Hlavní obsah

Upíří líbání: Manuál pro větší rozkoš jenom díky rtům!

Foto: Aleksandra Kovac

Foto: Aleksandra Kovac

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Směs důvěrnosti, lascivnosti, koketerie a dravosti? Přibližte svá ústa k jeho kůži, nasajte její vůni a přisajte se jako sexy upírka. Způsobí to oboustrannou rozkoš.

Článek

Existuje spousta způsobů, jak někoho líbat. Jedním z nich je silné sání rty, které způsobuje takzvané cucfleky. Americký sexuální poradce Paul Joannides je popisuje jako podlitinám podobné změny zabarvení pokožky, které vznikají tehdy, když vám váš miláček vcucne do úst kůži na krku nebo na jiném místě těla s takovou silou, že způsobí drobné krvácení pod povrchem kůže.

„Někteří lidé jsou na tyto milostné trofeje pyšní a chlubí se jimi jako motorkáři svým tetováním, jiní při spatření modravé nebo nahnědlé skvrny, která tam ještě včera nebyla, padají do mdlob,“ popisuje zmíněný odborník ve své příručce s tím, že někteří jedinci jsou k tvoření podlitin náchylnější než jiní.

Přesto může být takové silné sání nesmírně sexy a zábavné. Aspoň tak to tvrdí irský sexuální kouč Sean Jameson, podle kterého při troše šikovnosti červené fleky za pár hodin zmizí. Stačí jen postupovat podle těchto šesti kroků.

1. Zaměřte se na krk – a nejen ten

Když někoho chlípně „vysáváte“, pravděpodobně jako první jdete po krku. „To však není jediné místo, které se klepe na silné sání. Jde to všude, kde je kůže měkká, to znamená třeba na vnitřní straně stehen. Můžete se také soustředit na hruď,“ popisuje Sean Jameson na svém blogu. Půjdete do toho?

Foto: sirtravelalot, Shutterstock.com

Co si na chvíli zahrát na upírku?Foto: sirtravelalot, Shutterstock.com

2. Sajte jemně

Vytvarujte ústa do tvaru písmene „O“ a opatrně nasajte kůži (celý proces trvá asi 30 sekund). Pokud si budete počínat jemně, stopy po vášnivém polibku se ani nemusí objevit.

3. Přitvrďte

Je-li ve vašem zájmu trochu si líbání zpestřit i červeným bonusem, chce to „složitější“ sání. „Cucfleky se tvoří zhruba po 30 vteřinách a víc. Sajte dlouho a tvrdě a vytvoříte velký koláč,“ popisuje irský kouč, který dodává, že na mnoho mužů tento popsaný proces působí velmi vzrušivě. Koneckonců, pokud se podlitina objeví na bezpečném místě (třeba na vnitřní straně ruky), dá se zamaskovat rukávem košile…

4. Aspoň trochu použijte zuby

Toužíte něco ve svém milostném životě měnit a udělat pro svého partnera líbací zážitek více vzrušující a vášnivý? Zapojte zuby a způsobte mu malou, ale opravdu malou, bolest – něco jako nenápadná předehra BDSM. Čtěte mezi řádky: jde o aktivitu, dravost a podmanění si partnera, kterého samou láskou chcete skoro sníst…

5. Vyhněte se nebezpečným zónám

Mělo by ale pořád jít o velmi příjemné praktiky, proto se vždy vyhýbejte místům, která na silné sání a kousání nejsou stavěná. To znamená třeba milencovy žíly nebo Adamovo jablko. Tady nic!

Foto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

Flíčky na méně viditelných místech nejsou tolik kontroverzní, pokud jde váš milý zítra do kancelářeFoto: KIRAYONAK YULIYA, Shutterstock.com

6. Vracejte se na místo činu

Zapomeňte na pubertální činy a zbrklé jednání. Teď, když víte, jak se vědomě dělá cucflek, přiznejte se jako autor a povyšte jej na vyšší úroveň. Zkrátka a dobře, až nějaký vytvoříte, vraťte se k němu a věnujte mu pár vlhkých a něžných polibků – na znamení úcty a lascivních myšlenek vůči partnerovi. V každém případě však počítejte i s možnými úskalími.

„Ačkoli cucfleky nejsou trvalé nebo nebezpečné, některé z nich mohou být vidět týden či dva. Pakliže se nacházejí na viditelných místech, přátelé se obvykle ptají na detaily předchozí noci. Je pak jasné, že když se tomu chcete vyhnout, radši sáhnete po tělovém korektoru,“ popisuje irský kouč, který dodává, že obvykle pomáhá přiložení nahřátého ručníku, jež danou oblast udrží méně nápadnou. A jak je to s jizvami? Občas se to stává.

„Proto je vhodné vždy získat partnerův souhlas, než se k silnému sání rty odhodláte. Pamatujte, že ne každý to má rád. Na druhou stranu se jedná o skvělý způsob, jak projevit a naplno prokázat vášeň a touhu,“ uzavírá Sean Jameson.

A jak milence líbáte právě vy?

Reklama

Načítám