Hlavní obsah

Nejvtipnější celebrity na sítích aneb Tyto hvězdy perlí!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Smysl pro humor nebyl dán do vínku každému. I mezi celebritami jsou suchaři, vtipní a supervtipní jedinci. Dát průchod své veselé náladě a bláznivým nápadům umožňují posledním dvěma skupinám sociální sítě. Které české a zahraniční hvězdy jsou na sociálních sítích nejvtipnější?

Článek

Sociální sítě umožňují celebritám udržovat úzký kontakt se svými fanoušky. Mnohdy to vypadá, že se slavní lidé předhánějí v tom, kdo ukáže víc ze svého soukromí nebo kdo pobaví víc lidí. Tohle jsou největší vtipálci mezi instacelebritami.

Richard Krajčo (43)

Frontman kapely Kryšof baví své fanoušky lidským a hravým přístupem. Instagramový profil má sice společně se svou manželkou Karin Krajčo Babinskou (46), ale on je na něm o poznání aktivnější. Užívá si hlavně natáčení krátkých videí, ve kterých tančí na známé melodie nebo na zvukový doprovod sehrává různé scénky. Do dovádění neváhá zapojit ani své děti.

Foto: Profimedia.cz

S manželkou dává zpěvák průchod svému vtipu i v rámci rodinného talkshowrecitálu Kecičky a písničkyFoto: Profimedia.cz

Ester&Josefina

K české instagramové špičce patří profil, který společně spravují herečka Ester Geislerová (36) a módní návrhářka Josefina Bakošová (42). Na jejich Instagramu jsou k přečtení úryvky nejrůznějších reálných psaných konverzací, nejčastěji mezi muži a ženami. S absurditou některých vztahových situací se buď zcela ztotožníte, nebo se minimálně zasmějete, co všechno je možné. Co byste třeba napsali na rozchodovou zprávu: „Možná bychom se prostě měli na nějakou dobu oddálit. Pro mě to bude jedině dobrý a pro tebe... To je jedno."? Na zabití, že.

Foto: Profimedia.cz

Nejlepší kamarádky vedou společně Instagram a vydávají knihy. Ester je vlevo, vedle ní JosefinaFoto: Profimedia.cz

Nikol Štíbrová (34)

Blonďatá herečka a matka tříletého Mathiase na Instagramu baví svým ironickým humorem. Terčem jejích vtípků je hodně často ona sama. Vždycky dokáže trefně vystihnout situaci související s rodičovstvím a výchovou dětí. Neméně zábavná jsou i videa dovádějícího syna, který má životní energie na rozdávání.

Nikol Štíbrová čerpá inspiraci i od svých sledovatelů a tvoří s nimi různé výzvy. V minulosti je požádala například o to, aby jí napsali nejčastěji komolená slova, která kolem sebe slýchají. Bylo mezi nimi například skify (sci-fi) nebo čapačíno (cappuccino).

Foto: Profimedia.cz

Syn Nikol Štíbrové chvíli neposedí a herečka má co dělat, aby mu stačilaFoto: Profimedia.cz

Matěj Ruppert (42)

Během koronavirové pandemie začal být na Instagramu hodně aktivní zpěvák kapely Monkey Business. Ten umí skvěle parodovat nejrůznější cizí jazyky. Věty, které vypouští z úst sice nedávají smysl, ale napodobení přízvuků mu jde skvěle. Svá vystoupení navíc ještě vyšperkuje volbou kostýmu.

Zpěvák našel způsob, jak se i v karanténně zabavit a zdá se, že volného času bude mít vzhledem k zákazu koncertů pořád dost

Jimmy Fallon (46)

Moderátor zábavného pořadu The Tonight Show má vtipnost v popisu práce, ale ani v soukromí se z něj nestává nerudný dědek. Klidně natočí video s podivnou čepicí na hlavě, převlékne se do žluté mikiny s kapucí, v níž vypadá jako pikachu. Zkrátka pro zábavu cokoli. A zdatně mu v tom sekundují mnohé celebrity, které si zve do své show.

Foto: Profimedia.cz

Jimmy Fallon je jedním z nejúspěšnějším moderátorů současnosti a do své talk show si zve ty nejznámější tvářeFoto: Profimedia.cz

Jennifer Garner (48)

Pozornost na sebe umí strhnout i herečka známá například z komedie Přes noc třicítkou (2004). Na Instagramu mimo jiné ukazuje, jaké to je být mámou tří dětí. A to bez make-upu a bez jakýchkoli příkras. Natočila například video o tom, jak se liší život matek během karantény, kdy mají děti doma, a po ní, kdy se mohou vrátit do školy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka ukazuje, že matky to nemají úplně jednoduchéFoto: Profimedia.cz

Chrissy Teigen (34)

Modelka, která nedávno potratila, teď sice nemá na dovádění na Instagramu ani pomyšlení, ale za veselejších okolností je na něm opravdu vtipná. Většinou glosuje život dvojnásobné mámy. Nežinýruje se sdílet třeba fotku z horské dráhy, pořízenou v době, kdy kojila, na níž se drží za poprsí s popiskem – moje mléko!

Foto: Profimedia.cz

Snad modelka po bolestné ztrátě opět najde svůj smysl pro humorFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám