Hlavní obsah

Make-up podle Terezy Maškové: Jak si „zvětšuje“ oči?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další díl pořadu „Jak se líčí celebrity“ je tady a naše pozvání tentokrát přijala vítězka Česko Slovenské SuperStar Tereza Mašková (22). Ukázala nám rychlý a snadný návod na své oblíbené denní líčení. Pusťte si video!

Článek

V redakci nás navštívila vítězka Česko Slovenské SuperStar 2018, dvaadvacetiletá zpěvačka Tereza Mašková. Jejím poznávacím znamením jsou růžové vlasy, a jak jsme měli šanci poznat, tak i dobrá nálada.

Ukázala nám na kameru svoji denní beauty rutinu, která jí trvala nanejvýš deset minut. Zajímá vás, co používá za make-up, jakou bázi nebo tvářenku? Kterými stíny si „zvětšuje“ oči? Pusťte si video, kde se dozvíte nejen kosmetické triky, ale také co Tereza chystá nového v hudbě.

Tereza vyhrála soutěž teprve minulý rok, v listopadu jí vyšel klip k písničce „New Me“ a za měsíc bude stát na stejném pódiu jako Karel Gott (79). Růžovovlasou zpěvačku z Třince jste mohli také vídat na podzim v pořadu „Tvoje tvář má známý hlas“, kde skončila na čtvrtém místě.

Co se talentových soutěží týče, Tereza není žádným nováčkem. V roce 2010 se zúčastnila klání Česko Slovensko má talent a o čtyři roky později odjela na Mistrovství světa v interpretačním umění (WCOPA) do Los Angeles, kde získala hned tři ceny. Rozhodně se máme u Terezy na co těšit! My jen litujeme, že jsme ji nepřemluvili, aby nám zazpívala v redakci naživo.

Sledujete Terezu Maškovou?

Reklama

Načítám