Hlavní obsah

VIP líčení: Jaké triky používá Mariana Prachařová?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mariana Prachařová přijala naše pozvání do redakce, aby nám prozradila svoje beauty tipy. Jak zářit jako Rihanna (31)? Právě to a další triky vám prozradí ve videu, stačí kliknout!

Článek

Úžasně milá a energická. Tak na nás působila herečka, zpěvačka a influencerka, a také dcera známé herečky Dany Batulkové, Mariana Prachařová (24), která s námi natočila další z dílů seriálu Jak se líčí celebrity. Určitě si ji pamatujete ze seriálu Horákovi (2006) nebo z Ulice (2005), kde hrála v roce 2015 roli ambiciózní kadeřnice (tohle jsou nejlepší seriály pro ženy). Kromě herectví se našla i v hudbě. Začala s coververzemi známých songů a vydala se i cestou vlastní tvorby. Podrobnosti se dozvíte ve videu!

A samozřejmě uvidíte i to, jak postupuje každé ráno, když potřebuje nahodit make-up. Čím si opticky zvětšuje rty, jak si nanáší rozjasňovač, aby zářila jako Rihanna (31), a proč si dává řasenku jen na horní řasy? Klikněte na video nahoře!

Také by vás mohlo zajímat, co v koupelně používá a jak se líčí Vlastina Svátková nebo Monika Bagárová!

Reklama

Načítám