Hlavní obsah

Rande naslepo funguje. Kteří slavní tak našli lásku?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Rande naslepo? Když vás kamarádi dobře znají a dohodí vám ideální protějšek, může ze schůzky s neznámým vzniknout láska na celý život. A podobnou zkušenost mají i mnozí slavní. Které dvojice dali dohromady přátelé nebo agenti?

Článek

Někdy se zdá, že známé osobnosti žijí v dokonalém světě, kde všichni perfektně vypadají a mají se rádi. To ovšem není pravda, stejně jako i slavní občas objeví pupínek na nose, pohádají se se sousedkou nebo řeší trable s láskou či osamělost.

Když je váš obličej celosvětově známý a díky médiím je vám vidět až do ložnice, není seznamování vůbec lehké. Šťastnému vztahu předcházelo rande naslepo i u těchto celebrit. Některé páry vás možná překvapí!

Meghan (39) & Harry (36)

Jeden z nejslavnějších párů, o kterém se ví, že jejich seznámení bylo plánované, jsou vévoda s vévodkyní ze Sussexu. O tom, kdo domluvil v roce 2016 jejich večeři, se spekuluje. Mohla to být Violet von Westenholz (37), se kterou se princ Harry zná od dětství a Meghan ji poznala díky spolupráci se značkou Ralph Lauren. Americká herečka, která v té době natáčela seriál Kravaťáci (2011–2019), o britském princi mnoho nevěděla. A ani on o ní. Jediné, na co se prý Meghan kamarádky před schůzkou zeptala, bylo: Je milý? ... A to on je a vždycky byl!

Foto: Profimedia.cz

Zkoušet seznámit herečku a prince, to chce kuráž. Ale vyplatilo seFoto: Profimedia.cz

Catherine Zeta-Jones (50) & Michael Douglas (75)

Narodili se ve stejný den, jen s rozdílem pár let. Jsou vnímáni, jako by spolu byli odjakživa. Pravděpodobně o sobě věděli dříve, ale tváří v tvář je seznámil na filmovém festivalu v roce 1998 jejich společný přítel, herec Danny De Vito (75). Když prý Michael Douglas zjistil, že kromě stejného dne narození sdílí s Catherine i vášeň pro golf, sdělil jí, že bude otcem jejích dětí. Letos slaví 20 let od svatby, děti mají dvě a ač se sem tam objeví zvěsti o krizi v jejich vztahu, jsou stále spolu a vypadají šťastně.

Foto: Profimedia.cz

Když Michael Douglas řekne, že bude otcem vašich dětí hned na prvním setkání, věřte mu!Foto: Profimedia.cz

Jessica Biel (38) & Justin Timberlake (39)

Patří k hollywoodským párům, které si hlídají soukromí. Letos se stali podruhé rodiči, přičemž těhotenství dokázala krásná herečka utajit. Dohromady je dala společná kamarádka – pěkně veřejně, na předávání Zlatých glóbů v roce 2007. Oba byli čerstvě rozejití, a tak jejich vrkání a flirtování nic nebránilo. Justin Timberlake vzpomíná, že on poté zavolal kamarádce, jestli může Jessicu Biel pozvat na rande. A protože i ona měla zájem, zrodila se jedna velká hollywoodská love story.

Foto: Profimedia.cz

Justin Timberlake to nechtěl uspěchat a jeho tradiční způsob fungovalFoto: Profimedia.cz

Salma Hayek (54) & François-Henri Pinault (58)

Rande naslepo má svá pravidla a základ je, aby účastníci věděli, do čeho jdou. Jinak se vám stane to, co mexické herečce Salmě Hayek. Ta se s budoucím manželem poznala na schůzce, kterou domluvili kamarádi. Jí ovšem řekli, že jde na společenskou akci, protože věděli, že o rande by neměla zájem. Akce však byla pro dva lidi. François-Henri Pinault má naštěstí charisma, tak se herečka dlouho nezlobila a nakonec mu dala šanci. A jsou svoji 11 let.

Foto: Profimedia.cz

Salma Hayek na první rande s manželem vzpomíná již s úsměvem, ale nejdřív prý zuřilaFoto: Profimedia.cz

Courteney Cox (56) & Johnny McDaid (44)

Jak se dali dohromady americká herečka a britský hudebník? Díky muzikantovi a autorovi mnoha romantických songů, Edu Sheeranovi (29). Ten byl spolubydlící Johnnyho McDaida z kapely Snow Patrol. A pochvaluje si, že evidentně má čich na lidi, kteří se k sobě hodí, protože ti dva se do sebe naprosto zbláznili. Jsou spolu sedm let a čeká se jen na svatební zvony.

Foto: Profimedia.cz

Že je dělí pár let? To jejich společný kamarád neřešil, tušil, že si i tak sednouFoto: Profimedia.cz

Elsa Pataky (44) & Chris Hemsworth (37)

Ač patří australský herec k největším fešákům Hollywoodu, rozhodně není žádný sukničkář. Naopak je od roku 2010 manželem krásné španělské herečky a mají spolu tři děti. A dohromady je dali jejich agenti: proběhla výměna čísel a zafungoval sexy hlas charismatického herce. Chris Hemsworth později řekl, že věděl od první chvíle, že Elsa Pataky je ta pravá. Je vtipná, společenská a umí si užívat život plnými doušky. Vzali se po pár měsících randění.

Foto: Profimedia.cz

Nejsou prý perfektní pár, stále na sobě pracují, ale z jejich soukromých fotek je vidět, že se mají prostě rádiFoto: Profimedia.cz

Cindy Crawford (54) & Rande Gerber (58)

Jedna z nejkrásnějších modelek vděčí za seznámení se svým druhým manželem také svému agentovi. Ten se měl ženit a navrhl jí a Randemu Gerberovi, aby šli spolu, když jsou oba single. Nechtěli se potkat až na veselce, tak se setkali o den dříve, a obchodník vzpomíná, že samozřejmě věděl, že bude krásná, ale překvapilo ho, jak bezva a úplně normální modelka byla. Mají dvě krásné děti a manželé jsou 22 let.

Foto: Profimedia.cz

Rande Gerber samozřejmě znal Cindy Crawford z titulních stran, ale že je s ní legrace, zjistil až osobněFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám