Hlavní obsah
Foto: Archiv redakce

Foto: Archiv redakce

Čerstvá zelenina a smetanový sýr se žervé vytvoří pomazánku plnou chutí a vitamínů.

15 min.
Příprava
Neuvedeno
Vaření
Nízká
Náročnost
Ingredience pro:
4 porce
  • 1 ks červené cibule
  • 1/2 ks salátové okurky
  • 1 svazek ředkviček
  • 2 špetky soli
  • 100 g smetanového sýra
    7
  • 80 g čerstvého krémového sýru
    7
  • 2 ks mrkve
  • 1 snítka čerstvého kopru
Obsažené alergeny
Údaje o alergenech jsou doplněny z dostupných zdrojů a mají pouze informativní charakter. Jídlo připravené dle tohoto receptu může navíc obsahovat i jiné alergeny nebo jejich stopová množství, a to s ohledem na složení konkrétních výrobků, které použijete. Redakce tak neodpovídá za správnost, přesnost nebo úplnost informací o alergenech. Důležité doporučení: Vždy pečlivě čtěte etikety a informace na obalech výrobků, zejména pokud trpíte alergií nebo intolerancí.
Článek

Postup

01.

Mrkev a okurku oloupejte a spolu s ředkvičkami vložte do chopperu, kde vše krátce promixujte. Zeleninu přendejte do misky, přidejte k ní cibuli nakrájenou nadrobno, smetanový sýr, žervé a nasekaný kopr, dle chuti osolte a dobře promíchejte.

Načítám