a samozřejmě podpatky. Pastelově růžovému kompletu propadla i čtenářka Katka.

Foto: Isifa

Eva vypadala v kostýmku Hugo Boss skvostně. Stylistka našla podobnou variantu, která vás ale nebude stát celou výplatuFoto: Isifa

Foto: Marie Bartošová

Na foto: kalhoty (Mango, 799 Kč), sako (Mango, 1399 Kč), košile (Ann Christine, 179 Kč), boty (Aldo, 1999 Kč), kabelka (Lindex, 399 Kč)Foto: Marie Bartošová

Chcete si vyzkoušet oblečení ve stylu vaší oblíbené hvězdy? Přihlaste se na e-mail jana@prozeny.cz! Nezapomeňte přiložit aktuální fotografie, telefonní číslo a připište, které hvězdě byste se chtěly v rámci módy přiblížit. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám