Hlavní obsah

Tajemství dokonalého vztahu podle Blake a Ryana

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Dáme vám hádanku. Který pár v Hollywoodu je nejkrásnější, nejstabilnější a nejvtipnější? Ikonická Serena ze Super drbny a idol mnoha žen aneb Blake Lively (33) a Ryan Reynolds (44). Jak se ti dva dali dohromady?

Článek

Prožili spolu už skoro dekádu a také je od sebe jedna dekáda dělí věkově. Mají tři dcerky: Betty (10 měsíců), Inez (4) a James (5). Na červeném koberci jsou vždycky perfektně sladění, stále vypadají jako čerstvě zamilovaní a rádi jeden druhého na sociálních sítích vtipně stírají. Jak to všechno začalo?

2010: První seznámení

Potkali se na natáčení filmu Green Lantern v roce 2010, během něhož byli ještě oba zadaní. Ryan Reynolds byl v té době ženatý se Scarlett Johansson (35) a Blake Lively chodila s Pennem Badgleyem (33), hvězdou seriálu Super drbna. Oba se ale se svými partnery rozešli, a i když herečka stihla mezitím ještě krátce randit s Leonardem DiCapriem (45) a Raynoldsovo manželství s Johansson trvalo ještě skoro rok, nakonec se dali šťastně dohromady.

Foto: Profimedia.cz

Blake Lively a Ryan Reynolds ve filmu Green Lantern Foto: Profimedia.cz

 2012: ...a byla svatba!

Nebyli spolu ještě ani rok a už se konala svatba. Blake tehdy prohlásila, že se necítila nikdy v životě šťastnější a že si přeje vekou rodinu. Klidně by prý měla i 30 dětí, kdyby mohla. Tak alespoň ta trojka se jí vyplnila.

Foto: Profimedia.cz

Blake a Ryan na procházce New Yorkem. Na velké společenské akce je příliš neužije a nenechali si ani udělat fotku ve svatebních šatechFoto: Profimedia.cz

2014: První velké očekávání 

Až v roce 2014 se objevili na červeném koberci poprvé jako pár a rovnou na okázalém benefičním plese Met Gala. Blake byla v tom roce poprvé těhotná s dcerou James.

Foto: Profimedia.cz

Cenu za Nejhezčí pár na Met Gala vyhrává...Foto: Profimedia.cz

2015: Věčně mladá

V lednu se narodila James, ale rodiče to do světa příliš neroztrubovali. Svoje soukromí drží většinou pod zámkem, naopak se vyžívají v tom, jak druhého zesměšnit na sociálních sítích. V tomto roce také vyšel úspěšný film Věčně mladá, kde se herečka proměnila v třicetiletou Adaline, která nestárne.

Foto: Profimedia.cz

Rodinný den na pláži. Teď už jejich rodina čítá o dva členy vícFoto: Profimedia.cz

2016: Úspěchy na všech rovinách

V roce 2016 patřil filmový svět na nějakou dobu Deadpoolovi (2016), marveláckému hrdinovi v podání Ryana Reynoldse. Jeho manželka zase sváděla boj se žralokem ve filmu Mělčiny. Poté vyšlo najevo, že byla během natáčení těhotná, a ještě ten rok se narodila jejich druhá dcera Inez.

Ryan Reynolds se toho roku také dočkal pocty v podobě hvězdy na chodníku slávy. Sice v ten den patřila všechna sláva herci, ale zastínily ho jeho dcerky. Dvojice také oslavila Ryanovu čtyřicítku, navíc v klubu, kde mezi nimi poprvé přeskočila jiskra.

Foto: Profimedia.cz

James s mikrofonem v ruce a malá Inez se tulí k tatínkoviFoto: Profimedia.cz

2019: Jako pokémon

Loni byla Blake potřetí těhotná. Stejně jako v předchozích případech nic veřejně neoznámili, herečka si to nechala až na premiéru Ryanova filmu Pokémon: Detektiv Pikachu (2019). Zářila ve žlutých šatech, které odhalily těhotenské bříško. Za dva měsíce oslaví jejich třetí dcerka Betty první narozeniny. Oba často mluví o tom, že chtějí svým dětem dopřát úplně normální dětství.

Foto: Profimedia.cz

Jedno z nej překvapení roku 2019. Šaty Blake odhalily, že čekají třetí dítěFoto: Profimedia.cz

2020: Recept na manželství

Poslední společnou fotku mají z ledna 2020, pár se ve společnosti příliš neukazuje. Za zmínku také určitě stojí, že v dubnu darovali v přepočtu přes 9 milionů korun newyorské nemocnici v období největší covidové krize.

Oba pořád pilně točí. Blake by vám neměla uniknout v thrilleru Rytmická sekce (2020) s Judem Law (47). Jindy okouzlující blondýnku bychom v krátké paruce vůbec nepoznali. A abychom nezapomněli, Ryan Reynolds oslavil v pátek 44. narozeniny!

A jaký je jejich recept na šťastné manželství? Všechno prý dělají společně a Ryan o Blake navíc říká, že je jejím nejlepším přítelem.

Foto: Profimedia.cz

Blake a Ryan na procházce New Yorkem letos v lednu Foto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám