Hlavní obsah

Svatební šaty v podání celebrit? Zelená i plavky

Foto: Profimedia.cz, David Malík / CNC / Profimedia, Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz, David Malík / CNC / Profimedia, Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Představy nevěst o jejich svatebních šatech se různí. Některé chtějí ve velkolepých róbách vypadat jako princezny, jiné dávají přednost minimalistickému stylu. A pak jsou tu takové, které si jdou vlastní cestou. Podívejte se na netradiční odění známých žen v jejich svatební den.

Článek

Svatební šaty mohou mít mnoho podob a někdy to nemusí být vlastně ani šaty. Třeba taková modelka Pamela Anderson (53) prožila svůj den D v plavkách. Jak se vymódily další celebrity a kdo se oblékl nejdivněji?

Pamela Anderson (53)

Známá modelka a hvězda seriálu Pobřežní hlídka  (1989–2001) si se zahalováním nikdy moc starosti nedělala a zdrženlivá není ani co se týče souhlasu se sňatkem. Letos se totiž vdala už popáté.

Asi největší poprask ovšem vyvolal svatební úbor z druhé veselky s hudebníkem Kidem Rockem (49). V roce 2006 měl pár svatbu na pláži. Ženich při slavnostním aktu postrádal košili a oblékl si jen šortky, nevěsta zvolila úsporné bílé bikiny.

Foto: Profimedia.cz

Svatba Pamely Anderson a Kida Rocka se odehrála v brutálním alkoholovém oparuFoto: Profimedia.cz

Marilyn Monroe (†36)

Sexy herečka si nejrůznějších pestrobarevných a honosných kostýmů užila dost na jevišti nebo před kamerou. Vlastní svatbu s baseballovým hráčem Joem DiMaggiem (84) si v roce 1954 odbyla v jednoduchém kostýmu z hnědé vlny s límcem.

Svatba se odehrála tak narychlo, že si svůj úbor ani sama nevybrala, ale nechala si pro něj do obchodu někoho poslat. V roce 1999 se hereččin kostýmek vydražil za více než 33 tisíc dolarů, což je v přepočtu asi 790 tisíc korun.

Foto: Profimedia.cz

Na své poměry zvolila Marilyn hodně usedlý model, se svatebními šaty měl kostýmek jen pramálo společného. Však také manželství vydrželo jen rokFoto: Profimedia.cz

Tina Turner (80)

Energická zpěvačka svého partnera, hudebního producenta Erwina Bacha (64) dlouhá léta napínala. Jsou spolu od osmdesátých let a on si ji prý chtěl vzít už dřív. Ona mu ovšem své ano řekla až v roce 2013 a všechny tím překvapila.

O netradiční šaty v černé a zelené barvě, které nezvykle skryly zpěvaččiny opěvované nohy, se postarala značka Armani.

Foto: Profimedia.cz

Na pódiu zpěvačka ráda vystavuje své výstavní nohy, u svatebních šatů to bylo jinakFoto: Profimedia.cz

Natalia Vodianova (38)

Velmi usedlý styl zvolila ruská modelka, která si v roce 2020 vzala v Paříži za muže obchodníka jménem Antoine Arnault (43). Šaty s ramenními vycpávkami a límečkem evokovaly časy dávno minulé.

Pásek ovšem zdůraznil modelčinu štíhlou postavu, což stojí po pěti dětech za uznání.

Foto: Profimedia.cz

Ruská modelka se v minulosti proslavila tím, že se na mole objevila ve skvělé formě jen 20 dnů po poroduFoto: Profimedia.cz

Zdeňka Pohlreich Gruberová (48)

Známý šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (63) i jeho manželka jsou známí svým specifickým módním vkusem, který se projevil i na jejich veselce v roce 2011. V černém obleku kuchař trochu připomínal postavičku strýčka Festera z filmu Addamsova rodina (1991).

Jeho žena oblékla šaty na knoflíky s extra nabíranými rukávy a černým zdobením. No, proti gustu...

Foto: David Malík / CNC / Profimedia

Když onemocněla rakovinou, její manžel jí byl velkou oporouFoto: David Malík / CNC / Profimedia

Zuzana Plačková (29)

Jen růžová to může být – tak by se daly shrnout svatební šaty slovenské playmate známé z reality show Hotel Paradise. Svého vyvolené Reného Strauzse (32) si vzala v roce 2015 a chtěla u toho vypadat jako princezna.

Spíš ale připomínala cukrovou vatu. Šaty poseté křišťálovými kamínky prý vyšly na půl milionu korun.

Foto: Profimedia.cz

Z růžové nádhery, připomínající marshmallow, se profesionální celebritě drala ňadraFoto: Profimedia.cz

Elizabeth Taylor (✝79)

Osm manželství se sedmi muži – taková je bilance hollywoodské hvězdy 20. století. Co se týče první svatby s Conradem Hiltonem (✝42), herečka zvolila klasickou bílou róbu v princeznovském stylu. U dalších svateb už se ovšem odvázala.

Herce Richarda Burtona (✝58) si v roce 1964 vzala v zářivých žlutých šatech a se záplavou květin ve vlasech. Toto manželství bylo později rozvedeno, ale pár se dal znovu dohromady a stvrdil to dalším sňatkem v roce 1975. Tentokrát si Elizabeth Taylor vzala barevné rozevláté šaty.

Foto: Profimedia.cz

Richarda Burtona si vzala dvakrát a pokaždé v šatech, které moc ty svatební nepřipomínalyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám