Hlavní obsah

Sváteční sex: Speciální milostné polohy, které by měl o Vánocích vyzkoušet každý pár

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

„Nesem vám noviny, poslouchejte.“ Milování na jehličí může dostat zcela jiný rozměr! Proč v tom roli hraje vanilka, andělé i stužky? Tímhle si okořeníte vánoční svátky!

Článek

Je to tady! Poslední dodělávky a všudypřítomný stres střídá relax doprovázený pohádkami. Štědrý den je zkrátka doopravdy „štědrý“ – na dárky, zážitky i emoce. Kromě tradičního dárcovství je však někdy nejlepší dát svému partnerovi to nejcennější. Lásku. Že po všem tom vypětí nemáte na sex ani pomyšlení? Ještě to zvažte.

Milování mírní stres a navíc si o Vánocích můžete užít úplně jinak než po zbytek roku. Koneckonců, vánoční sezona je o dávání, přijímání a fantaziích. A přesně proto je vhodné zaměřit se na určité milostné pozice. Které?

Padlý anděl

Jedná se v podstatě o psí polohu, během které žena klečí na všech čtyřech a muž do ní vstupuje zezadu. Rozdíl je v tom, že milenec by na sobě měl mít vánoční čepici, nebo milenka dlouhý bílý hábit. Detaily jsou přece důležité! Jelikož schází oční kontakt, oba se ponoříte do svých snů a za pár minut si skutečně budete připadat jako v nebi.

Mimochodem, poloha je vhodná pro páry, ve kterých je muž výrazně mohutnější než žena. Hloubka průniku je větší, ale zase nedochází ke stimulaci klitorisu. Dejte si pod sebe polštář s výšivkou (klidně třeba pod stromeček, jestli je libo), přilehněte na něj a nechte partnera, aby vás díky svým kopulačním pohybům „rozcestoval“ tam i zpět. Samotný polštář zařídí zbytek.

Rozbalený dárek

Sedněte si na stůl nebo okraj gauče (o výběru rozhoduje tělesná výška partnera), oblečte si červené kalhotky nebo krátkou rudou sukni (všichni vědí, že červená je barvou Vánoc a povzbuzuje chlípné myšlení) a přes prsa si uvažte červenou mašli či klasickou balicí stužku, která vám náhodou zbyla. Přizvěte partnera blíž a požádejte ho, aby si vás rozbalil. Pokud ho budete chtít trochu potrápit, nedovolte mu, aby na to šel rukama, ale pouze ústy!

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Vánoce pod stromečkem můžou mít i milostnou podobu, nemyslíte?Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Vánoční pomocnice

Když ležíte na boku, nohy máte u sebe, záda jsou prohnutá a zadeček vystrčený, říká se tomu „lžíce“. Tak si tuhle pozici nazývejte po zbytek roku. Teď pořádně stiskněte nohy, což zapříčiní výraznější stisk pochvy a větší rozkoš pro oba. Všímejte si, vy pomáháte milenci. Jste tedy něco jako vánoční pomocnice, tak si vyberte, jestli patříte mezi skřítky Santy Clause, nebo andělské pomocníky našeho starého známého Ježíška.

Zajímavou tuto polohu uděláte tehdy, když svůj krk ovoníte vanilkovým aromatem, nebo necháte partnera, aby vám z boku slízal vanilkový cukr. Právě tahle typická vánoční vůně je pro čichové buňky rájem. Ne nadarmo se již od dávných dob považuje za afrodiziakum.

Nadílka

Spojte si okraj gauče a orální laskání s chvilkovou pohodou u televize. Zkrátka a dobře, nechte partnera, aby si na pohovce lehnul na záda, vy se uvelebte nad něj a zaberte područku vašeho sofa. Přisedněte mu na obličej a nechte ho, aby obšťastnil vaši „vánoční růži“. V ruce můžete mít zvoneček, kterým se ohlašuje vánoční nadílka, a díky jeho cinkání dávat milenci signály. Rychlejší tempo rovná se povzbuzení k akci, jedno zacinkání symbolizuje krok zpět.

Rolničky

Dvě vaše ňadra, dvě jeho varlata. Otevřete svoji mysl a dopřejte jednomu i druhému tu správnou vánoční péči! Sedněte si na partnera zády k němu, položte si jeho ruce na svůj hrudník a svým pozadím přisedávejte do pánského klína tak, aby i pánská dvojčata byla stimulována. Můžete se vrtět, kývat ze strany na stranu a užívat si opojnou sváteční atmosféru. Pozor si dejte akorát na antikoncepci.

Podle Mhairi Maharry britské porodní asistentky, která svým názorem upoutala mnoho uživatelů sociálních sítí, nejvíc porodů připadá na 26. září. Můžete hádat, proč tomu tak je… Tak šťastné a veselé!

A kolik sexu o Vánocích máte právě vy?

Reklama

Načítám