Článek
Postup
01.
Změklé máslo vyšlehejte s lučinou a jogurtem. Do směsi vmíchejte šunku, kterou jste nakrájeli nadrobno, jemně strouhaný křen a dochuťte citronovou šťávou. Osolte a zlehka promíchejte.

Foto: Archiv redakce
Šunka s křenem a vyšlehanou lučinou je skvělý tip na chuťovky pro jakoukoliv oslavu.
Změklé máslo vyšlehejte s lučinou a jogurtem. Do směsi vmíchejte šunku, kterou jste nakrájeli nadrobno, jemně strouhaný křen a dochuťte citronovou šťávou. Osolte a zlehka promíchejte.
| Energetická hodnota celkem pro 1 porci | |
|---|---|
| Energie | 824,02 kJ |
| Bílkoviny | 7,64 g |
| Tuky | 17,33 g |
| Sacharidy | 3,02 g |
| Sůl | 1,31 g |
| SAFA | 9,45 g |
| Vláknina | 0,58 g |
| Cukry | 2,08 g |
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama