Hlavní obsah

Móda: Slavné dcery hvězdných matek inspirují už nyní. Čí styl se vám líbí?

Foto: profimedia

Dcery slavných dam udávají styl již ve svých dospívajících letech. Která z dívek se líbí vám?Foto: profimedia

Reklama

Dcery celebrit! Jsou mladé, krásné a díky slavným rodičům je celý svět viděl vyrůstat. Podívejte se na budoucí módní ikony, které už dnes udávají styl. Vyberte si, čí šatník by vám byl nejbližší?

Článek

Nová generace celebrit je na vzestupu. Děti hvězd se s tímto „údělem“ už narodily a buď se své role rády ujaly, nebo se naopak stáhly do pozadí a snaží se vést maximálně nenápadný život. Dnes vám představíme pět krásných mladých dam, které se před objektivy všudypřítomných fotografů cítí víc než dobře, a jejichž módní vkus inspiruje už i světoznámé návrháře.

Dakota Johnson (27)

Z naší pětky je nejstarší, ale ještě před několika lety její jméno nikomu nic moc neříkalo. Je dcerou herečky Melanie Griffith a herce Dona Johnsona. Jako malá si zahrála v několika filmech, opravdovou slávu ale zakusila, když v roce 2015 do kin dorazil kasový trhák Padesát odstínů šedi, kde představuje hlavní hrdinku.

Dakotin šatník je složen hned z několika stylů. V každodenním životě dává přednost pohodlným boho kouskům, jako jsou květinové lehké šaty, které se vznáší při každém kroku, a oversized bundy. Upnuté džíny s vysokým pasem, tenké průhledné halenky, které zastrkává dovnitř, a masivnější boty. U slavnostních outfitů volí eleganci, jednoduché a splývavé siluety, jež nechávají vyniknout její perfektní postavu.

Foto: Profimedia

Dakota ráda pózuje se svou mámou Melanií GriffithFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Dlouhé červené šaty, Little Mistress (prodává e-shop Zoot), 2159 Kč. Psaníčko s třpytivým bleskem, Zara, 1599 KčFoto: archiv firem

Foto: Profimedia

V běžném životě Dakotu často potkáte v lehkých dívčích šatechFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Džínová bunda, H&M, 899 Kč. Květinové šaty, Mango, 1999 KčFoto: archiv firem

Lily-Rose Depp (17)

Dívka, která má styl v krvi! Lily v sobě kombinuje jen to nejlepší z obou rodičů – Vanessy Paradis a Johnnyho Deppa. Už v sedmnácti letech má úspěšně rozjetou hereckou kariéru, a to jak ve Spojený státech, tak i ve Francii. Je opravdovou múzou pro návrháře Karla Lagerfelda a aktivně spolupracuje s módním domem Chanel. V srpnu se stala tváří nové vůně Chanel No.5 L'Eau a před několika dny si střihla i roli modelky na přehlídce Chanel Metiers d'Arts.

Lily po své matce zdědila nepopsatelné kouzlo Pařížanek. Je šik, i když si na sebe vezme jednoduché bílé tričko a džíny. Ráda nosí basic kousky, jako jsou slim kalhoty, roláky, kožený křivák nebo klasický trenčkot. Na červeném koberci září ve výraznějších modelech a nebojí se předvést svou ženskost.

Foto: Profimedia

Lily-Rose na jedné z přehlídek značky ChanelFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Sako s páskem a bílými detaily, F&F, 599 Kč. Kraťasy z umělého semiše, Zara, 599 KčFoto: archiv firem

Foto: Profimedia

Velký výstřih a maxi délka šatů = perfektní kombinaceFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Dlouhé šaty s volány, H&M, 2999 Kč. Sandálky na jehlovém podpatku, Topshop, 799 KčFoto: archiv firem

Willow Smith (16)

Čerstvě šestnáctiletá Willow je tanečnice, zpěvačka i herečka. Její slavná matka Jada Pinkett Smith a ještě slavnější otec Will Smith podporují každý Willowin umělecký počin. Je velmi aktivní i na poli módy, a je další oblíbenkyní Karla Lagerfelda, který má „čich“ na mladé talenty.

Díky svému osobitému stylu se stala ambasadorkou módního domu Chanel a je stálým čestným hostem na mnoha fashion přehlídkách, kde sedí výhradně v první řadě. Willow ráda mixuje styly a velký důraz ve svých modelech klade na doplňky.

Foto: Profimedia

Willow je módní nadšenkyně a ráda se zajde podívat, jak se tvoří exkluzivní kousky od ChanelFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Top s volánkovými rukávy, Lindex, 449 Kč. Kalhoty v barvě topu, Zara, 799 KčFoto: archiv firem

Foto: Profimedia

S mámou, herečkou Jadou Pinkett Smith, jsou na jedné vlněFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Saténové tílko v prádlovém stylu, Stradivarius, 399 Kč. Dlouhá slavnostní sukně s vysokým rozparkem, Missguided (prodává e-shop Tamsin London), 1370 KčFoto: archiv firem

Kaia Gerber (15)

Za další It girl budoucnosti je označována dcera jedné nejznámější supermodelky na světě – Cindy Crawford. Toto duo si je velmi blízké, ale především velmi podobné. Kaia jako by své matce z oka vypadla, a rozhodla se toho využít. Tento rok se začala vážněji věnovat modelingu a její hvězda stoupá rychle vzhůru.

Stala se tváří kampaně značky Chrome Hearts a následně zazářila v jarní kampani návrháře Alexandra Wanga. Dokonce se svou mámou zapózovala pro titulní stranu francouzského vydání Vogue. Také spolupracuje se značkami Miu Miu a Marc Jacobs.

Foto: Profimedia

Kaia se nebojí odvážných modelů – delší sako místo šatů? Proč ne!Foto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Zlaté sametové sako, Zara, 2599 Kč. Flitrované kotníkové kozačky, Topshop, 1799 KčFoto: archiv firem

Foto: Profimedia

Ta podoba se nedá zapřít. Kaia je už i skoro stejně vysoká jako její mámaFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Sandálky s pírky, Reserved, 699 Kč. Šaty se stojáčkem a geometrickým třpytivým vzorem, H&M, 1299 KčFoto: archiv firem

Ava Elizabeth Phillippe (17)

Sedmnáctiletá dcera Reese Witherspoon a Ryana Phillippe je klasickou kalifornskou kráskou s blond hřívou a zářivým úsměvem. Vypadá skoro jako dvojče své matky, a když jdou obě dvě vedle sebe, z dálky je není možné rozeznat.

Ava je dost stydlivá a na červeném koberci se začala objevovat nedávno. Má ráda elegantní klasiku a nedá dopustit na stylové, malé černé šaty. Občas ale ráda zaexperimentuje s barvou svých vlasů, už si vyzkoušela jak bledě modré, tak i růžové tóny.

Foto: Profimedia

Skromná blondýnka si ještě nezvykla na tak velké množství objektivůFoto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Černé volnější šaty s krajkou, Stradivarius, 999 Kč. Semišové sandálky na platformě, Bershka, 1299 KčFoto: archiv firem

Foto: Profimedia

Tak řekněte, dokázaly byste je z dálky rozeznat?Foto: Profimedia

Foto: archiv firem

Na foto (zleva): Večerní šaty s asymetrickou a lehce průhlednou sukní, Mela London (prodáva e-shop Zoot), 1249 Kč. Černý pásek s ozdobnou sponou, Mango, 399 KčFoto: archiv firem

Která z dívek se vám líbí nejvíce?

Reklama

Související témata:

Načítám